Bildirim
Tahrik oluyorum dedi Bmw yi mahkemeye verdi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bmw karşı dava açarsa neyi var neyi yok alır elinden... -
-
bende mi dava acsam
-
haydi tüm forumcular davaya -
oho o zaman benim çoğu markaya dava açmam lazım acukat parası yetişmez -
Ben mahkemeden geliyorum. Mercedes SLR dan davacı oldumda..hayırlısı artık. -
bmw almakta yetmiyor
hepsini istiyorum senin -
bende benzin sireketlerini dava etmeye gidiyorum cok tahrik ediyor beni pahalı olmasa akrabalarımın yanına gidecegim ama ziyaret ozgurlugumu elimden alıyor pahalı benzin bana ucretsiz benzin versin -
quote:
Orjinalden alıntı: hanedantr
bende benzin sireketlerini dava etmeye gidiyorum cok tahrik ediyor beni pahalı olmasa akrabalarımın yanına gidecegim ama ziyaret ozgurlugumu elimden alıyor pahalı benzin bana ucretsiz benzin versin
+1,000,000 -
Bende bizim mahalledeki sarışın hatuna dava aciim o zaman -
-
-
Valahi bi M5 e açsam iyi olur . Yeni kasa 5 Geliyor ben değil M5 daha jantını bile alamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
+307 -
Uleyn önüne gelen herkes tahrik olduğu şey için dava açsaydı halimiz ne olurdu bilmem.. -
Kumakıttıran da vatandaşa dava açacakmış, açıklamasında, çok tahrik oluyorum yeter artık benzine her gün zam geliyor millet arabasına binmeye devam ediyor, ya millet arabasına binmesin yada cebinde kalan son paralarıda bana versin rahatlayayım demiş. -
davanın sonucundan da haberimiz olur umarım -
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
davanın sonucundan da haberimiz olur umarım
ağzımdan aldın lafı wallabakalım ne olacak
-
Hemen Aston Martin'i dava ediyorum pazartesi günü !
Benzer içerikler
- plakadan taksi sorgulama
- arabaya sticker yapıştırma cezası
- yoldaki sarı çizgiler ne anlama gelir
- e sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır
- izmir araba pazarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X