Şimdi Ara

Taksiciyi şikayet etmeli miyim sizce? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • plakayı numarayı almışsın kesinlikle şikayet edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

O adam evdeki çocuğuna ekmek götüremeyecek belkide ? Bu içinize sinecekse şikayet edebilirsiniz.

isterse açlıktan gebersin çünkü kendi suçu. evdeki çocuğunu düşünüyorsa işini adam gibi yapsın.

bu zihniyette olduğunuza göre demek ki sizin evinize hırsız girse adamın ihtiyacı vardı o yüzden girdi dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 20 Haziran 2012; 11:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Ben olsam ilk harekette sağa çek ineceğim deyip, parasını verip, derhal 155'i ve ilgili durağı arardım. Canımı yolda bulmadım ben...

ilk kısmı doğru da ikinci kısmında maalesef hüsran oluyor
  • quote:

O adam evdeki çocuğuna ekmek götüremeyecek belkide ? Bu içinize sinecekse şikayet edebilirsiniz.

Dağdaki terörist, şehirdeki tetikçi, uyuşturucu taciri, beyaz kadın ticareti yapan da haklılar tabi bir noktada
  • quote:

o adam bu şekilde kullanmaya devam ederse zaten kaza yapıp yine ekmek götüremeyecek. hatta belki bu kazada hiç suçu olmayan insanlar da evlerine ekmek götüremeyebilecek... bir de işi bu yönden düşünmek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

oraya şikayet et buraya şikayet gibi bir sürü yorum var çoğunun aslıda yok aslında varda bunlar caydırıcı değil.
    -şimdi sen bu adamı durağına etsen şikayet gün boyu birlikte oldukları adamlar taraflı davranırlar
    -sen bunu odasına şikayet etsen %70 alacağın cvp bu araç odamıza kayıtlı değil yada tamam uyardık olucaktır.

ben size doğru yolu gösteriyim hemde acaba başıma bi iş gelirmi gidermi diye düşünmeden gönül rahatlığıyla şikayet edebilceğiniz iki kurum var
    gerçi hangi şehirde gerçekleşti bu olay tam bilmiyorum ama istanbul olarak varsayıyorum
    1- 155 polis imdat ne alaka demeyin trafik denetlemenin konusu içinde bu
    telefonla yada mail yoluyla konuyu açık açık anlatarak şikayetinizi dile getirin mutlaka ama mutlaka ilgileneceklerdir
    2-istanbul için 153 beyaz masa şikayetinizi telefonla yadawww.ibb.gov.tr de toplu ulaşım araçları şikayeti formunu doldurarak şikayet edebilirsiniz.
    şikayetiniz i.b.b trafik zabıtaya iletilecektir

bu iki kuruma şikayetinizi yaparsanız trafik tescilinden ticari çalışma ruhsatına aracın içinden dışından renginden herşeyi denetlenir amcamız güzelce uyarılır eksiği varsa ceza uygulanır.

not: şikayet etmekten korkmayın şikayet etmek kötülük değil iyiliktir.
    (şikayet yönetimi üzerine tez yazıyorum 3 ay uzatma aldım ama olsun :) )

Istanbul degil ama ankarada yasandi olay ayni seyleri uygulayayim mi:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle şikayet edilmeli. Şoför bu işten ekmek parası kazanıyor diye siz düşüneceğinize, adam ekmek parası kazandığı işi olması gerektiği şekilde yapmayı, aracında can taşıdığını düşünsün. Bu şekilde sürerek bir gün ağır bir kaza yapıp birini yaralayacak, öldürecek belki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

oraya şikayet et buraya şikayet gibi bir sürü yorum var çoğunun aslıda yok aslında varda bunlar caydırıcı değil.
    -şimdi sen bu adamı durağına etsen şikayet gün boyu birlikte oldukları adamlar taraflı davranırlar
    -sen bunu odasına şikayet etsen %70 alacağın cvp bu araç odamıza kayıtlı değil yada tamam uyardık olucaktır.

ben size doğru yolu gösteriyim hemde acaba başıma bi iş gelirmi gidermi diye düşünmeden gönül rahatlığıyla şikayet edebilceğiniz iki kurum var
    gerçi hangi şehirde gerçekleşti bu olay tam bilmiyorum ama istanbul olarak varsayıyorum
    1- 155 polis imdat ne alaka demeyin trafik denetlemenin konusu içinde bu
    telefonla yada mail yoluyla konuyu açık açık anlatarak şikayetinizi dile getirin mutlaka ama mutlaka ilgileneceklerdir
    2-istanbul için 153 beyaz masa şikayetinizi telefonla yadawww.ibb.gov.tr de toplu ulaşım araçları şikayeti formunu doldurarak şikayet edebilirsiniz.
    şikayetiniz i.b.b trafik zabıtaya iletilecektir

bu iki kuruma şikayetinizi yaparsanız trafik tescilinden ticari çalışma ruhsatına aracın içinden dışından renginden herşeyi denetlenir amcamız güzelce uyarılır eksiği varsa ceza uygulanır.

not: şikayet etmekten korkmayın şikayet etmek kötülük değil iyiliktir.
    (şikayet yönetimi üzerine tez yazıyorum 3 ay uzatma aldım ama olsun :) )

Istanbul degil ama ankarada yasandi olay ayni seyleri uygulayayim mi:)

kesinlikle ankara büyükşehir belediyesindede 153 aktif ordada trafik zabıtası ve trafik polisi var:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

O da ekmek parası kazanıyor sonuçta ama bu dediklerinizi yapıyorsa şikayet edimelidir bence..

Fakat durağa şikayetinizi kibar bir dille abartmayarak yapınki kendisi bu konuda uyarı alsın daha dikkatli olsun durumun farkına varsın işinden olmasın..

Hem belki adam düzelir hemde ekmeğinden olmamış olur..

yemişim öyle ekmek parası kazanıyor muhabbetini. öyle mi ekmek parası kazanılır? adam gibi kullansa kimse neden öyle kullandın demez. bıktım trafiği allak bullak eden taksici dolmuşcu tayfasından...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.