Şimdi Ara

Taken (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel yapmalarına sevindim, büyük ihtimal dvd versiyonunu .mkv yapmışlar...

Çünkü, bluray verisoyonu hakkında bırakın bilgi vermeyi, çıkış tarihi bile açıklanmadı.. Olmayan bluray'den riplemişler anlıyacağınız

Orjinalden alıntı: devilsemo

Güzel yapmalarına sevindim, büyük ihtimal dvd versiyonunu .mkv yapmışlar...

Çünkü, bluray verisoyonu hakkında bırakın bilgi vermeyi, çıkış tarihi bile açıklanmadı.. Olmayan bluray'den riplemişler anlıyacağınız

Aslına bakarsanız rar'dan bilinmeyen dosya olarak çıktı .mkv'yi ben yazdım...dediğiniz gibi dvd'den ripse yapana helal olsun...

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • REFiNED bilinen bir grup çakma iş yapacaklarını sanmıyorum ayrıca dvd nin çözünürlüğü 720 lerde filan olur maximum arkadaşın verdiği infoda ViDEO: 1280 * 544 @ 4834 kbps demişki bu çözünürlük ve bitrate in bir dvd den çıkması imkansız. Siz bilemezsiniz ama bazı yerlerde bluray çıkmıştır.

Filme gelirsek baya aksiyon dolu olmuş, adamın çat çut girişmesi hoşuma gitti. Filmin başında arkadaşları ona rambo diye hitap ediyor dikkat edin o kısma
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • Taken.2008.BRRip.XviD.AC3.D-Z0N3.torrent

Bunu indirdim ben de 1.5 gb gayet kaliteli bi görüntü var. İzlicem birazdan..
  • "Baba yüreği nelere kadir arkadaş" dedik, amcamın tek başına etrafa dehşet saçmasını zevkle izledik ama arkadaş herkesi öldürmek zorundamıydın? Neyse ecnebi teenage hatunlar bu derece saf ve salak oldukları için böyle bir senaryo çıkmış ortaya, Liam Neeson abimizde rolünün hakkını vermiş, çok güzel oynamış. Bize sadece "öldürmeyen senarist öldürmüyor arkadaş" demek düşer. 7 milyon kurşundan sağ kurtuluyorsa adam, Liam Neeson abimizin suçu değil ki, senaryoyu yazan dingilin sapık hayal gücünün ürünü

PS:Liam Neeson bez bebekte oynasın gider bezbebek izlerim
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

• mükemmel film diyebilirm. son zamanlarda izledigim en iyi yabancı filmlerden. abimiz muhtesem bir oyunculuk sergiliyor. hele o tek taraflı telefon sahnesi cok iyiydi. not olayı bence 100 üzerinden yapılmalı. ne filmler var 7 puan veriyoruz. izleyin pisman olmazsınız.

8 / 10

8/10

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emox

quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

"Baba yüreği nelere kadir arkadaş" dedik, amcamın tek başına etrafa dehşet saçmasını zevkle izledik ama arkadaş herkesi öldürmek zorundamıydın? Neyse ecnebi teenage hatunlar bu derece saf ve salak oldukları için böyle bir senaryo çıkmış ortaya, Liam Neeson abimizde rolünün hakkını vermiş, çok güzel oynamış. Bize sadece "öldürmeyen senarist öldürmüyor arkadaş" demek düşer. 7 milyon kurşundan sağ kurtuluyorsa adam, Liam Neeson abimizin suçu değil ki, senaryoyu yazan dingilin sapık hayal gücünün ürünü

PS:Liam Neeson bez bebekte oynasın gider bezbebek izlerim

Adam bu işin eğitimi almış, sen de o eğitimi al sen de o kurşunlardan kaçarsın, ona kurşun sıkan adamlar hayatlarında kaç defa silah tutmuş kaç kurşun sıkmış?

Gerçekçi olayım derken filmdeki karakterleri iyi analiz etmeyi unutuyorsunuz.

Sen bi bordo bereliyi silahsız bi şekilde o binaya sal, bi tane canlı bırakmaz. Kendi de sağ çıkar

Yok artık.

• quote:

Bordo berelilerin ne gibi yeteneklere sahip olduklarını araştırabilirsiniz. Veya asker bi yakınınız varsa onlara sorabilirsiniz.

Ben bordo berelilerin ne gibi yeteneklere sahip olduklarını biliyorum da bence sen kafanda cok cok fazla abartmıssın. Yeryüzünde yasayan hicbir insan yoktur ki 20-25 silahlı adamın oldugu yere girip hepsini halledip oradan cıkabilsin. Ayrıca bütün bunları silahsız yapsın.

Liam Neeson döktürmüş maşallah... kaç kişi öldürdü sayamadım..

7 / 10 benden

--spoiler---

kızın son sahnede arabaya binip gitmesine fitil oldum keşke geberseydi kurtaramasaydı bizim oğlan

--spoiler--
    Bir umudum sensin Anlıyormusun ? Hayat yaşanmıyorki Senle olmadan !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Bordo berelilerin ne gibi yeteneklere sahip olduklarını araştırabilirsiniz. Veya asker bi yakınınız varsa onlara sorabilirsiniz.

Ben bordo berelilerin ne gibi yeteneklere sahip olduklarını biliyorum da bence sen kafanda cok cok fazla abartmıssın. Yeryüzünde yasayan hicbir insan yoktur ki 20-25 silahlı adamın oldugu yere girip hepsini halledip oradan cıkabilsin. Ayrıca bütün bunları silahsız yapsın.

çünkü cevap cümlenin içinde saklı İNSAN kelimesi.insanlar sınırlı varlıklardır arkadaşın dediği gibi abartmasak iyi olur bare hayal gücünde bi silah verseydin bordo berelinin eline

• Ben de izliyim bari bu filmi yav neymiş öyle?
    vallaha wanted,crank, shoot'em up aksiyon konusunda çıtayı epey yükseltti.
    artık böyle boş aksiyonları hoş karşılamıyorum ama izlemiş olmak için izlenir.
    @stalker7777 @hayalet16 @Cngzhn20 @abdullahsen85
    @EDIZ SARI @Mustafa @kilinchaci @tnrvrd1996 @mrtgcmn
    @Daysgone @van doom @jakin33@SAYKOOO14 @TheMuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

çünkü cevap cümlenin içinde saklı İNSAN kelimesi.insanlar sınırlı varlıklardır arkadaşın dediği gibi abartmasak iyi olur bare hayal gücünde bi silah verseydin bordo berelinin eline

@ @pi

Ordaki kötü elemanlar hayatlarında hiç yakın dövüş eğitimi, sızma, hayatı idame, kaçma kurtulma tahrip vs vs...gibi özel eğitim almış insanlar değil hepsi amele..

Siz bu adamlarla bordo berelileri(gerçi filmdeki adam bordo bereli kadar olamaz) karşılaştırıyorsunuz...

Abartmıyorum gerçeği söylüyorum halen abartı diyorsunuz.

Dediğim gibi araştırın, ne gibi eğitimlerden geçiyorlar, ne tür kabiliyetleri var...

Abartmadığın halde bunları söyleyebiliyorsan,abartsan demek ki bordo bereliler tek başlarına ülkeyi idame edecek kadar güçlüdürler diyeceksin.

Bir de onları hergün görmüş biri gibi konuşman yok mu,olay kopuyor orda.

• Film 10 dk önce bitti ben beğendim bir babanın kızı için neler yapabildiği falan güzel anlatılmış aksiyonu bol güzel film ayriyeten başroldeki adamı çok beğendim çok iyiydi performansı. 8/10

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.