Şimdi Ara

takımda kendini en çok geliştiren DANY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sezon başından beri burak umut dany bu üçlü çok hızlı bir gelişim gösterdi fakat dany bence en başta bu adam gerçektende çok çalışkan ilk geldiğindeki haline bir de şimdiki haline bakın fark ettiyseniz bayadır ligde gol de yemiyoruz

umarım emre çolak ve amrabat da dany i örnek alıp çok çalışır

• Dany iyi bir stoper ama Semih ile pek iyi ikili değiller diye düşünüyorum.İkisi de "aklıyla" oynayan stoper değil,birbirlerini yönlendiremiyorlar.Urfali o işi iyi yapıyordu sizde.

Bir de Semih-Dany biraz fiziki olarak yapılı olmadıklarından özellikle duran top savunmasında sıkıntı oluyor.

Bizdeki Yobo-Egemen durumu var sizde de.Bizde en iyi stoperler o ikisi ama onlar da pek uyumlu değil.

Yazın iki kulüpte ne yapıp edip stoper almalı.Bir ust seviyeye çıkmak için 2 takımda yeterli değil o bölgede.Her ne kadar karakteri sıkıntı olsa da Terry'i getiren akıllılık eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dany gercekten azimli. begenmiyordum ama takdirimi kazandi.
  • Dany adamım benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Dany iyi bir stoper ama Semih ile pek iyi ikili değiller diye düşünüyorum.İkisi de "aklıyla" oynayan stoper değil,birbirlerini yönlendiremiyorlar.Urfali o işi iyi yapıyordu sizde.

Bir de Semih-Dany biraz fiziki olarak yapılı olmadıklarından özellikle duran top savunmasında sıkıntı oluyor.

Bizdeki Yobo-Egemen durumu var sizde de.Bizde en iyi stoperler o ikisi ama onlar da pek uyumlu değil.

Yazın iki kulüpte ne yapıp edip stoper almalı.Bir ust seviyeye çıkmak için 2 takımda yeterli değil o bölgede.Her ne kadar karakteri sıkıntı olsa da Terry'i getiren akıllılık eder.

Katılıyorum.
  • braga maçında 50 metreden çekmeye çalıştığı şutla benim gözümde bitmişti ama real madrid'e karşı harika oynadı her türlü forvetle başa çıkabileceğini gösterdi
  • Dany geldiğinden beri böyleydi. Sadece önyargınızı kırmak uzun sürdü o kadar, geliştiği felan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semih te dany de kafa toplarında etkisiz. Ceza sahamıza gelen her yan top tehlike yaratıyor.
    Anadolu takımlarınında, üst düzey takımlarınında bize en kolay gol şekli yan top..

Real maçında 2 gol yan toptandı...
  • ben dany'nin top kapma kabiliyetine bayılıyorum. mesela biri onla 1-1 kalıyor biliyorum ki dany o topu %90 alır.

top rakipteyken çok rahatım ama top dany'e geçti mi işte o zaman gerilim başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

Dany geldiğinden beri böyleydi. Sadece önyargınızı kırmak uzun sürdü o kadar, geliştiği felan yok.

Kesinlikle oyle. Fakat ya semih ya dany yercih edilmesi gerek.. olmadi dany i sola cekse, hem stoper gorevide gorur. Semihe de yazik edilmemis olur.. lider stoper sart..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

Dany geldiğinden beri böyleydi. Sadece önyargınızı kırmak uzun sürdü o kadar, geliştiği felan yok.

Gelişme yok demek yanlış yine kendini geliştirdi baya ama Dany geldiğinde de çok iyiydi zaten. Kimse anlamadı ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.