Emre'nin oyundan çıkması dışında çok abes bir durum yoktu, onun da bir sebebi olsa gerek. Gayet iyi pozisyonlar bulup, Yobo'nun yokluğuna rağmen Quaresma ve Guti gibi iki yıldıza rağmen gayet iyi savunma yaptık. Her ne kadar golümüzde şansın etkisi fazlaysa da fazlasıyla gol pozisyonunu cömertçe harcadık.
Kısacası aksiliklere rağmen ligin belki de en iyi kadrosuna karşı ezici bir pozisyon üstünlüğü sağlayarak farklı galibiyeti az farkla kaçırdık.
Aykut Hoca'ya güvenimi yineliyor, daha uyumlu bir oyun görmeyi diliyorum. Saygılar...
bu takım mı umut vadediyor. admlar 80 dakika tek kale top oynadı. beraberkende maglupkende. sen sadece kontratak yaptın. son yıllarda bu kadar kötü fener seyretmemiştim. ne hücumda çogaltı ne bulduklarını attı.
Aykut Kocaman çok beğendiğim bir furbolcuydu ama iyi bir t.d. değil. Kendisine ve Fenerbahçeye yakışmayan durumlara giriyor. Hani ısıran, saldıran bir Fener izleyecektik? Son iki maçın puan kayıpları direk kendisiyle ilgilidir. Onları geçelim bana bugünkü futbol mental olarak gelecek için hiç ama hiç umut vermedi. At 1 tane, yat bakalım. Biz bunlardan bıktığımız için Daum gİtmedi mi? Benim takımım artık beni mutlu etmeli. Rakipleri değil. Düşüncelerimin hiçbiri skorla ilgili değildir. Tamamen oynanan oyunla ilgilidir.
Ben sadece ikinci yarı izledim ama Fenerbahçe kötü idi,Beşiktaş tabiri caiz ise tek kale maç oynar gibi hep Fenerbahçe'nin bölgesinde oynuyordu.Eğer Beşiktaş gol bulma olayında iyi olsa idi bu akşam farklı sonuçlanmış bir maç izliyor olmuştuk BENCE.
Beşiktaş tek kale falan oynamadı abartmayın daha çok sahip oldu topa ama istediklerini yapamadı bir tane frikikten bir tane kornerden 2 pozisyon buldu oyun içindeki tek pozisyonuda Volkan'ın gereksiz çıkışı yüzünden penaltı oldu. Fenerbahçe çok geriye yaslandı Topa sahip olmamasına rağmen macı kopartacak çok net pozisyonları harcadı. Ama bu sekilde kazansakta sevinmezdim zaten kendi sahanda bu kadar pasif futbol oynamaya hakkın yok. Ben bu macı kesin kazanırız ama Lig'te birsey yapamayız diyordum bu macı kazanamadık ama lig için hiç umudum yok takım takım oLmaktan uzaklaşıyor her gecen gün.
quote:
Orijinalden alıntı: elcompany
bu takım mı umut vadediyor. admlar 80 dakika tek kale top oynadı. beraberkende maglupkende. sen sadece kontratak yaptın. son yıllarda bu kadar kötü fener seyretmemiştim. ne hücumda çogaltı ne bulduklarını attı.
Yanaş bu yana , sarılmak istiyorum =) Senin gibi fenerliye can kurban .
Bu takım çok kaliteli ama her zaman oldugu gibi ferrari alıyoruz ama şöförümüzün ehliyeti yok ne yazıkki.
Maçın 2 nci yarısını izledim fenerbahçede ne fizik ne kondisyon nede bir takım ruhu vardı son yıllarda izledigim en kötü fenerdi.
kardeşim sen izlmedin mi maçı. hangi kanat akınını yaptın hangi ara topunu attın. geçtim bunları geleni gideni şişirdin. kontratakla gol aradın adam defsif ortasaha çıkarıyor sen madem kontratak oynuyorsun soksana stoch. saldırdı da saldırdı beşiktaş. volkanda garip bir adam kafası basmıyor ya gol olur ya penaltı belli adam düşürüyor.
aykuttan afedersin bi b.k olmaz.
fenerbahçe kendi evinde sanki deplasmandaymış gibi oynadı ne daum zamanında ne dede zamanında ne de zico zamanında fenerbahçe kendi evinde bu kadar kötü oynamadı maç inönü de olsa fener 1-0 öne geçse bu şekilde defans yapsa baroni'yi falan alsa anlarım da kendi evinde böyle oynanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
fenerbahçe kendi evinde sanki deplasmandaymış gibi oynadı ne daum zamanında ne dede zamanında ne de zico zamanında fenerbahçe kendi evinde bu kadar kötü oynamadı maç inönü de olsa fener 1-0 öne geçse bu şekilde defans yapsa baroni'yi falan alsa anlarım da kendi evinde böyle oynanmaz
Katılıyorum bu maçlar skor değildir sadece, gs maçındada at yaslan bakalım geriye nasıl homurdanır herkes bu maçlar prestij maçıdır. Fenerbahçeyi hafta içi maç oynamış beşiktaş karşısında fiziksel mücadeleye sokamadı aykut emreyi oyundan alması zaten inanılır gibi değildi. Bjk bizi çok fena bunaltmıştı inönüdeki maçtı kleberson ve tuncayın son dakikada attığı gollerle 2-1 almıştık o maçı, maçın 2. yarısında tamamen tek kale oynamışlardı bu maç o kadar değildi ama o maçtan sonra ilk defa bu kadar etkisizdik beşiktaş karşısında.
dia'yı ilk defa izledim.zamanla daha iyi olur o adam.beğendim yani.
stoch'ta zaten bilindiği gibi çok kaliteli.
ancak alex çok etkisizdi bugün onun yerine özer oyunun üstüne katarak oynarsa, niang'la birlikte fener hücümü inanılmaz etkili bence.
Herzman sölüyorum çok kaliteli kadroya sahibiz gerçekten ama yanlış taktik yanlış kadro seçimi takımın ahengini bozuyor aykut hocanın hatası olduğu açık burda kimse itiraz edemez,çok koşmuyo diyolar takımın çok koşmasını orta sahadaki oyun kurucular belirler her topu iyi çevirip baskılı oynarlarsa takım ona göre oyanr ama bizim ordakiler bzen deli ediyo beni artık Aykut hocamı diyor anlamıyorum ama çok pasif kalıyolar ztn cristianla,selçuğu görünce sahada moralim bozuluyor benim ya bu topcularla orta saha YÜRÜMEZZZZZ orta sahaya çözüm şart.
Fener'de çok iyi malzemeler var ama bunu yemek yapicak aşçı yok.
Diğer maçlarda bol pas yapıp pozisyon bulamıyorduk.Bugün beşiktaş pas yaptı.Biz bir sürü pozisyon bulduk.Ben şahsen bunu tercih ederim.Tabi 2. yarıdaki gibi bizim sahada oynanması dışında.
quote:
Orijinalden alıntı: elcompany
helal noktayı koymuş zaten...................
konu gayet düzgün
niang gibi bi adam var ve bu ikinci yarıda bitikti
bence dia ve stoch varken niangın üzerine oynamalı..
defans iyi bekler iyi kanatlar da öyle ama orta sahada bişeyler var..ilginç
ayrıca aykut hoca bana mustafa denizliyi hatırlattı..derbilerde rakipten çok o adamdan korkardım
emre sakat diye çıktı galiba ama stoch oyuna mutlaka girmeliydi
derbidir 3 ihtimalli maçtır ama hiçbir derbi takımı yarı alanına çekilmemeli..bunu 3 takım için de söylüyorum gerçi denizli varken bu ne mümkündü
Aykut'un izlediğim en kötü maçıydı. Beşiktaş golü bağıra bağıra geldi bir önlem alamadı. 60'dan sonra Alex'i alıp Stoch'u oyuna sokmalıydı mutlaka. Elinde topla bu kadar hızlı bir oyuncu varken tam kullanacağı zaman kullanmalıydı. Baroni'yi aldı onu da geç aldı oyuna zaten.
Topuz maça iyi başlayanlar arasındaydı ama daha etkili olacağını düşündüğümüz bölgeye geçince çok etkisiz kaldı. Niang 60 dan sonra zaten hiç olmayan Alex ile birlikte düştü oyundan. Santos dışında savunma iyiydi, Dia diri gözüktü.
Bazı arkadaşlar kızacak belki ama Selçuk bence bizim takımın en iyilerindendi mücadelesiyle. Fizik gücü en yüksek oyuncumuz gibi görünüyor ama takımın kondisyonu hala 90 dakikayı çıkaracak seviyede değil...
Takım sıradan oyunculardan kurulu olmasın rağmen daha da iyi olabilir. Fizik kondisyonları çok çok düşük ve sıradan anadolu klupleri gibi skoru koruma adına golü atıp geriye çekilme mantalitesi var. Aykut çok yetersiz kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nman
Emre'nin oyundan çıkması dışında çok abes bir durum yoktu, onun da bir sebebi olsa gerek. Gayet iyi pozisyonlar bulup, Yobo'nun yokluğuna rağmen Quaresma ve Guti gibi iki yıldıza rağmen gayet iyi savunma yaptık. Her ne kadar golümüzde şansın etkisi fazlaysa da fazlasıyla gol pozisyonunu cömertçe harcadık.
Kısacası aksiliklere rağmen ligin belki de en iyi kadrosuna karşı ezici bir pozisyon üstünlüğü sağlayarak farklı galibiyeti az farkla kaçırdık.
Aykut Hoca'ya güvenimi yineliyor, daha uyumlu bir oyun görmeyi diliyorum. Saygılar...
kusura bakma ama kafanmı güzel? bulduğumuz pozisyonların hepsi kontra atak pozisyonu bir tane organize atağımız yok.bulduğumuz golde rakip hediyesi.topla oynama oranı %70 bjk %30 biz e kadar çıkmış. takım 50. dk lardan sonra koşçak hali kalmıyor sadece bu maçta değil her maçta.sen hala takımda umut var diyorsan afe3dersinde 3 isim oalbilirsin ya aziz yıldırımsın ya aykut kocamansın ya da selçuk şahinsin sen.
hangisinin arkadaşım doğru söyle? bjk ezdi bizi ezdi futbol olarak sakın deme daha çok pozisyon bulduk ankaraspor gb oynarsan bulursun o kadar pozisyon dahda fazla bulursun hatta 10 kişiyle defansmı yapar fener? dün 10 kişiyle defans yaptık kontralarla çıkabildik sadece umut var diyorsun ha
Takım savunması atak yaparak mümkündür topu ayağımızda tutamadık. Alex etkisizdi sanki kendimi avrupa da deplasmanda kalbur üstü bi takımla oynarken hissettim.. Buna ramen cömertçe harcadığımız 4 pozisyon var ilk yarıda, ikinci yarıda da Dia'nın.
Benim merak ettiklerim
1 Emre neden çıktı ? 2 Stoh neden giremedi bir türlü maç tam onun istediği gibi gidiyordu oysaki kontraatak yapıyorduk. 3 Aziz Yıldırımın tavır ve hareketleri 4 Aykut Kocamanın maçtan sonra yaptığı "bu oyunla herkesi yeneriz" açıklması..