Şimdi Ara

Takımında Ashe Varken Kazananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana hiç denk gelmedi. bir sürü heroyla oynadım. yendim yenildim ama gerçekten ashe varken hiç kazanamadım. bu savaşlarda dün ilk defa ashe yüzünden değil ama başka herolar yüzünden kaybettik. ama 10 oyundan 8i ashe yüzünden gidiyor. resmen takıma eksi değer katıyor. ücretsiz olması dolayısıyla yeni başlayan çok kişi ve özellikle de çoluk çocuk da ashe alıyor. dereceli degil normal oyundan bahsediyorum. illa ki aramızda düzgün ashe playerları hatta penta atan bile vardır. lakin oranı düşüktür. bu benim tespitim. var mı benle aynı tecrübeye sahip veya beni yalanlayacak kişi. ashenin süper bir hero olduğundan v.s bahsedenler var mıdır. yani botta da midde de gördüm. çoğunlukla rezalet oynuyorlar.

Not:En az 15 oyundan bahsediyorum.

• Belki tesadüftür belkide az girdiğim içindir mesela ranked maçlarımda daha önce hiç Ashe görmedim ben
  • Ne zaman gelse kazanıyoruz diyebilirim çok ağır şekilde feedlemediği sürece takım savaşında ulti tuttursa yetiyor. Ayrıca çok rahat tank eritebiliyor pasif+statikle yarı canını götürüyor
  • Okumayın normal oyunda takımına gelen Ashe'ler yüzünden ağlama konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashe kasilamadigi zaman gercekten cok kotu bir hero ve ne yazıkki ülkede ultisi stun amacı e değil tiyi base kadar atıp kill almak için kullanılıyor sahsen ben ashe severim ama oynayamayan veyao maclik kotu oynayia mac yatar

• Ashe slow atan bir adcdir.bu yuzden kacma skili v.b yoktur.Oyuba sezon 3 ile birlikte ucup kacan herolar bollastiği icin ashe çöp olarak kaliyor.Udyr ww gibi herolari ashe çok zorlar bu herolarda sezon 1 in sonlarina doğru populer oldu o zamanlar ashein gucu tavandaydi 1v1de adclere karsi gücludur ultisi 1 basic daha fazla yaptirir.ucup kacan juje yapan hayvan gibi mobil herolar yayginlasinca ashede çöp oldu ve meta değismedigi surece çöp olacak.Dotadaki drow ranger(ashe) bilen bilir ayni sekilde slow atar 4 saniye silencesi var buda çok guclu bir ozellik ultiside pasif olarak hedef ne kadar uzaktaysa basic ataklar o kadar fazla vuruyor.Ashe'e silence+pasif hasar skili eklenmesi gerekiyor

• Ne zaman karşı takıma gelse kaybettim,kendi takımıma gelincede kaybettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bile ashe ile taşıyamadım oyundan silinsin bence
  • Statik trinity deneyin bi ara. Muramana da denedim olmadı. Az trade lı maçlarda goldda baya üstün cikiyor sürekli base atıp item farkı ile lane kazanmak mümkün. Support cok önemli map bakmak gerek sürekli oynaması zor degil fakat dikkat istiyor.

• 2 kere w vursam manam biter pasifle durtuyum desem creep alamam

•  Takımında Ashe Varken Kazananlar?
  • normal oyun abi takılın ya :D
  • Benim bir arkadaş vardı NA'da ben Morgana idim bot lanede ezdik. Karşıda ise Ezreal vardı

• bi ara bi arkadasla bot pre yapıyorduk rankedda. çatır çatır taşırdı ashe le hey gidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 2 Ekim 2014; 15:53:41 >
  • Geriye biraz düştü mü toparlaması zorlaşıyor zaten bir suikastçı atlasa üstüne tam sıkıntı çıkıyor.
  • geçen sezon 5-0 w-l vardı ashe ile benim
  • Ben de hiç görmemiştim bugün denk geldi ranked maçıma

Jungle amumu oynuyordum ashe le ultileri atınca tf bitiyordu oynayan harika oynuyor şuana kadar 2 3 kişi gördüm oynuyor diyebileceğim

• bronzken ashe ile platları ezmiştim takımıma geldıgınde feedler karsıya geldıgınde u yu 5 kişiye atar tf kazandırır öyle bi hero
  • Ashe 1v1de en guclu herodur kesecek adc yok :) ultiyi yedi mi kafa kalmaz geberir gidersin :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.