Şimdi Ara

Takimimla Gurur duyuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maci canli izlemedim ancak genis ozetini izledim. bu maci kaybetmis olmak beni hic uzmedi. her mac boyle oynasinlar yeter. uefa kupasina giderken de boyle agresif saldiran bir takimimiz vardi. son olarak sampiyonluk konusunda cok rahatim....

• Yenemedikten sonra böyle oynasak kaç yazar hocam ?
  • boyle en fazla 1 -2 mac kaybederiz. kotu oynayip kazansaydik gelecek maclarda kara kara dusunurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Yenemedikten sonra böyle oynasak kaç yazar hocam ?

Skor taraftarı olacağıma böyle takımla gurur duyarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Böyle oynayalım ama küme düşelim yani. İyiymiş.
  • quote:

quote:

quote:

arkadasim diyorum ki boyle oynamaya devam etsek en fazla 2 mac kaybederiz. sen kume duseriz diyorsun. anlamak istemiyorsun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanan oyun sahadaki takım son derece ümit verici. Bu takımın eksiği elmanderin yanına adam gibi bir golcü ve bir kanat oyuncusu. Seneye bir iki takviyeyle daha iyi bir seviyeye geleceğiz.. Bugün kaybettik ama gelecek adına cok umutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mutlu insanlarin yasadigi sorunlar
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

quote:

quote:

arkadasim diyorum ki boyle oynamaya devam etsek en fazla 2 mac kaybederiz. sen kume duseriz diyorsun. anlamak istemiyorsun galiba

2 maç kaybederiz diyorsun da 2 maçın Fenerbahçe'yi şampiyon yapabileceğini düşünmüyorsun sanırım.

Küme cümlesini de örnek olsun diye söyledim.

• haci sen rahat ol. bu mesajim kalsin burada. biz son mac feneri yenecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

haci sen rahat ol. bu mesajim kalsin burada. biz son mac feneri yenecegiz.

Ben de öyle düşünüyorum fakat o zamana kadar puan farkını 2'den fazla tutmamız gerek.
  • takımımla gurur duymayan taraftara arogdaki repliği söylemek istiyorum bağırmayan taraftar ..........................
  • Olay skor taraftarlığı değil. 1 senedir tüm Galatasaraylı arkadaşlar şampiyonluk bekliyor. Ve şimdi sen burada bu maçı verip şansını %51'e kadar düşürüyorsun. Kalmış 3-4 hafta, iyi oynadık canımız sağolsun demek afedersiniz ama züğürt tesellisidir. Bu maçı kaybetmemeliydi Galatasaray. Gayriihtiyari bi tepki var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Olay skor taraftarlığı değil. 1 senedir tüm Galatasaraylı arkadaşlar şampiyonluk bekliyor. Ve şimdi sen burada bu maçı verip şansını %51'e kadar düşürüyorsun. Kalmış 3-4 hafta, iyi oynadık canımız sağolsun demek afedersiniz ama züğürt tesellisidir. Bu maçı kaybetmemeliydi Galatasaray. Gayriihtiyari bi tepki var.

hoc dun gece iyi oynadik. ve ben sampiyon olacagimiza inancim tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Olay skor taraftarlığı değil. 1 senedir tüm Galatasaraylı arkadaşlar şampiyonluk bekliyor. Ve şimdi sen burada bu maçı verip şansını %51'e kadar düşürüyorsun. Kalmış 3-4 hafta, iyi oynadık canımız sağolsun demek afedersiniz ama züğürt tesellisidir. Bu maçı kaybetmemeliydi Galatasaray. Gayriihtiyari bi tepki var.

sen derbi kaybetmeden şampiyon olmuş takıma kalkıp 6 derbi daha oyna yoksa saymayız dersen o takım elbette bi yerde kaybedecektir ayrıca kaybederken de EZECEKTİR içimde necati dahil hiçbirine en ufak tepki kızgınlık yok hepsiyle gurur duyuyorum hepsi benim gözümde ASLAN
  • Bende gurur duydum ve uzulmedim cok fazla cunku her zaman bu kadar sans kurtarmaz. Bu istisnadir, 2 mactir bal da demeyecegim de sansa goturuyorlar elbet patlayacaklar.
  • Ben de konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Galatasaray şampiyonluğu son maça bile bırakmayacaktır. İyi oynayarak sadece kaza yaparsın. 1-2 maç gider ama sonunda mutlu sona ulaşırsın.
    Herkes Fenerbahçe Trabzon maçındaki gibi oynayacak diyordu. Hiç abartısız Bank Asya takımı gibi oynadı.
    90 dakika kapandı buna rağmen kapanan takıma karşı ne pozisyonlar bulduk. İnönü'de ya da Trabzon'da alacakları 1 beraberlik son maçı formaliteye çevirir.
    Galatasaray içeride dışarıda bu Trabzon ve Beşiktaş'ı defalarca mağlup edecek güçte. Son maça mı kaldı? 2 puan farkı korusunlar yine şampiyonuz. Puan puana mı çıktılar o zaman kazanacaklar.
    Kazanamadıktan sonra şampiyon da olmayalım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.