Şimdi Ara

TAKEN - 96 SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce gördüm ATV'de güzel filmdir izlemek isteyenler kaçırmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Temmuz 2009; 20:55:35 >

• Ne çabuk televizyona düşmüş.
    Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden birisi idi. İzlemeyenler kaçırmasın, özellikle aksiyon ve gerilim severler... Bu ikisi harmanlamayı başarmış, kaliteli bir film.
  • izlemeyenler kesinlikle izlemeli fakat keşke tv ler orjinal dilinde yayınlasa filmeri, dublaj olunca hiç izleyesi gelmiyor adamın.
  • Tv'de izlenmez hiç bir film ya.

Düsünün filmde cok acık sahne vardı, siddet sahneleri vardı. Bunlar sansürlencek üstüne bir de türkce dublajla yayınlancak.

Alakasız ama bişey sorcam. Ben bu filmi aldım izledim baya önceden. Ama sonları yoktu. En son burda bitti:
    Adam tekneye falan gitti bi tane yaslı adam vardı bu kızı rehin aldı, bıcak dayadı kızın boynuna. Sonra adam yaslı adamı tam cataldan vurdu. Kızıyla kucaklastı kamera uzaklastı orda kesildi işte. Filmde acaba orda mı bitti yoksa devam mı etti. Ben cok takılırım böyle seylere

• quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Tv'de izlenmez hiç bir film ya.

Düsünün filmde cok acık sahne vardı, siddet sahneleri vardı. Bunlar sansürlencek üstüne bir de türkce dublajla yayınlancak.

Alakasız ama bişey sorcam. Ben bu filmi aldım izledim baya önceden. Ama sonları yoktu. En son burda bitti:
    Adam tekneye falan gitti bi tane yaslı adam vardı bu kızı rehin aldı, bıcak dayadı kızın boynuna. Sonra adam yaslı adamı tam cataldan vurdu. Kızıyla kucaklastı kamera uzaklastı orda kesildi işte. Filmde acaba orda mı bitti yoksa devam mı etti. Ben cok takılırım böyle seylere

Geri dönünce kızını o şarkıcının evine götürdü diye hatırlıyorum baya oldu izlediğim.

• Film tam seyirlik. Gerilim film boyunca hissediliyor. Ancaak, filmde habire oryantalizme vurguyapması biraz can sıkıcı. Bir de klişe sahnelerde filmde baya var.
  • Dublaj seven biri olarak kaçırmıcam bu filmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndiricektim bu filmi.. Bencede indireyim. Tv de film seyredilmez
  • Çok süper bi aksiyon filmi.Beğendiğim nadir filmlerden biri.İzlemenizi tavsiye ederim.
  • İnşallah böyle bi filmi tvde izleyip heba etmemişsinizdir :) Etmediyseniz hemen indirin
  • bu yapımı tv'den dublajlı izleyen hemen ardından rahatlıkla intihar edebilir rahatlıkla
  • Dublaj o kadar kötüydü ki filmde ki tüm enerjiyi almış.Hele adamın "I will find you I will kill you" (seni bulcam,seni öldürcem) repliği türkçe dublajla beraber yalan olmuş.Adamın karizması pek hissettirilememiş.
  • liam nilson un oynadığı film mi bu arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

liam nilson un oynadığı film mi bu arkadaşlar ?

Evet bi de Neeson olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

liam nilson un oynadığı film mi bu arkadaşlar ?

Evet bi de Neeson olacak

tamamdır sağolasın ben de bir yerde hata yaptım diordum ama nerede :D
  • Çok güzel bir filmdi herkez izlesin ama TV'de asla...
  • Aksiyonun ve gerilimin Mükemmel bir şekilde Harmanlandığı soluksuz izleyebileceğiniz ender Filmlerden biri.
    Neeson'un harikulade zekasının oyunculuğu ile bütünleşmesi sonucu biz izleyiciye mükemmel bir yapıt oluşturuluyor.
    Bu arada Losttaki "Shannon" karakterini canlandıran Famke Janssen'in de nasıl bu günlere geldiğini görebiliyoruz.
  • Dvd'si şu anda evde. Dün izleyememiştim. Bugün reklamsız izlerim artık
  • müthiş bi film. izlemeyen kalmasın ama bu konuya sürekli mesaj yazılmasın. baslığı gören bu gece film var zannedecek

• “Kim olduğunu bilmiyorum.
    Ne istediğini bilmiyorum.
    Fidye istiyorsan, hemen söyleyeyim, param yok...
    Ama çok çeşitli yeteneklerim var.
    Çok uzun bir kariyer sırasında kazanılmış yetenekler.
    Senin gibi insanlar için bir kabus olmamı sağlayan yetenekler.
    Kızımı şimdi bırakırsan, bu iş burada biter.
    Seni aramam, seni takip etmem...
    Ama bırakmazsan, seni ararım…
    Seni bulurum...
    ve öldürürüm.”
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.