Şimdi Ara

Takımdaki en büyük problem ; Didier Drogba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emenike ile takas edebiliriz.İlâç olur bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bizim taraftara akıl versin.

GS taraftarı kadar futboldan anlamayan bir taraftar grubu yok. Nedeni de sırf Ego.

Yollayın anam yollayın. Drogba yı yollayın, Sneijder ı yollayın. Alalım forvete Bratu'yu, orta sahaya Petre yi, size bunlar gerek. Imparatore istemişti.

Bide saçma sapan büyük harflerle UNUTMAYIN BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN BURAK VE UMUTLA çıktık yazmış. O grubdaki takımlar ile bu gruptaki takımları bi karşılaştır be gülüm.
  • Yazık gerçekten taraftar ne hale gelmiş. Doğruyu yanlışı ayırt edemez olmuşsunuz. Ara verin biraz kendinize gelirsiniz.

• Anelka, Fenerbahçe'de oynarken, devamlı gittiğim fanatik Galatasaraylı berber abinin ağzından şu cümle çıkınca şok olmuştum: ''Ya bırak abi Anelka da futbolcu mu yaa''

Şu an Drogba olmasa Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde puanı olmazdı. Özellikle Avrupa maçlarında Galatasaray'ın en büyük artısı.

Eğer imkanı olan varsa her şeyini seferber etsin, Messi, Ronaldo, İbrahimoviç'in filan belli bir yaştan sonra bu ülkeye gelmeleri engellensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Takımdaki en büyük problem taraftar. Uygun bonservis bedeliyle yurt dışından alsak yararlı olacak.

3 gündür foruma girmiyorum bu iyi gün taraftarları yüzünden. yarın drogba gol atsın çare drogba demeye başlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

İleri şişirilen bir topu Burak ya da Umut adam akıllı indirebilsin, sonra Drogba'yı yollayabiliriz.

Futbol mentalitene kurban senin... Ne zamandan beri topu ileri sisirmek dogru birsey? Messi, Ribery, Gotze, Benzema veya Ronaldoyu hic ileri sisirilmis top indirirken gordun mu futbol bilgini kardesim?

Şu an nasıl bir sistemle oynuyoruz peki? Organize atağımız mı var sanki?
    İleri şişirmek çok güzel falan demedim, şu an öyle oynuyoruz ve bunun için Drogba şart dedim. Birkaç yorum daha okuma sabrını kendinde bulsaydın ne demek istediğimi anlayacaktın zaten.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    +1. Sırf imparatore yi savunmak için hatalarını görmezden geliyor insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Allah bizim taraftara akıl versin.

GS taraftarı kadar futboldan anlamayan bir taraftar grubu yok. Nedeni de sırf Ego.

Yollayın anam yollayın. Drogba yı yollayın, Sneijder ı yollayın. Alalım forvete Bratu'yu, orta sahaya Petre yi, size bunlar gerek. Imparatore istemişti.

Bide saçma sapan büyük harflerle UNUTMAYIN BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN BURAK VE UMUTLA çıktık yazmış. O grubdaki takımlar ile bu gruptaki takımları bi karşılaştır be gülüm.

Fazla sallama isin ucu kacar.
    Senin gibi taraftar mantigi ile Arda, Baros, Kewell, Neil cünkü bu adamlar icin Sneijder ve Drogba fantezilerinizin aynisini yapiyordunuz Terim sizin gibi düsünse bunlari yollamazdi ama ilk yaptigi Baros harici bunlari postalatmak oldu.
    Sizin gibiler hic bir seyden ders almaz ve ögrenmez Burakla cikmayipta Messiylemi ciktin kimlen ciktin ? Adamlar zaten devre arasi geldi bari sallama yada bilmiyorsaniz susun.
    Yukarda yazdigim Kewell, Neill vs vs gibi adamlariniz Skibbe, Bülent, Rijkard, Hagi, Bülent ünder basini yediler ama sizin gibiler akillanmadi.
    Terim uyandi bunlari postaladi simdide Terim sonrasi Mancini ve bu liste uzayip gidecek.
    Zorunuza gitsede gitmesede Sneijder ve Drogba takim oyuncusu degiller

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Senin gibi taraftar mantigi ile Arda, Baros, Kewell, Neil cünkü bu adamlar icin Sneijder ve Drogba fantezilerinizin aynisini yapiyordunuz Terim sizin gibi düsünse bunlari yollamazdi ama ilk yaptigi Baros harici bunlari postalatmak oldu.
    Sizin gibiler hic bir seyden ders almaz ve ögrenmez Burakla cikmayipta Messiylemi ciktin kimlen ciktin ? Adamlar zaten devre arasi geldi bari sallama yada bilmiyorsaniz susun.
    Yukarda yazdigim Kewell, Neill vs vs gibi adamlariniz Skibbe, Bülent, Rijkard, Hagi, Bülent ünder basini yediler ama sizin gibiler akillanmadi.
    Terim uyandi bunlari postaladi simdide Terim sonrasi Mancini ve bu liste uzayip gidecek.

Arda yı Fatih Terim mi postaladı?
    Kewell zaten son senesinde bitikti. Avusturalyada bile adam gibi 90 dakika maç yapamadı. Sözleşme yenilemek hataydı
    Baros da sakatlığından sonra eski formunu asla bulamadı.
    Neill de yaşlanmış bir defans oyuncusuydu. Yerine yine yaşlı Ujfalusi geldi belki ama gerçekten çok daha büyük katkılar yaptı.

Sneijder ve Drogba takım oyuncusu değil demen komedi. Zaten düz mantık bir laf. Sneijder ve Drogba gelmeden önce GS geçen sene 18 maçta 33 puan aldı. Bu ikiliden sonra 16 maçta 38 puan aldı. Neymiş o zaman? Takıma katkıları bir şekilde olmuş.

Ama sana Fatih Terim'in getirdiği Bratu, Petre gibi adamlar lazım. Anlaşıldı.

Veya çok geriye gitmeyelim. Ceyhun, Engin, Yiğit Gökoğlan, Dany, Amrabat, Riera ... Bu feci transferler lazım... Nede olsa Fatih Terim yaptıysa bu transfer hamlelerini çok da akıllıdır kesin. Tartışmak yersiz dimi?

Sneijder ve Drogba gelmese geçen sene görürdüm ben şampiyonluğu. Ama tabi etrafına saçma sapan Türk futbolcuları koyarsan, yıldız futbolcular asla kendisini tam gösteremezler. Sonra senin gibiler gelir burda, yıldız futbolcuya hayır der.

• Helal olsun konuyu açanlara ve yandaşlarına kendinize güldürmeyi başarıyorsunuz.
  • tabi alternatifin olsa tamam değiştir dersin real maçında drogbaya bir ara biraz sinirlendim burağı al umutla oynasın dedim ama o asistten sonra
  • quote:

quote:

quote:

Kewell zaten son senesinde bitikti. Avusturalyada bile adam gibi 90 dakika maç yapamadı. Sözleşme yenilemek hataydı
    Neill de yaşlanmış bir defans oyuncusuydu. Yerine yine yaşlı Ujfalusi geldi belki ama gerçekten çok daha büyük katkılar yaptı.

Sneijder ve Drogba takım oyuncusu değil demen komedi. Zaten düz mantık bir laf. Sneijder ve Drogba gelmeden önce GS geçen sene 18 maçta 33 puan aldı. Bu ikiliden sonra 16 maçta 38 puan aldı. Neymiş o zaman? Takıma katkıları bir şekilde olmuş.

Veya çok geriye gitmeyelim. Ceyhun, Engin, Yiğit Gökoğlan, Dany, Amrabat, Riera ... Bu feci transferler lazım... Nede olsa Fatih Terim yaptıysa bu transfer hamlelerini çok da akıllıdır kesin. Tartışmak yersiz dimi?

Sneijder ve Drogba gelmese geçen sene görürdüm ben şampiyonluğu. Ama tabi etrafına saçma sapan Türk futbolcuları koyarsan, yıldız futbolcular asla kendisini tam gösteremezler. Sonra senin gibiler gelir burda, yıldız futbolcuya hayır der.

Ardayi Terim geldikten sonra satmadilarmi adamin sözlesmesi vardi yönetim Terim anlasmasa satilamazdi bunlari gecicez. Kuru tartisma bunlar.
    Kewel avustralyada yapamamis milli takiminda 7 mac oynadi o hirsiz ama ligte 2 mac üst üste cikmiyordu kal dese kalicakti.
    Bunlar gercekler seni severim sevdigim yorumlarin var ama bu konuda kusura bakma.
    Drogba ve Sneijder kaldigi sPürece Gs düzelmiyecek bu isinize gelsede gelmesede bu sekilde olucak.

• o değilde gs juveyi yenerse ve
    drogba o maçta 2 gol 1 asist yaparsa, bu konu nasıl olacak acaba???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ardayi Terim geldikten sonra satmadilarmi adamin sözlesmesi vardi yönetim Terim anlasmasa satilamazdi bunlari gecicez. Kuru tartisma bunlar.
    Kewel avustralyada yapamamis milli takiminda 7 mac oynadi o hirsiz ama ligte 2 mac üst üste cikmiyordu kal dese kalicakti.
    Bunlar gercekler seni severim sevdigim yorumlarin var ama bu konuda kusura bakma.
    Drogba ve Sneijder kaldigi sPürece Gs düzelmiyecek bu isinize gelsede gelmesede bu sekilde olucak.

Hocam forumun güzelliği budur zaten.

10 konuda aynı düşünürsün ama 11. konuda farklı düşünürsün. Önemli olan " a bu adamın mesajları güzel kesin her dediği doğrudur " dememek. O yüzden sevindim açıkçası.

Arda olayına gelince tabi Terimden sonra geldi ama bir anda gitti adam. Gerçi At. Madrid ile bir kaç aydır konuşuyordu yönetim diye biliyorum. Pekte süpriz olmadı.

Kewell apayrı bir kategori. İlk sene adam harikaydı ama sonra çöktü resmen. Kal desen 5 sene daha kalırdı ama kupa maçlarında oynardı en fazla artık.

• futbol cahilleri ile iletişim kuruyoruz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

o değilde gs juveyi yenerse ve
    drogba o maçta 2 gol 1 asist yaparsa, bu konu nasıl olacak acaba???

isterse 10 gol atsın. o formayı haketmediği sürece benim görüşleeim değişmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım Drogba olmadan da oynuyordu,Sneijder olmadan da oynuyordu.
    Ama onlarla birlikte de oynuyor,probleem?
    Bence yok.
    Ama Drogba olmayınca da oynayabilmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

yazacaklarımı iki maçlık yorumlar olarak görmeyin. sezon başındaki süper kupa maçından beri tehlikenin farkındaydım. inanmak size kalmış.

drogba denen adam kariyerli dünyanın en iyi forvetlerinden buna bende katılıyorum. ama eski drogba değil. durduğu yerden top bekleyen ceza sahasında alınca azıcık koşan vuran gol atınca da herkesin iyi oynuyor dediği adam. gol atmaktan başka ne yapıyor? koşmuyor topu durduğu yerde bekliyor. umut dün akşam deli gibi çalışırken zahmet edip de koşup mücadele etmedi. burak bile daha fazla uğraşıyor gol için. rıdvan çiftlik kurmuş derken haklıydı. selçuk inan gibi yıllar sonra usta bir frikikçi bulmuşuz geçen sezon ondan önceki sezon çok kritik yerlerde bizi kurtarmış adam bu sezon frikiklerde topa dokunamıyor adama yazık değil mi? çocuk da ne yapsın bişey diyemiyor. drogba Zaten takımın abisi gibi topluyor konuşuyor sanane abicim bu takımın teknik ekibi var sana mı kalmış cidden deliryorum, sahada da abi gibi kim topu alsa drogba hemen drogba. adam eskisi gibi oynasa gam yemiycem. ama bizim tataftar da suç. sivas maçında herif ısınmaya gidiyor tüm stat hooo drogba ısınıyor herif oyuna giricek hoo drogba giriyor oyundayken drogba tezahüratları adam haketse içim yanmayacak. burak o kadar çabalarken drogbanın büyük görülmesi burağa bu kadar saydırılması içimi yiyor. takımımızı ezdirmeyin. drogba resmen para ve ego tatmini için gelmiş.

UNUTMAYIN BİZ GEÇEN SENE BURAKLA UMUTLA GRUPTAN ÇIKTIK ONLARLA ŞAMPİYON OLDUK ONLARLA ÇEYREK FİNAL OYNADIK ONLARA LİGDE HER TAKIMI EZDİK! ŞİMDİ DROGBA BABAMIZ SAĞOLSUN BİR ORGANİZE ATAĞIMIZ YOK NİYE FUTBOL TANRISI DROGBA HER POZİSYONU KENDİ ZEVKİNE GÖRE HARCIYOR ÇÜNKÜ!! GERÇEKLERİ GÖRÜN BURAK BURAK DEDİĞİNİZ ADAM BU TAKIMIN 1. FORVETİDİR 2. SİDE UMUTTUR AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAYIN İSME GÖRE YORUM YAPMAYIN

mukemmel yorum, tebrikler. Kacirdigi penalti ilede artik selcuga hakkini vermesi gerektigini ogrensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0971

her duran topu kullanmak istemesinin dışında drogba'ya tek bir eleştirim olmaz.
    onun gibi bir marka elinde Tequila Sunrise ile sahanın ortasında şezlonga uzansa dert etmem, gururlanırım.

evet sirf o yuzden sinirleniyorum, birak selcuk atsin yaw.

• Bizde sorun kesinlikle drogba veya sneijder degil

gecen yil dogru durust top oynamiyorduk onlar gelmeden gruptanda balina ciktik. Bu iki oyuncunun gelmesi krizin 6 ay gecikmesine sebep oldu o kadar. Kanatlar islevsiz hucumda cesitlilik yok garibim sneijder ataklari sekillendirmeye calisiyor drogba ise hucumu yonetmeye. Selcuk su formuyla konya torkuda oynayamaz amrabat kayseride kalsa su formuyla ilk 18e giremez bruma zaten oynamiyor dusunun ki kanat alternatifimiz aydin, son 10 yilini bildigimiz aydin.

Butun dertlerin cozumu kanat futbolundan vazgecip iki sezon onceki sisteme donmekte yatiyor on liberoda melo onlerinde engin ve emre en onde sneijder ileride de umut drogba. Orta sahada en azindan anadolu kluolerine karsi bogucu bir ustunluk yakalamali pas trafigini tutturmaliyiz.

Selcuk form tutana kadar kesilmeli bir islevi yok pas desen atmiyor ancak acik takimlara karsi bir iki pasi varsa var, defansa olumlu katkisi cok az geriden oyun kuruyor desen yok. Dikine gitme diye birsey yok.

Ayrica duran top mevzusunda drogbaya ne kadar kiziyorsam selcuka da o kadar kiziyorum. Sneijder sakatlandigindan beridir bakalim kac korner kullanmis kaci tehlike olusturmus duram top illa yayin uzerinden cekilen sut degildir. Bu takimda sneijder varken aut ve tac harici tum duran toplari kullanmasi gerekirken bunlari tartismak bile abesle istigal. Real macinda gecmedi drogba topun basina da ne oldu cok kotu vurdu, iyi vurursun gol olmaz amenna hadi onuda gectim cok guzel bir yerden duran top kullandi orta acabilecegi en guzel pozisyonlardan, gitti casillasin eline(pepenin drogbaya yaptigi faul sonrasi)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.