Şimdi Ara

Taht oyunları| Game of thrones | Kitaplarının Sıralaması ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
70.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise34

quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

1. Taht Oyunları
    2. Kralların Çarpışması Kısım I
    3. Kralların Çarpışması Kısım II
    4. Kılıçların Fırtınası Kısım I
    5. Kılıçların Fırtınası Kısım II
    6. Kargaların Ziyafeti I
    7. Kargaların Ziyafeti II

İlk seri tek kitaptır diğerleri 2 kitaptır. Seri bu şekildedir ve benim görüşüm en iyi Epsilon Yayınları

Toplam 7 kitap mi?

şuan türkçe çevrili olarak çıkmış 7 kitap var. yazarın son çıkardığı kitap daha türkçeye çevrilmedi. onun dışında daha 2 kitap daha çıkacarak yazar. çıkacak kitapların hepsini 2şer cilt olarak sayarsak toplam 13 kitap olacak , oturduğum şehirdeki d&r da 25tl bi cilti , 13x25 = 325 tl

Ben dün aldım 1. kitabı 29TL

• ben aralık ayında Hepsiburada.com'dan 7 kitabı 92 TL'ye aldım. Normalde %35 indirimle 102 TL tutuyordu, 10 TL'de hediye çekini kullanınca 92 TL'ye geldi. 1.Kitabı 18.86TL'ye almıştım. Bu tür kitapları imkanınız varsa internetten alın.
    http://www.dr.com.tr/catalog/home/?id=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 30 Ocak 2013; 15:52:54 >
  • Cilt başı 25 nedir gençler saçmalamayın 14-15 lira olması lazım ilk kitap hariç onu da 22'ye almıştım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuoku.com da tüm seri var 107 lira falandi galiba kapida odeme de var.

• A Dance with Dragons 5. kitap çevirisine başlanmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

A Dance with Dragons 5. kitap çevirisine başlanmış....

Çeviriye başlayalı baya oldu ama hiç haber yok

• İstanbul- Pendik te sahaf var. 2,5 tl ye kitap değiştiriyor.Tüm seriyi bu şekilde okudum.Devamını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Arkadaşlar bu kitabı alıyorum ilk kitap değilmi ?

http://www.dr.com.tr/Kitap/Buz-ve-Atesin-Sarkisi-1-Kitap-Taht-Oyunlari-Tek-Kitap-/George-R-R-Martin/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000368432

evet o ama okuoku diye bi site varmış orada 107 liraymış tüm seri.Eğer öyleyse ordan al daha ucuza gelir.

7 kitap alacaksın.1.kitap 29 diğerleri 22 lira. eğer öyleyse ordan al daha ucuz olur.

Bende bilmiyorum yukarıda elemanın biri yazmış bende bakacam şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Arkadaşlar bu kitabı alıyorum ilk kitap değilmi ?

http://www.dr.com.tr/Kitap/Buz-ve-Atesin-Sarkisi-1-Kitap-Taht-Oyunlari-Tek-Kitap-/George-R-R-Martin/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000368432

evet o ama okuoku diye bi site varmış orada 107 liraymış tüm seri.Eğer öyleyse ordan al daha ucuza gelir.

7 kitap alacaksın.1.kitap 29 diğerleri 22 lira. eğer öyleyse ordan al daha ucuz olur.

Bende bilmiyorum yukarıda elemanın biri yazmış bende bakacam şimdi.

Sağolun hocam alıyorum bu gün

Hocam yok ya o kadar para vermek istemiyorum zaten 850 sayfa bitene kadar zaman geçer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 24 Mart 2013; 14:47:46 >

• Bende hayırlısıyla başlıyorum bugün seriye...850 sayfa biraz gözümü korkutmuyor değil... Sıkılmam umarım

Bu arada dizisini hiç izlemedim..
  • set olarak almaya bakın ben 7sini birden aldım 2 kitabı okudum ama iron maiden geliyor istanbula ve ben istanbul dışından gelicem konsere maddi sıkıntılar yüzünden satabilirim kitapları içim elvermese de
  • Şu an en uygun fiyat n11.com adlı sitede arkadaşlar bugün sipariş verdim 11 lira kitaplar 50 lira üzeri de ücretsiz kargo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anisiz

Şu an en uygun fiyat n11.com adlı sitede arkadaşlar bugün sipariş verdim 11 lira kitaplar 50 lira üzeri de ücretsiz kargo...

100 lira altı alışveriş yapılmıyor demişti birkaç kişi siz ne kadarlık yaptınız?

• hocam 100 liralık alışveriş olayı hediye kuponu için 100 lira üzeri alışverişlere %111 hediye çeki veriyor ama onu kullanmak için de 200 küsür harcama yapmak gerekiyor bu olayın ekstra kısmı,
    özetle kargoyu alıcı öder, satıcı öder yada şartlı kargo seçenekleri var farklı satıcılar için, benim aldığım yerde şartlı kargo vardı : 50 lira üzeri ücretsiz,
  • bende kitabın serisini alıp okumak istiyorum yalnız 7.kitap son kitapmı yoksa 8. kitapta çıkıcakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: please44

bende kitabın serisini alıp okumak istiyorum yalnız 7.kitap son kitapmı yoksa 8. kitapta çıkıcakmı

Daha çıkacak çook kitap var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

bende kitabın serisini alıp okumak istiyorum yalnız 7.kitap son kitapmı yoksa 8. kitapta çıkıcakmı

7.kitap son kitap değil öyleyse hepsi çıktığı zaman seri olarak alayım ozaman toplam kaç seri olması bekleniyor kitap
  • quote:

quote:

quote:

7.kitap son kitap değil öyleyse hepsi çıktığı zaman seri olarak alayım ozaman toplam kaç seri olması bekleniyor kitap

Orjinal dilde 3 kitap daha var biri tamamlanmış ve ikisi daha tamamlanmamış bile sanırım yani yazar eğer ölmez de seriyi bitirirse bizde orjinal dildeki 1 cildi 2 cilt piyasaya sürdüklerinden 6 kitap daha çıkacak ülkemizde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal dilde 3 kitap daha var biri tamamlanmış ve ikisi daha tamamlanmamış bile sanırım yani yazar eğer ölmez de seriyi bitirirse bizde orjinal dildeki 1 cildi 2 cilt piyasaya sürdüklerinden 6 kitap daha çıkacak ülkemizde.

bilgi için teşekkür ederim niye bizde 1 ciltlik kitap 2 cilt olarak çıkıyor onuda anlamış değilim daha fazla para kazanmak içinmi yoksa sayfalar çok olduğu içinmi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.