Şimdi Ara

takım elbise nasıl seçilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben takım elbise almak istiyorum bir tane var hatta ama beğenmiyorum çok zayıfım ve giyince çok kötü gözüküyor ama takım elbiseyi seviyorum seçerken nelere dikkat etmem lazım yakışması için

• Sarar'dan almanı tavsiye ederim.Müşteri memnuniyeti 10 numara.Yani orda seni süper giyindirirler.
  • üniversiteye geçtim sarara verebilecek kadar param yok açıkcası okulda giyeceğim hocaların yanında sağlam imajım olsun
  • Okula takımla mı gideceksin ben mi yanlış anladım

Omuzların oturmasına, göbek/bel kısmının oturmasına dikkat et. Tarzına göre spor veya klasik kesim bir seçim yapabilirsin.
  • evet okula takımla gitmeyi düşünüyorum niye şaşırdınızki
    sportiif birşey daha hoş olur ama parlak pantolonlardan hoşlanmıyorum söyleyim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pre-clinic -- 12 Eylül 2011; 21:30:42 >
  • Üniversiteye her gün takımla gitmek, açıkçası aşırı ve aşırı ötesi saçma geldi bana

Kumaş seçimi tamamen size kalmış, ben kesimden bahsettim sadece Arasıra büyük indirimler oluyor, Kiğılı, Sarar hatta Beymen gibi mağazaları takip edin. Pasajlarda, çarşılarda 3. kalite takımlar da var 50-60 liraya yoksa. Bütçenize göre her şey.
  • hergün istesemde giyemem zaten ama haftada 2-3 giyelim işte yakışsın böyle giyincede 50-60 dan fazla veririz sorun değil 200 civarı iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha Birader millet kapri tişört ile gezerken sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitarist®

Oha Birader millet kapri tişört ile gezerken sen ?

Donlamı gitsin ?

bende işe eşofman ile geliyorum genel de dalga geçip duruyorlar halbuki mesai saatlerinde üniforma ile çalışıyorum :)
  • Takım elbise seçerken kumaşına bak.
    Etiketinde yazar . Yün (wool) oranı ne kadar yüksekse o kadar iyidir diyebiliriz kısacası.
    %70den aşağı olan yün oranı olanları alma diyeceğim.
    Zira 200 TLye indirimli fiyatı olan iyi sayılacak birtakım elbise alınır.
  • Bence ünide takım giymek biraz kötü olur, özel günler vs demiyorum tabi de çok kasıntı gözükürsün dışardan
  • takım al bulunsun ama ne biliyim konu anlatımı falan olduğunda giy normal derslerde giyme ben öyle yapıyorum

200 civarı demişsin fiyatı bütceni biraz aşar sanırım ama sarar - interwiev ürünleri gerçekten 10 numara üzerine cuk diye oturur. italyan kesim gayet spor bir ürün. kumaşı çok kaliteli 1 seneye yakın oldu alalı en ufak bir bozulma olmadı. ben biraz pazarlık yapıp 400 e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 13 Eylül 2011; 10:04:48 >
  • drop 4 kısa boylu ve tıknaz insanlar için üretilen takım elbise modelleridir.

drop 6 normal insanlar için üretilen üründür.

Drop 8 Takım Elbise – İtaly Model – Dar Kesim kelitesinde Üretilmiştir.
    Drop 8 Takım Elbise Nedir?
    Drop 8 – Uzun boyluysanız.
    Spor Body fit Kesim Takım Elbise kesimleri tam size göre. 20 cm. eninde Dar Paça Takım elbise pantolonları giyebilirsiniz. Farklı renklerde birleşimler Spor (Casual Giyim) – (pantolon, gömlek, ceket, kravat) oluşturabilirsiniz. Yere dik çizgili kıyafetlerden kaçınınOldukça Boyunuzu Uzun Göstermektedir Drop 8 dedigimiz kurgu. Belinizden aşağıya doğru daralan pantolonları giymeyin, Düz Modelleri tercih edin.
     takım elbise nasıl seçilir

• Takım elbise asaleti gösterdiğini ve ağır bir insan olduğunu gösterdiğini düşünüorum.Hele bide bazı insanlara dar t-shirt çok pis kıyafetler çok iyi yakışır.Eğer sende kendini takım elbise içinde çok rahat hissediosun düşünmeden al.Her gün giyemessin zaten ama hergün giysen ne değişcek merak ediorum.(Bu insanları anlamıorum).Şahsen bende lise 4de stajım var,iş yerinde takım zorunlu okulda da takım giyerim kim ne derse der.Ben gidip iş yerinde takım giyicem gelicem sonra okulda adi yakası başı yamuk kıyafetleti giycem çok zor...BU ARADA TAKIM ELBİSE SATAN YERLERE GİDİNCE İNDİRİMERİ YAZARSAN SEVİNİRİM BENDE ALMAYI DÜŞÜNORUM Pazar günü alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.