Şimdi Ara

Tahsildaroğlu lor peyniri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankarada tahsildaroğlu lor peynirini nerden bulabilirim?Kızılayda bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım.Başka marka lor peynirleri ya çok yağlı ya çok tuzlu oluyorlar.Bana yağsız,tuzsuz bir lor peyniri lazım.
    Bilen duyan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Tahsildaroğlu lor peyniri satan yerlerde vardır.
    Çok sağol hocam.Peki bu muratbey peynirlerinin üzerinde besin değerleri yazıyor mu?Son olarak yarın kızılaya inecem ordanda beşevlere geçecem.Bu iki güzergahta BİM var mı?Varsa kabataslak olarak nerde olduğunu söyleyebilir misin (açık adres vermene gerek yok.mesela izmir cad. , meşrutiyette , kolajde..... falan desen yeter)

@.Taner.
    Yok hocam 2 tane peynir satan yere girdim.İkisinde de yok.Kendi üretimleri var ama birisi çok tuzlu diğeride yağlı peynirden yapılıyor.

Orijinalden alıntı: strom

@vedkum
    Çok sağol hocam.Peki bu muratbey peynirlerinin üzerinde besin değerleri yazıyor mu?Son olarak yarın kızılaya inecem ordanda beşevlere geçecem.Bu iki güzergahta BİM var mı?Varsa kabataslak olarak nerde olduğunu söyleyebilir misin (açık adres vermene gerek yok.mesela izmir cad. , meşrutiyette , kolajde..... falan desen yeter)

@.Taner.
    Yok hocam 2 tane peynir satan yere girdim.İkisinde de yok.Kendi üretimleri var ama birisi çok tuzlu diğeride yağlı peynirden yapılıyor.

sporda kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam yüzde 20 protein/yüzde 1 yağ yani şahane

bir bakim şimdi yanlışsa editlerim

• Aradağım değerlerde tam olarak bu işte hocam.Peki sizin dediğinizde mi muratbey?Bunları bimde kesin bulabilir miyiz?
    ama tahsildaroğlunu tadınca ne demek istediğimi anlarsın

ben bunun çok çeşidini kullandım en tatlısı bizim burda market var adamlar peynir kutusuna koyupda satıyor işte o

tatlıydı ama yağ oranı filan bir şey koyamadıkları için artık bim-dia... ürünlerini tercih ediyorum bende

şuan elimde kaanlar lor peyniri var(kutuda böreklik yazar) güzelde diadı galiba oradaki poşetlenmiş lor peyniri daha hoşuma

gidiyor bu kaanları diada kalmadığı için mecburiyetten aldım galiba bim ürünüiyi çalışmalar

Orijinalden alıntı: strom

@vedkum

Valla İstanbulda oturduğum için oraları pek bilmiyorum Besin değerleri yazıyor 24gr falan proteini vardı ama yağ oranı'nı bilmiyorum ama yağlı değil kaşık kaşık yiyebilirsin

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.