Şimdi Ara

Takla atan 428i cabrio. ARKANIZDA BIRAKICAKLARINIZI DÜŞÜNÜN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ömür varsa canlı çıkıyorsun bu araç gibi

https://****.wordpress.com/2010/01/27/insignia-ve-inanilmaz-bir-kaza/

Başkalarının hayatını tehlikeye atan babam da olsa aynı tepkiyi veririm.

Üzülmedim o yüzden. Perşembenin geleceği çarşambadan bellidir.

Önceki yorumlara istinaden bir şey söylemek istiyorum, hız yapmayı varacağı yere 3 dakika önce gidebilmek mevzusuyla aynı tutan olmuş. Hızlı gitmek bir alışkanlıktır, bir zevktir, bir tercihtir arkadaşlar. Gaza yüklendiğin zaman o ivmelenme hoşuna gider insanın. Gerçekten zorunda olduğu için hızlı giden şoförler çok azdır. Zaten o da ayda yılda bir olur.

Hız, gereklilikten değil, zevkten yapılıyor sürücüler tarafından. 5 dk daha erken vardın da noldu klişesini bırakınız.
  • Su forumdaki her 100 kisiden 97'si kendinden maddi olarak daha guclu insanlari cekemiyor yazik ya. Babam yasinda adamlar rahmetli olmus cocuklari yasindaki insanlari kiskaniyor,catlayacaksiniz birgun :). Takla atmak icin yuksek hizlar sart degil buz,micir,vs.lastik ile asfaltin arasindaki surtunmeyi azalticak faktorler yetiyor. 65 km hizla giderken takla attim,konusu duruyor olmasi lazim. Rahmetlinin mekani cennet olsun,basiniz sagolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    bir insan takla atıyorsa sadece ve sadece kendisi suçludur ya, ister hızlı olsun. ister olmazsın.
    koca koca adamların vurgulamaya çalıştığı mal-mülk değil. kurallara uy ve hız yapma.
    kendine ve başkasına zarar verme. bence konudan bu çıkarım yapılır.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.