Şimdi Ara

Takımca maç atmak istesek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Team Square Nuts (Rebirth of Sqnt) [1219 Rating] olarak bu ay içerisinde turnuvalarımız başlayacak. Kendimizi denemek için rakip arıyoruz desek dostluk maçı tarzı maçlar atacağız desek rakip olarak takım çıkar mıydı acaba? Kesinlikle asarız keseriz tarzı bir iddiamız yok. Sadece ayarlanmış bir maçta gücümüz nedir neler yapabiliyoruz onu görmek istiyoruz. Ne dersiniz rakip bulabilir miyiz? Zaman olarak bu hafta içi gibi düşünüyoruz, esneyebilir. Eğer olursa 2 takıma göre ortak bir zaman ayarlarız.

Match historymizin son hali. Ayrıntılı bilgi için bizi arayın.
     Takımca maç atmak istesek?

Not: Eu West serverındayız.
    Not2: Oyun içi nickimi imzamın sağ alt köşesinde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 14 Mayıs 2012; 11:09:29 >

• Custom game kurarız, gireriz. Benden 5 kişi çıkar sanırım
  • Oglum turnuva paralarini yedim ben turnuva iptal.
  • Hep kazanmışsınız ama elonuz düşük değil mi? Ne saçma bi olay bu :D Gayet iyi oynuyosunuz bu arada, karşınıza çıkacaklara basarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • East de iseniz aksam goruselim :) Bende bizim takimi sinamak istiyorum:)
  • Bizde yapabılırız, tabi online zamanlarımız uyşursa neden olmasın bizde genelde aksamları takılıyoruz haberlesiriz uygun olursa atarız. Beni ekleyebilirsin oyun içi nick imzada var. Seninde oyundaki nick aynı ise ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Hep kazanmışsınız ama elonuz düşük değil mi? Ne saçma bi olay bu :D Gayet iyi oynuyosunuz bu arada, karşınıza çıkacaklara basarılar.

Ya bilirsin zaten ortalama eloyu belirleyen ilk birkaç oyundur. 40-50 elo gelir oyun başı. İlk oyunlar kötü olunca düşük bir ortalamayla başlamış takım oyuna. Ben gelmeden önceymiş tabi bunlar :P

Gürsel abi malesef West'teyiz :/ :/

@Ss4GogetaTabi arkadaşım şu an evde değilim eve geçince iletişime geçerim seninle konuşuruz ayrıntıları.
    @SlntOyun içi nickim imzamın sağ alt köşesinde yazar oradan iletişim kurabilirsin benimle dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 14 Mayıs 2012; 11:07:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ss4Gogeta nick nedir?
  • Nickim Hisumashi
  • eğer saatlerimiz uyar ise bir takım cıkarabılırım dıye dusunuyorum . ama kesın bısı dıyemıyecegm çalısıyorlarda arkadaslarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

eğer saatlerimiz uyar ise bir takım cıkarabılırım dıye dusunuyorum . ama kesın bısı dıyemıyecegm çalısıyorlarda arkadaslarım.

Bu akşam uygun musunuz mesela?

Hafiften uplamış olalım.
  • Kusura bakma bu aralar maluf fınallerde bıttı ogrencı evi dagıl . he ben okulu bıtırelı cok oldu ama alısıyorum ben :)). KariyeR nickim ek eger oyunda gorusursek bı takım kurmaya calısıım hemen arkadasım. Westteyım ve sadece zevk için oynuyoruz bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Ss4Gogeta nick nedir?

Mandew eklersen çok sevinirim evde değilim ve muhtemelen unuturum eve gidince :) Bize de size de antreman olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.