Şimdi Ara

tahminlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mat orta.
    Türkçe orta
    Tarih zor gibi
    Felsefe kısa ve düşündürücü
    cografya güncel.

• bence mat üst, fen golvar , sosyal 1, türkçe 2-3
  • Aynen coğrafya güncel olacak ama eleyici sorularda olacak Tarihten Anzvur ayaklanması Ali galip olayı demirci mehmet vs.vs. bunlarada bi bakın
  • İnşallah fen dediğin gibi olur özellikle biyolojiden bi yerlerden yanlış çıkıyor bir de zorlarlarsa çok feci olur.Mat-türkçeyi zorlasınlar da aman fen de öyle bişey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

bence mat üst, fen golvar , sosyal 1, türkçe 2-3

bence mat üst olmaz az gol olur alt diyorum sana katılmıorum...

sosyal alır bu macı oranıda güzel...
  • Bence 2010 kadar kolay 2011 gibi zor olmayacak , buseder orta kivamda bekliyorum . Der olarak tahminlerim
    Türkce orta
    Mat. ortanın altı
    Tarif. ortanın üstü
    Cog. orta
    Fel. orta altı
  • Özellikle tarihte zor olacak kısım İnkilapdır. malum Ösym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro 2024 tahminlerim
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence her bölümde kalem oynatmadan yapabileceğimiz 15-20 soru olacak. Tabi eleyici sorularda olacak.
  • Daha az işlemli daha çok bilgi @isteyeyen (ama basit bilgi) bir fen olacak... Aman diyim dostlar okumaya dikkat,en büyük pişmanlık olur . Hele bide kısa soru olursa daha dikkatli okuyun.önemli bişe olsa altını çizerlerdi demeyin(bende demem inş.)
  • Şu türkçede beyler birkaç takıldığım yer var bir cümlede hem fiilimsi olur hem de bağlaçla birbirine bağlanırsa bu cümle birleşik mi olur yoksa bağlı mı
  • Fizikten bir dalga, 2 basit makine, 2 elektrik, ve indis soylu sorulardan garanti bekliyorum.
    Kimya'dan aristo'nun sıcak ıslak olayları çıkıcak.
    Periyodik cetvelin tarihçesini yalayıp yutmuş olmanız lazım.
    Biyoloji solunum ve çevre kirliliğinden toplam en az 4 soru gelir.

Matematik, geçen yıla nazaran daha kolay olacaktır. Eleyici sorular problemlerden çıkacaktır.
    Türkçeden şu lehçeler varmış arkadaşlar. Çıkar diyenler kadar çıkmaz diyenlerde var. Ama büyük ihtimal bir tane onlardan gelicektir. Türkçe'nin bulunduğu yer gelicektir muhtemelen. Ural-Altay'ın Altay kolu olması lazım.(mfciyim yanlış biliyor olabilirim, eşit ağırlıkçı arkadaşlarımız düzeltsinler hatalıysam :))

Tarih biraz daha zor olucak kanısı var herkezde. Ben yine paragraf üzerinden gideceklerini maximum 3-4 tane bilgi sorusu koyacaklarını düşünüyorum.
    Coğrafya tamamen konuları bilmekle alakalı. Sonra grafiğe veya ne haltsa onu bakıp yorumlayacağız.
    Felsefeden akımlarla ilgili bir soru bekliyorum.

Eğer konu eksiğiniz yoksa ve az buçuk mantık yürütebiliyorsanız yapamıyacağınız soru sayısı gerçekten az çıkacaktır.
    Herkeze başarılar dilerim. Umarım herkez emeklerinin karşılığını alır.

• abi zor olan kısım sosyal olsun, şikayet etmem.

ben fen bilimleri testini kolay bekliyorum, bunun için iki tane sebebim var. birincisi şu: katsayı kalktı. fen netleri yüsek olan sayısallardan bir kısmı tm bölümlerine kayacak, bu da tm'leri zor durumda bırakabilir. bu yüzden onların da yapabilecekleri soru sayısının yüksek olması gerekiyor. ikicisi de şu: bu sene müfredat yeni müfredat ve bir şekilde örnek teşkil etmesi gerekiyor. demek istediğim, bu sene çıkacak olan soru tipleri daha önce çıkmadı. ösym'nin soru tarzının belli edilmesi açısından önemli. buna örnek olarak da 2010 ygs'yi verebilirim. yeni bir sistem, yeni bir sınav gelmesi sebebiyle ciddi kolay olmuştu hatırlarsanız.

matematiğin çok zorlayacağını düşünmüyorum. araya tabii ki iki tane eleyici soru atılacaktır. hayırlısı.

@minotor: hocam yanlış anlama, düzeltme amaçlı uyarıyorum: "herkes"i, "herkez" yazıyorsun. yarın yazım yanlışı sorusu çıkarsa boşa gitmesin. kolay gelsin arkadaşlar. herkes ne kadar emek verdiyse o kadarını geri alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

abi zor olan kısım sosyal olsun, şikayet etmem.

ben fen bilimleri testini kolay bekliyorum, bunun için iki tane sebebim var. birincisi şu: katsayı kalktı. fen netleri yüsek olan sayısallardan bir kısmı tm bölümlerine kayacak, bu da tm'leri zor durumda bırakabilir. bu yüzden onların da yapabilecekleri soru sayısının yüksek olması gerekiyor. ikicisi de şu: bu sene müfredat yeni müfredat ve bir şekilde örnek teşkil etmesi gerekiyor. demek istediğim, bu sene çıkacak olan soru tipleri daha önce çıkmadı. ösym'nin soru tarzının belli edilmesi açısından önemli. buna örnek olarak da 2010 ygs'yi verebilirim. yeni bir sistem, yeni bir sınav gelmesi sebebiyle ciddi kolay olmuştu hatırlarsanız.

matematiğin çok zorlayacağını düşünmüyorum. araya tabii ki iki tane eleyici soru atılacaktır. hayırlısı.

@minotor: hocam yanlış anlama, düzeltme amaçlı uyarıyorum: "herkes"i, "herkez" yazıyorsun. yarın yazım yanlışı sorusu çıkarsa boşa gitmesin. kolay gelsin arkadaşlar. herkes ne kadar emek verdiyse o kadarını geri alsın.

Aslında tmcilerin fende en kolay yaptıkları böl. biyolojidir diye düşünüyorum o yüzden belki biyoyu kolay yaparlar

• beyler şu periyodik cetvelin tarihi ve aristonun soğuk sıcak kısaca özet geçer misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: last14

beyler şu periyodik cetvelin tarihi ve aristonun soğuk sıcak kısaca özet geçer misiniz

bu yeterli

tahminlerim.
  • quote:

beyler şu periyodik cetvelin tarihi ve aristonun soğuk sıcak kısaca özet geçer misiniz

aynen, şöyle kendinden emin şekilde özet geçebilecek olan varsa atom modellerini ve periyodik cetvelin gelişimini buyursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

quote:

bu yeterli

tahminlerim.

tablo yanlış değil mi ? Ateş kuru ve sıcak. su ıslak ve soğuk. toprak kuru ve soğuk. hava ıslak sıcak. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

quote:

bu yeterli

tahminlerim.

tablo yanlış değil mi ? Ateş kuru ve sıcak. su ıslak ve soğuk. toprak kuru ve soğuk. hava ıslak sıcak. ?

çok özür dilerim googleden aratıp direk koydum doğrumu diye bakammıştım

• doğrusu ne şimdi? TISSAKHS diye ezbere attıydım.
  • TOPRAK=KURU-SOĞUK
    HAVA=SICAK-ISLAK
    ATEŞ=KURU-SICAK
    SU=SOĞUK-ISLAK

Böyle herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.