Bildirim
TAIWAN MI? CHINA MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
coğunlukla taiwan olur, singapur hatta malezya üretimlerine de rastlanabilir...tavsiyem taiwan olmasıdır...büyük bilgisayar şirketlerinin ucuz işçilik sebebiyle bu ülkelerde kurduğu fabrikalarda üretilirler..materyaller çoğunlukla japonya ve kore'den temin edilir...çin pek tercih edilmez. _____________________________ -
ben derimki taiwan
neden dersen çoğunlukla kaliteli donanım parçaları tayvanda üretiliyor. özellikle kasalar ve güç kaynakları. üstelik çin e göre daha kaliteli malzemeyle üretiyorlar. ama bana kalırsa en iyisi japonya malı
_____________________________ Gigabyte GA-MA790GP-DS4H || AMD Phenom™ X4 9550 Quad Core || HIS HD4850 IceQ4 Turbo 512 mb 256 bit GDDR3 || A-Data Vitesta Extreme 2GB 1066 MHZ Ram || Seagate 250 GB 7200 RPM 8MB SATA2 NCQ HDD || LG 22X SATA DWD WRİTER || Akasa Zen || Coolermaster 460 Watt Powersupply || Casper 19'' WideScreen 5MS LCD Monitör || Logitech X-230 32 WATT 2+1 || Logitech Cordless Desktop EX110 Keyboard & Mouse
Samsung I-8910 Omnia HD -
Taiwanda Üretilen ürünlerin daha kaliteli olduğunu duydum. _____________________________ -
Teşekkürler arkadaşlar.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: _vitaly_cl
Taiwanda Üretilen ürünlerin daha kaliteli olduğunu duydum.
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı