Şimdi Ara

Taksiciyi şikayet etmeli miyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, arabamı servise bıraktım oradan da gideceğim yere geçmek için taksi çağırttım.

Taksicide yapılabilecek her türlü şey var gelene kadar yüreğim ağzımda geldim. 1 parmak mesafeden araba takip etme, insanların önüne kırma, makas atma, sinyal falan zaten yok. Afedersiniz öküz gibi araba sürüyor. Bir ara kırmızı ışıktada geçecekti geçemedi 1 metre ileride durdu.

Şimdi ben bağlı olduğu durağın numarasını aldım, inerken çaktırmadan plakasını da aldım. Arayıp şikayet edeyim mi sizce?

• O da ekmek parası kazanıyor sonuçta ama bu dediklerinizi yapıyorsa şikayet edimelidir bence..

Fakat durağa şikayetinizi kibar bir dille abartmayarak yapınki kendisi bu konuda uyarı alsın daha dikkatli olsun durumun farkına varsın işinden olmasın..

Hem belki adam düzelir hemde ekmeğinden olmamış olur..
  • Et kardeş et.Belki şoför mal sahibi değildir.Ararsan en azından patronun haberi olur.
  • Duraktakiler de ondan farklı olmadığı için boş bir çaba olur.
  • Ben olsam ilk harekette sağa çek ineceğim deyip, parasını verip, derhal 155'i ve ilgili durağı arardım. Canımı yolda bulmadım ben...
  • neyin kafasini yasiyosun sen o adam taksici adi üstünde fast and furious rampadanda ucacak driftte atacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Duraktakiler de ondan farklı olmadığı için boş bir çaba olur.

Katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polise şikayet etsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

O da ekmek parası kazanıyor sonuçta ama bu dediklerinizi yapıyorsa şikayet edimelidir bence..

Fakat durağa şikayetinizi kibar bir dille abartmayarak yapınki kendisi bu konuda uyarı alsın daha dikkatli olsun durumun farkına varsın işinden olmasın..

+1
  • bence şikayet etmelisin, belki insanların hayatlarını tehlikeye atmamayı öğrenir bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Duraktakiler de ondan farklı olmadığı için boş bir çaba olur.

Ben de onu düşünüyorum. He he diyecekler belki adama söylemeyecekler bile ama yine de arayıp dile getireceğim.

Kimsenin ekmek parasından olmasını istemem ama madem karına çocuğuna ekmek götürüyorsun o zaman doğru düzgün yapacaksın işini:)
  • quote:

O da ekmek parası kazanıyor sonuçta ama bu dediklerinizi yapıyorsa şikayet edimelidir bence..

+1 en mantıklısı
  • Et tabiki bu taksicilerin hepsinden nefret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle şikayet edilmeli.. Ekmek parası kazanmanın da bi adabı var..
  • Kesinlikle şikayet etmelisiniz. Birilerinin onune kırarak vs. başka masum insanların kaza yapmasına ve hatta ölümlere sebep olabilir. Bu otomobil oyuncak değil. Şikayet ederek taksiciye kotuluk değil iyilik yapmış olursunuz. Bikaç yıl once Ankara Keçiören'de bir supermarket Ford Transit arabasını bu sekilde kullanan bir genc orta refujden atlayıp karsı yonden gelen aracla kafa kafaya carpışmış ve masum birinin olumune sebep olmustu.
  • Ben de aşti taksi duragında calısan boyle bir hayvan gormustum konya yolunda musterisi olmadıgı halde insnların hayatını tehlikeye atmaktan zevk alıyordu. Cep telefonumla kameraya cekmeye calıstım ancak onun gibi riskli hareketler yapmam gerekiyordu fazla takip edemedim. Boyle bir durumda baska bir aractaysanız hemen 155'i arayın onlar en yakın polis ekibine bildiriyorlar ve o hareketleri yaparken aracı yakalıyorlar. Video cekebilirseniz online olarak video'yu ankara polis merkezine internet uzerinden de gonderebiliyorsunuz. Diger illerde bu tur uygulamar var mı bilemiyorum.
  • uygun bir dille şikayet ediniz,çünkü trafikte birçok insanıda tehlikeye atıyor.
  • Vatandaşımızın Nedir bu taksicilerden çektiği sıkıntı hiçmi bu adamlar kendilerini düzeltmez adam gibi araba kullanmayı müşterisin insan gibi muamele yapmayı ne zaman öğrencekler hepmi çakal hepmi uğursuz olacaklar bu taksiciler
    EKMEK parası demiş bir arkadaş bizde EKMEK parası kazanıyoruz sorarım size herkez ekmek parası kazanıyor işinizi yaparken hanginiz türlü türlü şekle çakallığa giriyor , ayıp nedir bilmezler ALLAHTAN korkmaz Kuldan utanmaz bu adamlar nasıl düzelirler bilmiyorum ama zor gerçektende zor nerede uğursuz yolsuz çakal çukal varsa hepsimi taksici olurmuş ?Şimdi birileri çıkıp hepsi öğle değil iyiside var diyecektir evet var yok değil ama malesef onlarda arada yok olup gidiyorlar hani ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz
  • bence şikayet et. geçenlerde berberde bir taksi sahibinin sohbetıne kulak mısafırı oldum. taksi sahıbı sofore ceza olsun dıye 1 hafta taksıyı vermeyecekmıs. nedenıyse sofor taksıyle el fren cekıp arabayı kaydırıyormus yollarda ve dıger taksılerde bunu gorup taksı sahıbıne soylemıs. sizin bındıgınız taksının soforu bence mal sahıbı degıldır. hıc bır mal sahıbı taksısını boyle kullanmaz. bılırkı kaza yapsa tamırde kaldıgı surece para kazanamayacak. sıkayet edınkı soforu bır guzel uyarsın mal sahıbı...
  • Uyuzum bu taksicilere mesleğini gerektirdiği gibi yapan çok nadir.(Babamda eski taksi sahibi)

10 yıldır oturduğum eve sırf 5 lira daha yazdırmak için 10 takla atanımı desem, diyorum eve misal 10 lira tutuyor bir kuruş fazla vermem hemen güzergah değişiyor:D

Uzun yoldan gelmişim 30 saattir uyumamışım perişan haldeyim taksi diye bağırdım yanaştı ''nereye gitcen'' tam bir kıro tabirle hiç sesimi çıkarmadım tıpış tıpış yanaştı
    kısa mesafeyse gazlayacak şerefsiz...sonra kuruşuna kadar tam para verdim.Tip tip bakıyor.

Sonra korsan taksiye hayır..Canımızı yolda bulmadık malesef...
  • quote:

Ekmek parası dimi ? Ne güzel İstanbul. Ben de ekmek parası kazanıyorum. Akşam iş çıkışı denk gelirsem sizin önünüze kırıp sıkıştırayım, tamponunuza girip sellektör çakayım.
    Sonra da "abeyy, ekmeğğ parası işte, nabarsın..." He oldu, ben de zaten zevk için çalışıyorum, altınların zümrütlerin içinde yüzüyorum. Sen devam et.

Not: Şahsınıza değil tavrım, bu düşünce ve bu düşüncedeki bütün şoför esnafına. Herkese kazasız belasız sürüşler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.