Şimdi Ara

Tacizciyi kaçırıp tecavüz ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aydinpost.com/kacirildi-kadin-elbisesi-giydirilip-tecavuze-ugradi-265130h.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

KAÇIRILDI, KADIN ELBİSESİ GİYDİRİLİP TECAVÜZE UĞRADI

Bir kadını Facebook'tan mesaj atarak taciz ettiği ileri sürülen 33 yaşındaki İ.T., kadının akrabaları tarafından ikamet ettiği Düzce'den kaçırılarak, İstanbul'da bir evde hapsedildi.

Kaçırıldı, kadın elbisesi giydirilip tecavüze uğradı
    02 Mart 2017 Perşembe 14:28

Burada tutulduğu sürede kadın elbisesi giydirilip, makyaj yapılan İ.T.'ye, taciz ettiği ileri sürülen kadının yakınları tecavüz etti ve ormanda işkence yaptı. Bununla da kalmayıp İ.T.'ye cinsel tacizde bulundukları görüntüleri sosyal medyada yayınlandılar. Akılalmaz tecavüz ve işkencenin faili 7 şüpheli gözaltına alındı.

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde oturan işsiz İ.T., iddiaya göre İstanbul Kartal'da oturan 25 yaşındaki A.Y. adlı kadını, Facebook hesabından mesaj atarak rahatsız etmeye başladı. İ.T.'nin ısrarla mesaj göndermesine sinirlenen kadın, durumu eşine anlattı. Bunun üzerine aile İ.T.'yi kaçırmaya karar verdi. Yapılan plan üzerine A.Y., İ.T.'ye buluşmak istediğini söyleyerek ev adresini istedi. Kadının eşi A.Y. ve üvey babası A.T., geçen 22 Ocak günü buluşma noktası Gümüşova'da evinin önünde İ.T.'yi boğazına bıçak dayayıp araca bindirip kaçırdı.

Öfkeli koca A.Y. ve ailesi, Kartal'daki eve getirdikleri İ.T.'ye kırmızı kadın elbisesi, topuklu ayakkabı giydirip makyaj yaparak cinsel istismarda bulundu. Aile fertlerinin, bu sırada video da çekerek cinsel tacizi görüntüledi. Bununla da yetinmeyen A.Y. ve ailesi, daha sonra İ.T.'yi Kartal'da ormana götürüp bir ağaca bağlayarak 2 gün beklettikten sonra buradan alarak Gümüşova'daki evine bıraktı.
    Bir süre sonra bu olayın etkisiyle psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan İ.T., ailesi tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen İ.T., tedavisi sırasında başına gelen olayı ablasına anlattı. Ablasının durumu polise bildirip kardeşiyle şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte adreslerini tespit ettiği aile fertlerini gözaltına aldı. Polis, İ.T.'ye yönelik işkence ve cinsel istismar videolarını da ele geçirdi. Şüpheliler A.Y., eşi A.Y., üvey babası A.T., annesi F.T., üvey kız kardeşi D.T., erkek kardeşi U.T. ve arkadaşı C.A.A., Düzce'ye getirildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailede de ne fantezi varmış yav bu nasıl bir iş

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyaj bilen yapmışlar

• isim soyisim baş harfleri de ayrı bir tesadüf olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmışlar ama üzüldüğümü söyleyemeyeceğim

• elured kullanıcısına yanıt
    :D hocam ben de şaşırdım ona sülalecek 2 gün süren gangbang yapmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot polis intihar etti (!)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video nerede acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Hocam ad soyad açık olsa yapanların araştırıp bulurduk facebook da yayınlamışlar videoyu

• Oha ya haberi okurken kahkaha attım

• İyi olmuş
  • Cidden taciz ettiyse bu adama üzülen gitsin vursun kendini.

• Iki tarafta hastalikli insanlar. Guzel bir delige kapatin bunlari ki insan icine cikmasinlar. Sonra baskasinin kizina, ogluna da tecavuze kalkarlar.
  • quote:

...Düzce'nin Gümüşova ilçesinde oturan işsiz İ.T., iddiaya göre İstanbul Kartal'da oturan 25 yaşındaki A.Y...

Gülesim geldi.

Abartmışlar ama ben de üzülmedim. Ülkedeki adalet doğru düzgün işlemediği için kendi adaletlerini sağlamaya çalışmışlar. Ama bu ülkedeki hukuk adına iyi bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2017; 16:56:33 >
  • Gerçekse cok sevindim. Yapanlarin seyine saglik.

• Bir insana cezayı ancak devlet vermeli. Lakin kanunların caydırıcıliginin olmadığı bir ülkede, adaleti insanlar sağlamaya çalışır. Ancak herkes kendi adaletini sağlamaya çalışırsa anarsi ve kaos başlar. Adamlar gerçekten ruh hastasiymis. Nasıl bir fantezi ve işkenceye başvurmuşlar şaştım doğrusu. Hasta insanlar

• Brazzers bunu beğendi

• brazzers ta top 10 a girer.
  • Bi ton sopa çek bırak akıllanır o zaman. Tecavüz ne oğlum mideniz nasıl kaldırdı.adamı bi de ladyboy yapıp tecavüz etmişler

• Kadın kişiye neden engel koymamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.