Şimdi Ara

Tai'ye geçmeye değer mi? Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9 yıldır bir firmada 3000 brüt maaşla çalışıyorum mesailerle birlikte 5000 bürütü buluyor başka bir ek geliri yok tabi 6.aydan sonra vergi dilimine giriyor kesintiler çoğalıyor elime ortalama 3500-3750 tl geçiyor... Tai ye baş vurdum sihhi tesisatciyim bu arada, çağırdılar mulakat sınav ve el becerilerime baktılar ve beğendiler sınavda 15 soru sordular hepsini dogru yapmışım...
    Tai'nin şartları ise 2000tl net 4 ikramiye her ay 250 lira yakacak yardımı mesai yok bu şartlarda ortalama 2900tl'ye geliyor sizce iş değiştirmeye değer mi? 9 yıllık tazminatı (ki garantisi yok bu paranın) yakmaya değer mi? Birde şu an çalıştığım yerde mutlu değilim.
    Bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız? Bir çıkmaza girdim :(
    Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerisi olan yokmu? Arkadaşlar.
  • Şu an ki işinde mutlu değilsen ve oraya geçtiğinde mutlu olacağına inanıyorsan geç hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para önemliyse geçme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplariniz için.
    Evet mutlu değilim aralık ayına kadarda para önemli kredim var.
    Yalnız Tai'ye geçersem mesai yapmadan mesaili maasima yakın para alacağım şimdi ise o ayın 30 günü çalışıyorum insanlıktan çıktım. Mesaisiz bir hayat nasıl bilmiyorum tai ise mesaisiz çalışma insanlığıma geri döneceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.