Şimdi Ara

takıntılarımdan nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba çok umrunuzda değil belki biliyorum ama artık ne yapcağımı bilmiyorum ilaç alıyorum paxera verdi psikiyartirst saçma sapan takıntılarım var bakın nasıl göründüğüme çok önem veren bir insanım ama sivilcelerimi patlatıyorum sonra düzeltiyim diye krem sürüyorum tonla normalde sivilceli insan değilim izler var sadece saçımdeki en ufak tel kıyafetteki kırışıklık acayip kafaya takıyorum siyah bu eylemleri gerçekleştirdiğimde takıntı gidince acayip rahatlama geliyor stres atıyormuşum gibi ama pişmanda oluyorum şu yazıyı yazmam bile bir takıntı uzun zaman boş boş takılı kalıyorum bazı şeylere ilacı 3 haftadır filan kullanıyorum sürekli hareketlilik hissi veriyor birde uykum geliyo çok insanların ne düşündüğü filan bu takıntıyı nasıl yenicem sivilce patlatma eylemimin yanlış olduğunu biliyorum 2 hafta filan yapmıyorum pişmanlıktan sonra tekrardan başlıyorum bağımlılık gibi masturbasyon gibi anlatabildim mi dalga geçebilirsiniz çok aciz bir şey ama beni rahatlatıyor yaptığım zaman

• Bir gün öleceğini biliyorsun dimi ? o zaman anı yaşa. Takıntı boş iş kim ne düşünüyorsa düşünsün ben buyum dersin isteyen kabul eder etmiyorsa yine kafa dengin elbet çıkar.
  • Kurtuluş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var dostum insomin kullanmaya başladım bende çok kötü bi durum ciddi depresyondayım bu takıntı yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    NASIR'dan nasıl kurtulurum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.