Şimdi Ara

Takım elbise

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siyah takım elbise altına ayakkabı önerilerinizi alabilir miyim? öğretmenlik stajına gideceğim için lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok anormal,uçuk kaçık bir öneri olacak siyah ayakkabı nasıl olur?
  • dostum takım elbiseyi henüz almadıysan lacivert takım ile kahverengi pabuç-kemer öneririm. çoğunluk siyah giyer diye düşünüyorum farkedilebilirliğini artırırsın. şayet takım elbisen varsa ben de siyah diyorum o zaman. şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zaten siyah ayakkabı alacağım da model olarak sormuştum. Envai çeşit siyah ayakkabı var kro kunduralarından olmayan güzel bi model 100 liraya kadar :)

• hotiç ve elle'de bazen güzel indirimler oluyor hocam, gidip bir bakın bence yakınınızda varsa. 130-140 liraya çok güzel ayakkabılar bulunabiliyor. 100 lirayı arttırma imkanınız varsa öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotici falan salla.. madem ogretmen olucan.. ozel ders falan verip de koseyi donenlerden degilsen cetinkaya magazasindan git begen al.. uyguna bisiler bulursun.. al bi tane yakısan siyah ayakkabı giy.. zaten iki gun sonra okulda siradan bi ogretmen olucan..
  • Flo dan 80 liraya idare edecek siyah klasik bi ayakkabı aldım. Zaten haftada 1 gün gidecem staja. takım elbise ve özellikle klasik ayakkabıyı hiç sevmiyorum ya :( ayakkabı dünyasına gittim ilk olarak aşırı pahalıydı klasik bi ayakkabıya 400 lira verilir mi ya yazık. millet nerden buluyor bu paraları hırsız bol gerçi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.