Şimdi Ara

Takımıma kötü oyuncu geldi kaybettik diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Ranked oynarken top lane wukong benim takımımdaydı, ben lb ile oynuyordum ve 2 miz rahatça oyunu taşıdık, ancak bizim bot lane iyi oynamamıştı ve adcsiz sayılabilirdik o şekil, neyse oyunu 46-39 zar zor aldık. Gün içinde bizim takımda bulunan wukong başka bir oyunda karşı top laneye geldi, adam iyi oynadı gene bizim top laneyi ezdi ancak ben midde bu sefer zed almıstım karsımda gragası ezdim ardından topa düzgün gank atarak oyunu eşitledim, sonuç olarak junglemiz xin zhao ve ben çabaladık oyunu taşııdk. Demek istedigim 'takımım çok kötüydü kaybettik , top lane çok ezildi afk pls, off bot feedlediniz yeter afk kalın vs. vs.' diyeceğinize kendiniz taşımaya bakın, takımdan beklentim diye değil ben takımımı nasıl taşırımı düşünmek lazım

• O taşımak değil şans qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakika 15 3 build bitiren(ayakkabi haricinde) Vayn,Luci,Cait gelmemis karsına demekki

• Zateb kimse sorumluluk almak istemediğinden takımdan bişeyler bekliyor. Biliyor çünkü kendinde kapasite yok, kısa yoldan flame atıyor. Öyle adamların derdi takım iyi olsun, bende kenarda köşede oynayıp alayım wini...

• Karşındakilerde noobmuş o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Dakika 15 3 build bitiren(ayakkabi haricinde) Vayn,Luci,Cait gelmemis karsına demekki

Leblanc ile geçenki oyunumda 8. Dkde 3 item tamamladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın seri maçına 4 afk gelmemiş anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin takımına hiç jungle itemi çıkmayan , baskına geldiğinde rakibe double buff veren junglerlar gelmedi sanırım. Daha neler neler geliyor bana , haline şükret
  • Bir yerden sonr. amele gibi birilerini taşımak üzerine oynadığın zaman bekliyor olacağım seni forumda.

Ben bunu öğrendim oyunda. Bir oyunu ne kadar kazanmak istiyorsan o kadar mal geliyor takımına. Bazen trollemesine giriyorum(trollemek ve feedlemek ayrı şeylerdir) takımında benden başka sıkıntı çıkaran olmuyor.

• quote:

Dakika 15 3 build bitiren(ayakkabi haricinde) Vayn,Luci,Cait gelmemis karsına demekki

Build ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

Build ?

Item yazacaktı galiba

• quote:

Ben bi oyunda bir buildi ancak bitiriyorum adam 3 tanesini bitiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

quote:

Build ?

Item yazacaktı galiba

tamam vurmayın la insanlık hali yanlış yazabilirim

• Amerikanların bir sözü vardır bildin mi :
    ' 2-3 feeder ile oyun kazanılır. Ama 2-3 mal ile oyun kazanılmaz. ' Aradaki fark çok büyük.

Ha , hiçbir zaman feedleyen adama laf da etmedim şu oyunda.. Yardımcı olmaya çalıştığım halde hala laf eden, küfür eden, ben afk bb diyen ya da inadına gidip bedava ölenler var.. 'Çok iyi oyuncuyum, Sadece ben iyiyim tek başıma taşıyamıyorum' demiyorum demeyeceğim. Ve dediğim gibi mal değil feeder ise takıma uyarsa 0-10 giden adamla bile oyun kazanılır gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNTHERoK -- 1 Mayıs 2014; 12:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Zateb kimse sorumluluk almak istemediğinden takımdan bişeyler bekliyor. Biliyor çünkü kendinde kapasite yok, kısa yoldan flame atıyor. Öyle adamların derdi takım iyi olsun, bende kenarda köşede oynayıp alayım wini...

+1 zaten dediklerin bronz-gümüş liginde sürünüyorlar
  • Demekki senin takımına maviyi calicam diyen kata o yüzden mavi almayıp base atan be geç başlayan vi adc istemediği halde Sup nidalee kilitleyen adam ve benim sen top git diye karma almama rağmen topa gitmeyen nidalee gelmemiş. Çok şanslısın

• quote:

quote:

Build ?

:)
  • Feedleyen oyuncu kötü oyuncu demek değildir. Kötü oyuncu kasılsa bile mantıksız oynar. Yukarıda yazılan gibi 2-3 feeder ile kazanılır ama 2-3 mal ile kazanılmaz. O yüzden feedleyen adama sövmeyin. 0 7 giderken 15 14 taşıdığım maçta oldu benim. Hem feedleyen adamın kara ekrandayken düşünme süresi daha fazla. Hele bir Riven maçım vardır benim. Jungleda 0 4 fail counter ganklerim falan takımda herkes sövüyor bana. O oyunda bizi tutabilecek bir tek middeki Zed'in aldığı inhibitördü. Adamlar üstümüze geliyordu midden canlar yarı ölürsek maç bitti kaybettik. Ki o tfyi kazanmamızın ihtimali sıfıra yakın. Gittim ormanda walljump yapa yapa adamları oyaladım. Sonra peşimi bıraktıklarında 2 nexus kulesini kestim. Ve bana sövenler oyun sonu report bile etmemiştir bu kadar da eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsumi Saika Saki

Bugün Ranked oynarken top lane wukong benim takımımdaydı, ben lb ile oynuyordum ve 2 miz rahatça oyunu taşıdık, ancak bizim bot lane iyi oynamamıştı ve adcsiz sayılabilirdik o şekil, neyse oyunu 46-39 zar zor aldık. Gün içinde bizim takımda bulunan wukong başka bir oyunda karşı top laneye geldi, adam iyi oynadı gene bizim top laneyi ezdi ancak ben midde bu sefer zed almıstım karsımda gragası ezdim ardından topa düzgün gank atarak oyunu eşitledim, sonuç olarak junglemiz xin zhao ve ben çabaladık oyunu taşııdk. Demek istedigim 'takımım çok kötüydü kaybettik , top lane çok ezildi afk pls, off bot feedlediniz yeter afk kalın vs. vs.' diyeceğinize kendiniz taşımaya bakın, takımdan beklentim diye değil ben takımımı nasıl taşırımı düşünmek lazım

lig ne lig onu söyle sen?

• Amaç: takımımdaki noobları 2 kere taşıdım proyum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.