Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.733
Cevap
124
Favori
321.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4750 km refleks gümüş 1485 k
    Ne alacağıma daha karar veremedim. 1-2 ay beklesemmi diye düşünüyorum. Eylül ekim gibi kampanyalar başlar yine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de 1 ay önce sattım kurtuldum

Bendeki 2025 Ocak çıkışlı, 6 hoparlör, acc ve drive iq olan gümüş gri renkliydi

• S@N@Ne!!! kullanıcısına yanıt

Neden kurtuldum yazdınız ya o kadar kötü müydü?

• Yepyeni araçta trim sesleri vardı. Şanzıman tepkilerini beğenmedim, rüzgar sesi erken gelmeye başlıyor. Kronik bagaj kapağı kapanmaması, arkanın darlığı, motor titreşimi vs

Genel olarak aracı beğenmedim

Motor titreşimi km yaptıkça azalıyor. Ayrıca start stopu her çalıştırmada kapatırsanız titreşimi daha az hissediyorsunuz. Asıl titreşim motor çalışmaya başlarken oluşuyor. Ayrıca araç dururken manevra yaptığında direksiyondan sesler geliyordu ama km yaptıkça o sesler de kesildi.

Arka yaşam alanının darlığı geniş bagaj hacmi ile telafi edilmiş. 2-3 kişilik bir aile iseniz bu araç fazlasıyla yeterli olacaktır. Bagajına iki adet orta-büyük arası valiz ve ufak çantalar rahatlıkla sığıyor. Hatta pandizotu kaldırıp daha büyük valizleri de sığdırabilirsiniz.

Evet bagaj kapağının biraz sertçe kapatmadan kapanmaması kronik bir sorun gibi duruyor ama zamanla alışılıyor. Aracı değiştirmenize neden olacak kadar büyük bir sorun olmuyor.

Rüzgar sesi 110 km ve üzeri hızlarda hissedilir şekilde geliyor, özellikle otoyolda yanal rüzgara maruz kalırsanız, bunun nedeni de aracın SUVumsu olması ama ses sistemini orta seviye ve üzerine getirirseniz müzik haricinde bir şey duymuyorsunuz. Araç sınıfına göre yol sesini ve rüzgar hariç diğer dış sesleri gayet iyi sönümlüyor.

İlginç bir şekilde benim araçta trim sesi hiç yok. Daha önce 2021 A3 kullanıyordum. Ondan belirli bir kmden sonra trim sesi duyuluyordu ama Taigo'da hiç trim sesi yok.

Şanzıman tepkilerinden ziyade gaz pedalına belirli bir seviyede basmadan turbo besleme devreye girmiyor. Şanzımanı S moduna alıp gaza biraz yüklenerek sürerseniz şanzıman geçişleri daha hızlı oluyor ve araba atikleşiyor.

2024 ve 2025 model 2. el Taigoların 1.4-1.5 milyon bandında olduğunu düşündükte aracı ister istemez beğeniyorsunuz çünkü bu bütçeye bu özellik ve kalitede bir araç bulmak kolay değil.

• eddy kullanıcısına yanıt
    Yani çok kötü olmasada iyide değildi. Çok sert yalıtım zayıf. Motor zayıf kalıyor. Life paket günümüz şartlarında boş kalıyor. Olucaksa en az style olmalı.

yeni araçların hepsi aynı hocam eskiden kalite ön plandaydı artık ucuz üretmek için en dandik malzemeyi kullanıyorlar eskiden orta paket bile doluyken şimdi en ful pakette bile opsiyonel şeyler var.

Bagaj kapağı kapanmaması kronik bir sorun değildir

bagaj kapağında sağda ve solda iki adet siyah yumuşak yapıda vidalar bulunmaktadır. Bunları ayarlamanız gerekiyor

• İbrahimAksoy LR6QP İ kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ayarlarsam ayarlayayım düzelmedi. Servistekiler baktı, düzelmedi

Aracı sıfır aldım, teslim alırken sert kapandığı, zamanla yumuşayacağı söylendi, yumuşamadı.

Ben bu duruma kronik problem diyorum ama siz bilirsiniz :)

hocam kenarlardaki plastik takozları sağa çevirerek içeri girdirdiniz mi?

• kablosuz şarjı nasıl kapatıyoruz ? telefonu kablosuz şarj etmiyorum ancak oraya koymak istiyorum bulamadım bir türlü kapatmayı

• beyler 2024 taigo buldum sıfırdan 100bin tl uygun. 2024 ile 2025 arasında fark var mı. otomatik silecek var mı.

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt
    Basit çözüm söyleyim :) Telefonu yüz üstü koyabilirsiniz

Kapatmanın bir yolu yokmu yani :)

Varsa da ben bilmiyorum çözümsüz kaldığım için böyle yapıyorum

• abormen kullanıcısına yanıt
    Hem ben uğraştım hem de servis

• Ürün tavsiyemdir. Aldım kullanıyorum. Kolçağın içine takılıyor. Ayrıca başka güzel tarafı bunu takınca altında boş alan kalıyor ve gözden uzak tutmak isteyebileceğiniz araç ruhsatı, kol saati ya da ziynet eşyalarını bunun altına koyabilirsiniz.

AliExpress'te az önce şunu buldum: 563,17TL | Araba Kol Dayama saklama kutusu VW Volkswagen Taigo 2022 2023 Merkezi Kontrol Konteyner İstifleme Toplama Oto Organizatör Tepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimAksoy LR6QP -- 23 Temmuz 2025; 16:35:4 >

Hocam anlayamadım bu ürün nereye koyuluyor ? Kol dayamanın içine mi yoksa kablosuz şarj ünitesinin içine mi ?

Kol dayamanın içine

Görsel varsa buraya atabilirmisiniz almayı düşünenlerede fikir olur

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.