Şimdi Ara

Taksim - Beylikdüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksim'den Beylikdüzü'ne en uygun nasıl gidebilirim? Akşam saatleri olucak, 9:30-10:30 arası, 145T diye bir otobüs buldum, çift katlıymış. Kaç saat sürer acaba? Bilgisi olan varsa rica ediyorum, teşekkürler.

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=145T%3ABEYL%DDKD%DCZ%DC-TAKS%DDM%28%C7%DDFT+KATLI%29&BtnDetay2.x=8&BtnDetay2.y=10&BtnDetay2=BtnDetay.x%3D38%26BtnDetay.y%3D10

• Ben genelde o guzergahi kullaniyorum 50 dakika ile 70 dakika arasi surer trafige de bagli tabi.
  • iett'nin sitesinden bakabilirsin..140-160 dk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim..

bu arada 145t'lerde wireless var..
  • Teşekkürler arkadaşlar. Haritadan baktım, yolun çoğunu otobandan basıp gidiyor galiba. 70 dk gayet iyi, saat 10'dan sonra fazla trafik olucağını sanmıyorum.
  • Başka fikri olan?
  • 70 dakika sürmez bile bahçeşehirden otobana girdimmi direk taksimdesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın Tahminimden daha da yakınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Başka fikri olan?

Taksimden Metro ile Mecidiyeköy , Oradan Metrobüs ile Avcılar , Avcılarda metrobüsünden önünden otobüs ve minibüsler kalkar Beylikdüzüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

Başka fikri olan?

Taksimden Metro ile Mecidiyeköy , Oradan Metrobüs ile Avcılar , Avcılarda metrobüsünden önünden otobüs ve minibüsler kalkar Beylikdüzüne.

Forumda ulaşım bölümü ne zaman açıldı yahu, ilk defa gördüm

Hocam bu yöntem çok yurucu görünüyor, ve akşam saati uğraşamam, bilmediğim yol, iyice karıştırırım. Bir de yolculuğun konforlu olması gerekiyor. Teşekkürler tavsiyen için

• Taksim'den Yenibosna Metro yazan otobüslere binin ve son durak Yenibosnada inin.

Son durakta indikten sonra köprü var köprüden karşıya geçin köprünün altından otobüsler kalkıyoru Gürpınar , Çatalca , Beylikdüzü vs.

Beylikdüzü yazana binmeniz yeterli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

Başka fikri olan?

Forumda ulaşım bölümü ne zaman açıldı yahu, ilk defa gördüm

Hocam bu yöntem çok yurucu görünüyor, ve akşam saati uğraşamam, bilmediğim yol, iyice karıştırırım. Bir de yolculuğun konforlu olması gerekiyor. Teşekkürler tavsiyen için

Yalnız süre olarak kısa diye düşünmekteyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.