Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Felipe Melo hakkında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, Almanya kampında yeni transferler hakkında ve gündemdeki Felipe Melo hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Taffarel, "Muslera çok önemi bir çok kaliteli ve önemli bir isim. Genç yaşında rağmen çok yetenekli ve üst düzey bir tecrübeye sahip. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muslera'nın gelişi diğer kalecilerimizin de gelişmesi için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Umarım takıma da bir an önce adapte olur.
Yaşının genç olması ve tecrübeli bir kaleci olması benim ikna olmamda etkendi. En önemlisi ise şu an Copa America'da yer aldığı için takıma katıldığında hazır bir kaleci olarak gelicek" ifadelerini kullandı.
"FELİPE MELO İLE GÖRÜŞTÜM"
Galatasaray'ın Juventus'tan transfer etmek istediği Felipe Melo ile görüştüğünü söyleyen Taffarel, "Felipe Melo ile telefonda görüştüm. Yüzde yüz bitti diyemem ama transfer edilirse takıma büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce Alex de Fenerbahçe'ye gelmeden önce beni aramıştı ve olumlu şeyler söylemiştim. Şimdi bile konuştuğumuzda halen bana teşekkür eder. Felipe Melo da beni araddı bilgi aldı" şeklinde konuştu
programı izledim bana geldi gibi geldi
"Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray" Yok ne olacaktı! Hee anladım! Yeni düzene yavaş yavaş alıştırma yapıyorlar.
"Alex de Fenerbahçe'ye gelmeden önce beni aramıştı ve olumlu şeyler söylemiştim" Yapılır mı Tafo be, yapılır mı!
Alex Tafo yüzünden mi gelmiş ? Allah belanı versin Tafo
Melo tafo yu arayıp sorduysa büyük ihtimalle gelecek.
Melo candır kandır gelsin gelsin
Ama Cambiasso ilk tercihtir umarım...
Melo evli mi acaba? hep böyle heyecanlanıyoruz ondan sonra bi "eşi yüzünden gelmekten vazgeçti" haberi çıkıyor..öyle kalıyoruz???!!!
Melo evli mi acaba? hep böyle heyecanlanıyoruz ondan sonra bi "eşi yüzünden gelmekten vazgeçti" haberi çıkıyor..öyle kalıyoruz???!!!
Hocam kimse transfer yapmaktan anlamıyor yok oyuncunun istedikleri vs bila bila gereksiz uğraş bence:):) evli olan futbolcuların bence önce eşiyle konuşulup anlaşılmalı türkiye videolari 5 çaylari altın günleri kadın programları gösterilmeli sonra sıkıyorsa gelmesin o oyuncu karısı paralar valla:):)he he güzel taktik valla:):)
@help21
işe ordan başlamalılar bence de :)) zaten kadını ikna etti mi onun adamı ikna edememesi gibi bi ihtimal kalmıyor ki ortada :))) menajerlere para yedireceklerine eşlere açıktan 1 milyon euro verseler bak görün o zaman kimler geliyor Türkiye'ye :)
Eğer Cambiasso gelmeyecekse Felipe Melo gelsin. Hiç kimse gelmemesinden iyidir.
Tafo,Melo
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Evli olması daha iyi. Düzenli yaşar. Alem yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
Tafo,Melo
Şeker ismi gibi!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme