Taciroglu 225gr Tereyag Bim 19.90₺
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
içerik kısmında %80 civarı inek sütü kreması diyor, bu normal bir kelime mi tereyağı için ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce diğer marka tereyaglara baktım onlarda da da yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taciroglu, Peysan ın üretici firmasiymis.
Tereyağını bu fiyata bulsam bolca alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stoklayan varsa buzlukta mı saklıyor
dolabın üstünde bozulur mu
-
Fazla kalacaksa buzluğa atmakta sıkıntı yok defalarca bu şekilde kullandım alt kısımda ekşime yapabiliyor bir süre sonra
Tadı nasıl acaba, deneyen oldu mu ?
%82 süt yağı yazar normalde. Piyasadaki ürünlerin çoğu %82. Oranı daha fazla olanlar daha iyi oluyor.
-
skt var mı ?
-
-
skt tarihi bitene kadar buzdolabında 2derecede saklıyorum ben problem olmuyor
-
Taciroğlu tereyağı nasıldır arkadaşlar. Karlıdağ'dan iyi midir?
Ankara'da bulabilen var mı
Faydalandık teşekkürler.
-
Tadi nasil ? Her geçen gün zamlaniyor herşey. Heralde daha uyguna bulamayiz. Stoklayalim mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün mü aldınız hocam?
-
Dün aldık. Daha doğrusu bizzat ben almadım. Bizim evdekiler dolaşmış birkaç şube, bazıları o Salı günü gelecek ürün filan demişler. Olan şubelerinde fiyatının indirimde olduğunda haberi yokmuş ama kasadan indirimli geçiyormuş.
-
Taciroğlu epey eski bir marka. Kaşarı güzel ama tereyağı nasıl acaba?
5 şube gezdim yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
esnafa güven olmaz, ben zincir marketlerden yanayim her zaman.
|
bu millet kazıklanlanmayı ne kadar çok seviyor. adamlar indirim yapmış al kullan beğenmedin götür kardeşim geri ver ne bıdı bıdı yapılıyor anlamış değilim. ürün 5 katı fiyata satılsa - bak gördün mü kaliteyi böyle olur kaliteli fiyat işte.... allahım sabır ver yaa |
Peysanın Taciroğlu markası ile tereyağ üretmeye başlamış olabilir. Fiyatınında ucuz olması ürün tanıtımı nedeniyle olabilir. Tacioğlunu diğer ürünlerinin fiyatı piyasa ortalamasında. Sonuçta 1 paketi 20 lira. Al dene sabah yumurta akşam pilav yap. Beğenirsen stok yap, beğenmezsen börek açarsın
|
Burası forum donanım hocam falçatayla açıp yarısını avucunda eve götürüp tavada denemiş bile olabilirler.
|
Oksijen alamayacak ve dışarıya koku yollayamayacak şekilde paketlenmiş bir ürünü nasıl koklayabildiniz merak ettim. Dış jelatini yırtıp içini mi kokladınız acaba? Çünkü diğer türlü mümkün değil. |
bu tereyağı, bir süre sonra 37 küsura satılmaya başlandığında, "çok güzel, taciroğlu-peysan- kalitesi ağbi" diye yazanlar başlar .
|
arkadaşlar margarin gibi demişsiniz ama marketlerde satılan markalı tüm tereyağlar zaten margarin gibi, eski tereyağ tadı falan hiçbirinde yok, o yüzden ucuzunu alın kullanın
bulunduğum yerde köylülerin yapıp getirdiği tereyağlar var onlardan da aldım, inanın onlar da margarin gibi markalar da köylüler de süt ürünlerinde hilenin dibine vuruyorlar öyle mis gibi kokan tereyaği eğer üretici değilseniz veya yakın tanıdığınız yoksa zor köylüler sütün en faydalı olan yağını kendileri alıp kalanı satıyorlar size veya firmalara, o sütten ne adam gibi yağ olur ne yoğurt olur, ne de güzel peynir olur |
Benzer içerikler
- kedi evi ücretsiz evidea
- lego benzeri markalar
- storytel kampanya
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- vialand doğum günü formu doldur
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X