Şimdi Ara

Takas Süresi Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bir meblağ değil ama bir arkadaşımla bir takas gerçekleştirdim.

Takası GMAILDEN onayladı.

Fakat ben kabul ettiğimde şöyle bir şey söylüyor :

8 öğe beklemeye alındı
    Takas bekletme süresi bittikten sonra öğeler envanterinize teslim edilecektir (15 Ara @ 7:56pm civarında)

NE YANİ :

Bu süreye kadar bekleyecekmiyim . Sebeb ? Ve bir çözümü varmı ?

O zaman bu işin ticaretini yapan insanlar ne yapıcak ? Her silahı 3 gün sonra teslim edecekse ? Güven vs ?

Bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Birde takas ekranıma girdiğimde şöyle yazıyor :

1 takas beklemede
    Bekletilen takaslar, her bir takas teklifinde belirtilen tarihte tamamlanacaktır. Eğer siz bu takasları gerçekleştirmediyseniz veya iptal etmek istiyorsanız, bunu bekleyen tüm takasları iptal ederek gerçekleştirebilirsiniz. Bekleyen takasları iptal etmek 7 günlük bir bekleme süresini başlatacaktır.

TAMAMLANMAMIŞ TÜM TAKASLARI İPTAL ET TAKAS BEKLETMESI SÜRESI NEDIR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 12 Aralık 2015; 20:07:43 >

• Çözümü beklemekten başka çare yok hocam. Takası iptal ederseniz +7 gün daha yersiniz.

Bir daha bu olayı yaşamamak için iki tarafında Mobil Guard'a bağlanmış, üzerinden 7 gün geçmesi lazım o zaman beklemeden takas yapabilirsiniz.

Artık birçok site ve satıcılar Mobil Guard'ı olmayan kişilerle takas gerçekleştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymars

Çözümü beklemekten başka çare yok hocam. Takası iptal ederseniz +7 gün daha yersiniz.

Bir daha bu olayı yaşamamak için iki tarafında Mobil Guard'a bağlanmış, üzerinden 7 gün geçmesi lazım o zaman beklemeden takas yapabilirsiniz.

Artık birçok site ve satıcılar Mobil Guard'ı olmayan kişilerle takas gerçekleştirmiyor.

Anladım çok güzel açıklamışsınız . Çok teşekkür ederim.
  • Telefonu olmayanlar napacak?
  • Yav benim android tel yok ben napicagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Yav benim android tel yok ben napicagim

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows bilgisayara bluestack indirip android kullanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklimda bazi sorular var sizi yakalamisken sormak ve ogrenmek isterim.

1) Hani iki tarafta mobil dogrulamayi yapmali dediniz ya. Mesela ben satici olarak mobil dogrulamayi yaptim fakat alicinin yapip yapmadigini ogrenebilme sansim varmi ? Var ise nasil ogrenebilirim ?

2) Hangi taraf daha guvende yapan tarafmi yapmayan tarafmi ? Yani diyelim alici yapmis fakat satici yapmamis. Haliyle onun gonderdigini 3 gun takas suresi olarak bekleticek. O zaman alici odemeyi once yaptiysa , satici takasi bekleme suresindeyken skinleri geri cekip karsisindaki aliciyi dolandirabilirmi ?

Bu ve buna benzer senaryolar hakkinda da bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Eminim benim gibi bunu yeni ogrenen veya ogrenmek isteyen arkadaslarimiz vardir diye dusunuyorum.

İlginiz ve zaman ayirdiginiz icin simdiden cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Aklimda bazi sorular var sizi yakalamisken sormak ve ogrenmek isterim.

1) Hani iki tarafta mobil dogrulamayi yapmali dediniz ya. Mesela ben satici olarak mobil dogrulamayi yaptim fakat alicinin yapip yapmadigini ogrenebilme sansim varmi ? Var ise nasil ogrenebilirim ?

2) Hangi taraf daha guvende yapan tarafmi yapmayan tarafmi ? Yani diyelim alici yapmis fakat satici yapmamis. Haliyle onun gonderdigini 3 gun takas suresi olarak bekleticek. O zaman alici odemeyi once yaptiysa , satici takasi bekleme suresindeyken skinleri geri cekip karsisindaki aliciyi dolandirabilirmi ?

Bu ve buna benzer senaryolar hakkinda da bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Eminim benim gibi bunu yeni ogrenen veya ogrenmek isteyen arkadaslarimiz vardir diye dusunuyorum.

İlginiz ve zaman ayirdiginiz icin simdiden cok tesekkur ederim.

Bu sorularimi cevaplayabilcek arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi ?

Cok tesekkur ederim simdiden ilgilenen arkadaslara.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    -1 karşı taraf mobil uygulama kullanmıyorsa takas işleminin 72 saat askıya alınacağına dair takas penceresinde bir uyarı çıkar.eğer iki taraf da mobil uygulama kullanıyor ise takas kabule dildiği an envanterinize eşyalar gelir. takasları görmek için envanter/ taks kısmına gidiniz.
    -2 dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil iki tarafında eşyaları envanterinden alınıp askıda bekletiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.