Selam arkadaşlar öncelikle bu sorunu yaşayan var ise gerçekten bilgisi olan varsa paylaşsın düşüncesini. Benim yaklaşık 1.5 aydır bir sorunum var yapmadığım işlem kalmadı pc'den anlarım donanım yazılım vs. bilgisayarcı arkadaşlarımda elle tutulur bir bilgi veremedi. attığım videolarda göreceğiniz üzere böyle bir mouse takılması var ancak Sistem ısısı gayet normal değerler - 3 farklı mouse denendi. mouse ile ilgisi yok oyunda veya değilken bi anda geliyor ara ara yapıyor bazen öksürük gibi tutuyor ve ondan sonra çok çok yapmaya başlıyor bunu. ve düzelmiyor pc kapa aç vs işe yaramıyor. hani belirli bir zamanda başlamıyor ki şunu yaptığımda başlıyor diyebileyim herhangi bir anda yapabiliyor. masaüstünde de vs. İşlemci ve grafik kartı ısıları vs çalışma durumlarında bir sorun yok. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. sorun şurda desin. ne yaptıysam olmadı çünkü stres testlerinden tüm anakartı söküp takmaya kadar sıfırdan macunlandı işlemci tekrar topladım fanları bile ince ince kulak cubuklarıyla temizledim. Sistem - 1660Ti MSİ Graphic Card i5 9400F CPU 16GB Ram Corsair Vela. Asus Prime H310 Motherboard Ek bilgi veya test sonucu görmek isteyen varsa iletebilir EDİT : Takılma anında herhangi bir fps drop olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubaguba26 -- 27 Kasım 2021; 0:55:22 > |
Takılma sorunu yardım lütfen

-
-
usb kekemeliği bu sorun anakart ve bios kaynaklı olabilir bios güncellemeyi deneyin
farklı usb portunda yapıyor mu? fare usb 2 demi usb 3.1 e mi takılı
portların tozunu çekin süpürge ile.
-
kasadaki tüm ubsleri denedim ancak sonuç alamadım. bios güncel windows 11'den az önce tekrar 10'a döndüm fotmat sonrası dahi bu takılma mevcut tüm kasa sıfırdan takıldı bu akşam ayriyeten güç kaynağı aldım yeni EVGA'nın 700W'lık ancak sonuç vermedi sorun güncel şekilde devam ediyor.
-
sıfır sa sistem ve format bios güncelleme işe yaramadıysa
çözüm için ya garantiye yollanacak anakart bu imkanınız yoksa da başka bir anakart ile sistemi denemeniz lazım
önceliklw garanti olsun ekran kartı ve remi başka bir sistemde deneyin. yada sisteme başka bir rem ve ekran kartı takmayı deneyin. xmp yi etkinleştiriyor musunuz bu arada?
-
ben ekran kartı diyorum. bir sorunu var ısınıyor diye düşünüyorum. driver versiyonunu düşürüp veya yükselterek deneme yapabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X