Şimdi Ara

Takaslık Anakart ve İşlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asrock 775twins-HDTV + Pentium 4 2.66/1mb/533 (Sorunsuz ddr1/ddr2 combo)

Asus k8n + Amd athlon 3000+ (Sorunsuz)

Gigabyte ga-m61pme-s2p + amd sempron 1150le (köprü soğutucusu yok takılırsa sorunu yok)

Asus p5g41t-m lx + pentium 4 2.66/1mb/533 (1adet mosfet yok ve 4pin power besleme yok lehimlenirse başka sorun yok qx9770 ile kullanıldığı için fazla güçten arızalanmış)

Asus k8v-mx + sempron 2600 (Sorunsuz)

Asus m4n68t-m v2 (Bilinmiyor cpu yok denenecek)

Msi pm8m3-v + p4 2.66/1mb/533 (sorunsuz ddr1/agp kondansator sisikleri var akma yok calısıyor)

Ramlerle - Sata disklerle - 140mm fanlarla veya 120mm fanlarla kısacası aklınıza gelebilecek benimde işime yarayabilecek herşey ile takas düşünürüm itibara geçmeniz yeterlidir :) Fiyat yazmadım çok para edecek şeyler değiller amd olanları stok fanlarıyla yollayacağım ikiside oldukça stabil çalışmaktadır :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• O işlemciye o anakart nasıl takıldı ki g41 chipsette 345fsb üstünü görene helal olsun, hele hele o işlemci doğal 400 fsb destekliyorken bide
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Biosda unkown processor diye tanır hızıda normalden biraz daha düşük olur boardun desteklediği kadarınca fakat hartürlü yetmez tabi o anakart o işlemciye mosfet soğutucusu ve 8pinlik cpu beslemesi olması gerekir 4pin giriş erimişti aldığımda mosfette kararmıştı çalışıyordu ama ben söktüm stabil değildi gitmişti iyice alacak kişi aynı veya benzeri değerlerde bir mosfeti lehimlesin bide bozuk bir boarddan 4pin besleme bedava ddr3 anakart işte :)
  • o anakarta ne diyosun dostum. sana güvendiğimden soruyorum, eğer yalnızca bahsettiğin sorun varsa ben tamir ederim o arızaları
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Pm attım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık işlemci+ anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.