Şimdi Ara

Takıntılarız neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin takıntıları vardir. Sizde neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mükemmelliyetçiyim.yani bir işte bir pürüz oldumu cok kücük bir şey dahi olsa o işi tamamen askıya alıyorum.

Yanımda olması gereken insanların neden yanımda olmadığını düşünüyorum. Yapacaklarımı düşünüyorum.

İnsanların neden bu kadar kötü olduğunu düşünüyorum.

Ölümü düşünüyorum. Hesabı düşünüyorum.

Bunların hepsi beni takıntılı bir insan yapıyor. Tabii bunlar sadece birazı. Geceleri saymadım.

Düşünüyorum, öyleyse varım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Mayıs 2017; 21:9:10 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Dışarıda mesajlaşamıyorum. Sanki yanımdan geçenler ekrana bakıyormuş gibi geliyor, sinirim bozuluyor. - ILK MESAJDA O KİŞİ İTRAF ETTİ ÇOK RAHATLADIM LAN! -

Clash royalede mutlaka tüm sandık slotları dolu olacak ve sağdan sola doğru açılacak.

Odayı bok götürebilir sorun yok - götürüyor da - ama yatağımın örtüsü düzenli olacak.

Kitlaplar boyutlarına göre sıralanacak en büyük kitap en alta en küçük en üste, seri veya bağlantılı olan kitaplar aşağıdan yukarıya doğru sıralanacak.

Ödünç verdiğim kitaplar geri gelecek! - Hiç biri geri gelmedi -

Sık kulladığım Kıyafetler mutlaka kapının arkasında hazır olacak. Diğerlerinin canı cehenneme.

Saatin son iki rakamı -dakika- sonu 0 ile bitecek.

Şarj kabloları prize takılu olmayacak gereksiz yere.

Para özellike bozuk paralar. Kasada 5 kuruşları saymaktan nefret ediyorum. Markette sayıp kasada çat diye vurup gidiyorum bozukları.

Birisine merhaba, iyi akşamlar demek. Ama karşılık vermezse iyi söverim ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 13 Mayıs 2017; 21:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PARA

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.