Bildirim
DH Ölücülerinin Olduğu Müzik Klibi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Donanım haber ölücüleri mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Yok ekşi sözlük yiyicileri...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende de bir eski 3310 vardı. Çalıştırmak için deji marka bir pil aldım. Cihazı bozdu Deji pil. Bir devresini yaktı herhalde.
_____________________________ -
Onun Deji olduğuna eminmisin.Deji güncel modellerin bataryasını üretiyor.Sen muhtemelen çakma batarya almışsın kısa devre yapmıştır...
quote:
Orijinalden alıntı: Ua-87
Onun Deji olduğuna eminmisin.Deji güncel modellerin bataryasını üretiyor.Sen muhtemelen çakma batarya almışsın kısa devre yapmıştır...Deji'nin kendi sitesinden almıştım zamanında. Eminim. Şimdi bilmiyorum ama geçmişte satıyordu. Hatta MH'ni aradım ve telefonunuz çok eski siz onu değiştirin gibi bir şey demişti telefondaki kadın. Düşünmüyor ki çok hattın olunca, eski telefonlara takıyorsun bazılarını.
_____________________________ -
Dejidende olabilir.Sarj aletinden vs olabilir.Zamanında yaptırsaydınız keşke şimdi uğraştığına değmez...
Benim bir de 6230i telefonumu yaktı deji. Önce hangisini yaktı bilmiyorum. O zaman da yaptırmaya değmezdi. İkinci elini almak daha ucuzdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt