Bildirim
Tablet alacağım çok kararsızım Lütfen yardım 2dknizi almaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2.el nexus 7 al parani cope atma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baska onerisi olan yokmu
www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547
hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))
quote:
Orijinalden alıntı: enskoselioren
www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547
hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))
+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşey alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 27 Temmuz 2013; 5:33:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
quote:
Orijinalden alıntı: enskoselioren
+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşeyler alın.
yani hocam en mantiklisi bu ozellikleride cok iyi ,tabi.kampanya bitmedeb alabilirim insallah :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ultimix 88
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: mai80
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen
aldim polypad 7708 w modelini
quote:
Orijinalden alıntı: tayyarağa
quote:
Orijinalden alıntı: mai80
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen
aldim polypad 7708 w modelini
Hocam keşke acer'i alsaydınız vatanda geçen hafta sonu 300 liraydı -
-
Selamünaleyküm hocam bende de 7708 var ve tablet açılıyor androidin eleman inip çıkıyor sürekli. Format atmayı düşünüyorum ama Bilgisayar filan da yok tuşlarla reset atamaz mıyım cihaza ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper tablet açılmıyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- yurtdışından tablet getirmek
- general mobile tablet açılmıyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- honor pad x8a
- en iyi tablet
- red magic tablet
- snapchat nedir
- oneplus pad pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X