Şimdi Ara

Takımdaki en büyük problem ; Didier Drogba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Bence Drogba sneijder transferleriyle Galatasaray o terimle gelen mücadeleci ruhunu kaybetti.

Takımın üzerinde görüyor kendini drogba sivasspor maçınca penaltı atışını kaçırışını ve kaçırdıktan sonraki tepkisini görünce ben çıldırdım valla

Akbabalar gibisiniz. Sneijder'i geç de, geçen sene Drogba gelmeseydi şampiyonluğu zor görürdük biz.

98-99-00 kuşağında olan ve DH'de takılan bütün Galatasaray taraftarını değiştirmek isterdim ben de.

Drogbanın getirileri vardır ama götürdükleri çok daha fazla bana kalırsa. Akbabalıkla alakası yok drogbanın saha içindeki hareketlerinden vurdumduymaz tavırlarından rahatsızlık duymuyorsanız sizin bileceğiniz iş bence. Sivasspor maçından sonra hani Selçuk dedi ye drogba benden izin istedi ben de verdim diye. Ya senin zaten vermeme gibi bir durumun yok ki. Bi de izin verdim diyorsun zaten vermek zorundasın. Takım üzerinde inanılmaz baskı kurmuş drogba

Gelip bir maç izleyip saçma sapan konuşma burada. Drogba girmeden önce Sivas tarafından baya baskı yemiştik. Adam girdi oyuna tek başına top tuttu ileride. Bir tane penaltı yaptırdı, iki tane kırmızı kart göstertti ama en önemlisi 5 dakika topu ileride tutarak baskıyı azalttı. He yaptırdığı penaltıyı takım 2-1 öndeyken maçta daha önce penaltı kullanan varken insiyatif almak isteyerek penaltıyı kaçırıyorsa canı sağolsun. Gelip de 1-2 maç izleyip burada laf salatası yapmayın. Kimsenin vurdumduymaz olduğu yok, vurdumduymaz olan adam gelip her kornerde savunmaya yardım etmez. Evet son zamanlarda adam kovalayamıyor ama yaşına vermek lazım. Senin zihniyetinde insiyatif alıp sahada yürüyen Alex bir efsane değil takıma zarar veren bir oyuncudur.

• Drogba olmasa o takimda, aldiginiz 3 galibiyetin 2 sini alamazsiniz. saka mi yapiyorsunuz cidden anlamiyorum.
  • Forumdaki sözde Galatasaraylılar harbiden sıkıntılı, oturun dua edin bu adam seneye felan futbolu bırakmasın.
    Foruma girilmeyeceği bu tür konulardan belli, ağır cahilsiniz.
  • drogba gibi genişliği olan ligde başka forvet var mı ??? lokal ligde bana bir stoper söyle drogbayı tutabilecek??? azcık koşuyomuş .koşmasına gerek bile yok. at adamın göğsüne yıksın orayı .adamın bide pasör özelliğide var üstelik uçak gemisi gibi bütün hava toplarını alıyo .adamın konya maçındaki kafa golü kaleci top stoper 3ü giriyo içeri akhisarmaçındaki golü adam beline sarılıyo tutamıyor.ayıp yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Size lafım yok yanlış anlamayın, sitemim Galatasaray'ın bütün oyun anlayışını geriden Drogba'ya şişirilen toplar haline getirenlere. Drogba güzel indiriyor ama nereye kadar sürerki bu.

Diğer arkadaşın üslubuna sinirlenince sizin mesajınıza alınganlık etmişim, siz kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence haksızlık yapıyosunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Bence Drogba sneijder transferleriyle Galatasaray o terimle gelen mücadeleci ruhunu kaybetti.

Takımın üzerinde görüyor kendini drogba sivasspor maçınca penaltı atışını kaçırışını ve kaçırdıktan sonraki tepkisini görünce ben çıldırdım valla

Akbabalar gibisiniz. Sneijder'i geç de, geçen sene Drogba gelmeseydi şampiyonluğu zor görürdük biz.

98-99-00 kuşağında olan ve DH'de takılan bütün Galatasaray taraftarını değiştirmek isterdim ben de.

Drogbanın getirileri vardır ama götürdükleri çok daha fazla bana kalırsa. Akbabalıkla alakası yok drogbanın saha içindeki hareketlerinden vurdumduymaz tavırlarından rahatsızlık duymuyorsanız sizin bileceğiniz iş bence. Sivasspor maçından sonra hani Selçuk dedi ye drogba benden izin istedi ben de verdim diye. Ya senin zaten vermeme gibi bir durumun yok ki. Bi de izin verdim diyorsun zaten vermek zorundasın. Takım üzerinde inanılmaz baskı kurmuş drogba

Fenerli bi arkadaşımızsın ama şu forumdaki gs lilerin % 90'nından iyi futbol bilgin var ağzına sağlık kardesim sağlam kısımlara değinmişsin şu sana cevap veren gsliden ben utandım ne diyeyim.

• adam sivas macindaki penaltiyi atsa kral olacakti

oo drogbaya bak oyuna bi girdi 5 dkda 2 kisiyi attrdi bi de penalti yaptirip gol atti

diye. iste turkiyede insanlarin fikirleri bu kadar basit degisip bu kadar basit etkileniyor.

madrid macinda bile 3 tane cok net pozisyon olabilecek pas verdi, 1 i gol oldu. obur ikisi harcandi bizim oyuncular tarafindan.

ha eski drogba degil ama yerden yere vurulacak bir adam da degil ama bence ikinci yarilari oyuna girip daha taze olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

adam sivas macindaki penaltiyi atsa kral olacakti

oo drogbaya bak oyuna bi girdi 5 dkda 2 kisiyi attrdi bi de penalti yaptirip gol atti

diye. iste turkiyede insanlarin fikirleri bu kadar basit degisip bu kadar basit etkileniyor.

madrid macinda bile 3 tane cok net pozisyon olabilecek pas verdi, 1 i gol oldu. obur ikisi harcandi bizim oyuncular tarafindan.

ha eski drogba degil ama yerden yere vurulacak bir adam da degil ama bence ikinci yarilari oyuna girip daha taze olmali.

O eleştirdiğiniz Drogba geçen yıl oynadığı ilk maçı Akhisar deplasmanı dahil bir çok maç kurtardı. Bu sezon da takımın en golcü oyuncusu. 35 yaşındaki adamdan da 90 dakika boyunca ordan oraya koşmasını mı bekliyorsunuz anlamadım ki.

• O adamla muslera olmasa düz bi anadolu takımından farkınız kalmıyo hala drogba'ya sövüyosunuz.ben anlamadım bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

adam sivas macindaki penaltiyi atsa kral olacakti

O eleştirdiğiniz Drogba geçen yıl oynadığı ilk maçı Akhisar deplasmanı dahil bir çok maç kurtardı. Bu sezon da takımın en golcü oyuncusu. 35 yaşındaki adamdan da 90 dakika boyunca ordan oraya koşmasını mı bekliyorsunuz anlamadım ki.

koşmuyorsa gitsin çinde oynasın.bizim sistemimize uymuyor. en çok gol atan o olur tabi her frikiği penaltıyı her atağı her pası kendine isterse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vay be.
    drogba istenmeyen adam olmuş haberimiz yok.
    size güyiza layık. hem koşuyor hem pres yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

İleri şişirilen bir topu Burak ya da Umut adam akıllı indirebilsin, sonra Drogba'yı yollayabiliriz.

Futbol mentalitene kurban senin... Ne zamandan beri topu ileri sisirmek dogru birsey? Messi, Ribery, Gotze, Benzema veya Ronaldoyu hic ileri sisirilmis top indirirken gordun mu futbol bilgini kardesim?

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

vay be.

Gs bölümünde böyle bir başlık atılacak deseler inanmazdım.

Bana çok ilginç ve komik geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

vay be.

Hocam sana bu ara Gs bölümündeki her konu komik geliyor gibi .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

vay be.

Hocam sana bu ara Gs bölümündeki her konu komik geliyor gibi .

Güzel tespit

• Siz manyak mısınız? İşiniz gücünüz yok maça gitmez bilet almazsınız bir çoğunuzda lisanslı 1 tek ürün bile yok akşama kadar klavye başında futbol çözümlemesi mi yapıyorsunuz. Kafayı yemişsiniz siz. Allah sabır versin.
  • her duran topu kullanmak istemesinin dışında drogba'ya tek bir eleştirim olmaz.
    onun gibi bir marka elinde Tequila Sunrise ile sahanın ortasında şezlonga uzansa dert etmem, gururlanırım.
  • Sizin takımda Sneijder de dahil olmak üzere madrid maçında attığınız golün pasını verebilecek bir adam yok. O topu alacak, saklayacak dönüp ayağının dışıyla öyle bir şiddetle gönderecek ki Umut gibi son vuruşları berbat bir adam bile kaçıramayacak.

Sizin hatanız yanlış adamla yanlış sistemle oynuyor olmanızdı. Drogba ile birlikte bir forvet oynayacaksa bu Umut olacak Burak değil. Drogba nın yapmadığı pres i yapacak, koşacak, yorulmayacak bir adam. Umut un eksiğini de drogba kapatacak. İndirecek tutacak saklayacak verecek/atacak.

Taktığınız kişi veya kişiler yanlış. Drogba şu ligde bastonla çıksa yine oynar. Avrupa'da da size katkının kralını sağlar. Sizin eleştireceğiniz şey sistem olmalı. Daha doğru düzgün bir sisteminiz ve oturmuş kadronuz yok. Her maça farklı 11 farklı sistemle çıkıyorsunuz. Kim ne yapacak meçhul. Bekleriniz yok. Eboue iyi oynasa önündeki adam onun açığını kapatmadığı için gol yiyorsunuz. Sol bek zaten hiç yok. Stoper koyuyorsunuz o adam da bek gibi oynamıyor. Stoperleriniz uyumsuz. Her an herşeyi yapabilecek adamlar. Elinizde bir tek Melo var sabit performansla oynayan bazı maçlarda bunu yukarı çeken. O herif de biraz aksadı mı darma duman oluyorsunuz.

• Eveli sene müthiştinizde geçe seneki şampiyonlukta rakibiniz kimdi ? Siz her maç puan kaybettiğinizde, puan kaybetmeye ayarlanmış bir fenerbahçe vardı.

65 gol atıp 35 gol yediniz. Maç başı 2-1 Kazanmışsınız. Bumu ezmek oluyor ?

Bu sene rakip var ama biz kötüyüz diyorsunuz. GS kötü değil. Geçen sene 12. haftayla bu seneki 12.haftadaki puanlarınız aynı Fenerbahçe 15 puan atmış geçen seneye Allaha şükür aykuttan kurtulduk.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.