Şimdi Ara

Takılıyor, bazen bluescreen yardım (kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cidden yeter bıktım artık bıktım deliriyorum böyle pc nin diye demediğim laf kalmadı kendimi zor tuttum çekiçle parçalamadım pc eskiden başlamıto böyle olmaya ara ara düzelip 1 ay vs sonra yine başladı ama şu an iyice azdı ve sorunuda bulamıyorum eğer ki tecrübeli biri varsa yardım etsin ne olur
    Öncelikle cs go oyuncusuyum ve h1z1 pc açıldıktan sonra bu oyunlara giriyorum mesela cs goda rekabetçiye giriyorum oynuyorum bir süre sonra bızzzzz diye takılıyor manuel olarak res atıyorum sonra ban yemeyeyim diye hemen açıyorum oyunu pat şimdide bluescreen az önce arkadaşla h1z1 girdik cs banlı oldugu için takıldıda takıldı bazen full takılıyor bazen arka planda ses geliyor görüntü takılıyor yac ve avg iki virus programım var tarama vs yaptım olmuyor acaba dedim sorun cpu ısınması vs mi buz koydum bi ara oluodu ama artık olmuyor ramların yerini değiştirdim değişen bişey yok tozdandır diye sildim içindeki fanları vs hala değişen bişey yok msconfigden birkaç ayarlama yabptım bide regedit ten eğer siz biliyorsanız en iyi performans nasıl yapılır bir virus var ondandır fetchspeed vs açmalısın düzelir gibi bir şey duyarsam benden mutlusu yok donanımla uğraşmak cidden istemiyorum. Böyle olmadan önce pc nvdia güncellemedi yapmıştım slimedriverdan acab ondan mı diye kaldırayım uninatall yapayım dedim korktum ne yapmalıyım bilmiyorum
    Teknik özellikler: ekran kartı nvdia geforce 720 gibi birşeydi
    4 tane ram takılıydı biri uyumsuz diye çıkarmıştık 3 tane var 16 gb ram sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik özellikeler buldum böyle arkadaşlar:
    GPU: geforce gtx 760
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7 COU 930 @ 2.80 GH
    Bellek: 12 gb ram
    İşletim sistemi: win 7 ultimate

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    Nvidia driverlarını komple silip en güncel sürümü tekrar yükleyin
  • Nvdia sürümünü silicektim korkmuştum ekran vs gider diye onu tam olarak nerden silebilirim ve en güncel driverını nerden indirebilirim bilginiz var mı çünkü siteside braz karışık

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    Denetim masası-program özellikleri nvidia ile ilgili her şeyi kaldır, sonra şuhttp://www.nvidia.com.tr/drivers/results/91849 adresten driverı indir ve yükle
  • Tam silmeye korktum görüntü vs gider diyede sürümü düşürdüm bir gün idare etti sonra aynısı olunca yeniden güncelledim ancak şu an windows başlangıçta takılıyor yani iyice kötüleşti acaba diyorum güvenli modda acınca takılma yok pc yi zorlayan bir program mı var ve varsa onu nasıl bulabilirim bilginiz var mı

• Bunla silmeyi deneyin;

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Sıcaklıklar için oyun içi değerlerde Msi Afterburner ile ayarlarından oyun içi görüntüleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.