Şimdi Ara

TAKASIM MANTIKLI MI? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki 1998 model 1.6i ES sunroof'una kadar dolu eurocivic'i dizel bi arabayla takaslamak için internete koymustum. Ben kendi arabama mayısın 20sinde 800lira harcayarak triger dahil tüm kayışlar, filtreler motor yagını değiştirttim ve ön iki disk ve balatalarını değiştrttim, arka disklere dokunmadım. Anlayacagınız araba sorunsuz. Motoru şanzumanı kususrsuz bu arada araç otomatik, kabut bagaj tavan hariç yanlarda kısım kısım lokal boyalar var.

Gelelim takas etmek istedigim araca sahibindendeki ilanına tıklayarak BURDAN ulaşabilirsiniz. Uğraşmak istemeyenlere ben yazayım 2005 model 115bin KM'de oldugu yazıyo ne derece doğru oldugu bilinmez, araba galeriden füme rengi 1.5dCi Authentique Clio sedan, aaracaın bi özelligi yok ön iki cam otomatik klima hid. direksiyon var birde.
    Mesaj attım değişen boya olup olmadıgını henüz cevap gelmedi.

Evet arkadaşlar durum bu biliyorum fazla uzattım ama, ben aracıma 17.200 yazmıstım bu galericide 16.500 istemiş clioya, takasta ben üste 1250lira para alırım dedim bu da 1000lira kurtarmaz mı dedi.

Şimdi plakasını mesaj attım "28/10/2011 çarpma 4000tl" hasar kaydı çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum?

• Aracınıza istediğiniz parayı görünce gözlerime inanamadım.Neyse o konu başka ama o arabadan sonra Clio mutlu etmez.
  • 4000 tl hasar kaydı var hasar kaydı hakkında bilgi almaya çalışın
    ayrıca daha temiz symboller bulabilirsiniz daha düşük kmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Aracınıza istediğiniz parayı görünce gözlerime inanamadım.Neyse o konu başka ama o arabadan sonra Clio mutlu etmez.

bilmiyorum ilk defa honda arabam oldu ve aldıgım fiyatın çok bi üstünü istemedim de dediginiz gibi o başka konu. Clionun konfor ve donanım olarak mutlu etmiyecegine eminim ama sürekli şehirler arası yol yapıyorum şehir içindede az gezdigim söylenemez o yüzden hem daha modelli hem de dizel oldugu için tercih etmek istedim. Aslında hondayı alırken ben clio diye yola çıkmıştım ama kafama göre bulamayınca bunu almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

4000 tl hasar kaydı var hasar kaydı hakkında bilgi almaya çalışın
    ayrıca daha temiz symboller bulabilirsiniz daha düşük kmde

açık söylemek gerekirse daha düşük km'dekilere bakmak istemiyorum çünkü 7 yaşındaki araba en azından 100binin altındaysa bana pek güven vermiyor. Hasar kaydınıda şuna yoruyorum, 307'nin tamponunu kırdıgımda göral Kaskoyu sömürmek için 6300 lira hasar çıkarmıştı radyatörden tututun direksiyon powerına kadar katmıştı işin içine oysaki tamponun köşesi kırılmıştı ve ben kasko var diye değiştirmek istemiştim sadece. Başıma böyle biir olay geldigi için hasar kaydını tam ögrenmeden normal olabilir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 23 Temmuz 2012; 15:47:38 >

• km de 20 kuruş adaha az yakıcak ve araç modeli yukselecek parçası bulunan ve daha ucuz bir araç satarken kolay satılacak bence mantıklı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

km de 20 kuruş adaha az yakıcak ve araç modeli yukselecek parçası bulunan ve daha ucuz bir araç satarken kolay satılacak bence mantıklı ..

yakıt konusunda honda'da fena değil lpg'ninde ucuzlamasıyla birlikte şehir içi 1 kilometrede 23-25 kuruş yakıyor, tabi sakin kullanımda. Fakat diğer söyledikleriniz doğru, benimde aklımı çelen yerleri bunlar zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4bin lira hasar kaydı 2005 model bir clio için bir hayli yüksek. Ayrıca 8 yıllık dizel aracın 115bin kmde olduğuna pek inanmadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

4bin lira hasar kaydı 2005 model bir clio için bir hayli yüksek. Ayrıca 8 yıllık dizel aracın 115bin kmde olduğuna pek inanmadım açıkçası

Benim araç 2004 model 110 binde
  • Galericinin kinayesini de kimse söylememiş.

1998 Model eurocivic için istediğiniz paraya adam dalga geçmiş açıkçası.

üsüe 1250 alırım dediğinizde 1000 veririz falan deseydi tamam ama 1000 kurtarmaz mı!!!! demiş adam. Bence siz ilanla fazla ilgilenmeyin
  • quote:

Aracınıza istediğiniz parayı görünce gözlerime inanamadım.Neyse o konu başka ama o arabadan sonra Clio mutlu etmez.

Niye şaşırdın ki? piyasayı araştır biraz. 99 modeline 23 bin isteyen var. İkinci elde Honda ve WV reşat altını gibi maşşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç nerede ? yardımcı olablirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

araç nerede ? yardımcı olablirim...

araç ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Galericinin kinayesini de kimse söylememiş.

1998 Model eurocivic için istediğiniz paraya adam dalga geçmiş açıkçası.

üsüe 1250 alırım dediğinizde 1000 veririz falan deseydi tamam ama 1000 kurtarmaz mı!!!! demiş adam. Bence siz ilanla fazla ilgilenmeyin

öcelikle yorumun için teşekkür ederim fakat ben kimsenin boğazına sarılmadım ki gel benim arabama takas teklifinde bulun diye, kimsenin malını alıp üstüme de yapmadım kimsenin parasını alıp cebime de koymadım, benim olan malın fiyatını ben belirlerim bi başkası değil, o mal ister satılsın ister tırunlarıma kalsın bu böyledir. 2.si adamın agzından çıkanı birebir aktarmadım heralde buraya, pazarlıkta o tür laflar konuşuldugu için adam da bu fiyata kurtarmaz mı dedi diye ben yazdım. Ki sizin dediginiz dogru bile olsa benim gözümde bu tür araçlar bırakın clioyu daha bir çok araçtan her bakımdan daha üstün. Tekrar yorumunuz için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Niye şaşırdın ki? piyasayı araştır biraz. 99 modeline 23 bin isteyen var. İkinci elde Honda ve WV reşat altını gibi maşşallah.

bence hakeden araba her zaman para eder, vw için bir şey söyleyemiycem hiç deneyimim olmadı fakat honda gerçekten kaliteli bir araç
  • Pek mantıklı görünmüyor açıkçası. Aracınız güzel araç LPG'li de masraf da yapmışsınız sonuçta alacağınız aracın dizel olması dışında sizin aracınızdan üstün bir yanı yok bence değmez, tabi ki karar sizin.
  • istanbul olsaydı bakardık...

bakacagınız yerleri söyliyim

kaporta için yapabileceginiz en iyi yöntem kapıya vurur gibi yavasca vurarak kaporta üzerinde elinizi gezdirin...

kapı aralarında bagaj kaagı arasında punta kaynaklar var onlara bakın işlem varmı...

çamurluklarda vidalar var onlara bakın sökülmüşmü...

motor için egzost çıkışına elinizi tutun ama değmeden ... yağ geliyormu... zaten yak kokusundan anlarsınız...

km olayıda direksiyondan anlaşılır direksiyn aşınmışsa bilinki 150bini vardır aracın en az...

muayene kagıdını isteyin son muayeneye kaç bin km de girmiş görürsünüz...

şase numarasını alın ve sigortacınıza sordurtun kazası nereden olmuş hatta tramer.org sitesinden ruhsat bilgileri ile bakın kaza fotografları tutanak karsınıza cıkar bakın nereden hasarı varmış...

direksiyoınu tam sol sag yapın ses geliyormu bakın ...

aracı kullanarak biraz devir yapın turbodan ses geliyormu bakın...

baskı balatayı deneyin 4-5 ci vitese takarak aracı...

fiyat bana fazla geldi açıkçası ben 15bin e satmıştım tabi muayenem yoktu 2006 model alize sadece kaput degişmişti oda minibüs geri geri gelirken kaputa oturdu kaçamadım... bide abs çift hava yastıgı sony teyp falan vardı araçta

ben şahsen 16500 vermem hele aut. modeline... gidişi iyidir ama 190 yapıyordum ben 65hp motorla... virajlardada gayet sağlam gidiyor... rüzgar sesi dar koltuk ve alçak tavan olmasa şahane ama bana gelmiyo 1.96 boyum var sığmıyorum = )

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

sissil hocam teşekkürkür ederim verdigin bilgiler iiçin söyledigim gibi hondadan önce clio alıyodum ramaktan döndüm, 2003 modeldi 14e konuşmuştuk onu, ankarada ivedikte reşitoğulları renault plazada servis bölümünde tanıdıgım var oraya götürdügümde aracın herşeyini çıkardı fakat ilginçtirki henüz 152bin km'de orjinal arabanın motoru bitmişti harıl harıl üflüyordu o yüzden vaz geçmiştim, şimdi kesin karar verdigimde bunu da motor olarak gene oraya bi gösteririm kasasınada baktırırım sizin söylediklerinizide kendim incelerim, tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

İsteyenin bir yüzü kara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

4bin lira hasar kaydı 2005 model bir clio için bir hayli yüksek. Ayrıca 8 yıllık dizel aracın 115bin kmde olduğuna pek inanmadım açıkçası

Benim araç 2004 model 110 binde

98 model civicle takas düşünmüyorsunuzdur heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.