Şimdi Ara

Tablet alacağım çok kararsızım Lütfen yardım 2dknizi almaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet alacağım çok kararsızım Lütfen yardım 2dknizi almaz

MAksimum 350 tl

polypad 7708

ainol flame

yada başka bişey

hangisini alayım

wifsi güçlü olsun

• 2.el nexus 7 al parani cope atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska onerisi olan yokmu

• www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547

hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: enskoselioren

www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547

hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))

+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşey alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 27 Temmuz 2013; 5:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: enskoselioren

www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547

+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşeyler alın.

yani hocam en mantiklisi bu ozellikleride cok iyi ,tabi.kampanya bitmedeb alabilirim insallah :))

• Ultimix 88

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai80

Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen

aldim polypad 7708 w modelini

• quote:

Orijinalden alıntı: tayyarağa

quote:

Orijinalden alıntı: mai80

Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen

aldim polypad 7708 w modelini

Hocam keşke acer'i alsaydınız vatanda geçen hafta sonu 300 liraydı
  • Selamünaleyküm hocam bende de 7708 var ve tablet açılıyor androidin eleman inip çıkıyor sürekli. Format atmayı düşünüyorum ama Bilgisayar filan da yok tuşlarla reset atamaz mıyım cihaza ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.