Şimdi Ara

Tablette marka önemlimidir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi marka önemlimidir yani benim aklımda Asus MeMO pad smart 10 var almak istediğim fiyatı 775tl küsüratında...
    özellikleri aynı veya daha fazla olan fakat markası asus kadar bilindik hatta hiç duyulmamış markaların tabletleri daha ucuz sizce markaya önem vermelimiyim tabi bu hangi firmaya bağlı olduğuda önemlidir fakat genel olarak marka ya bakmalımıyım ??

• Valla bende 2 hafta eşimle tablet araştırdım. Anneler günü hediyesi için. Kağıt üzerinde her şey iyi olsada iş eline alınca anlaşılıyor. 10 inç kategorisinde ipad, samsung, artes, asus, casper, vestel, sony, gm, çin modelleri. çok modeli elime alıp inceledim.

Öncelikle şu 3g meselesi. eğer telefonu paylaştırıp int girerim diyorsan bütçe açısından doğru değil. Çünkü vın data normal hattan daha ucuz. Ayrıca vın wifi gibi aletler ektsra para. O parayı modelin 3g sine vermek daha iyi. Yani 3g siz tablet almak bütçe açısından mantıklı değil. Örneğin 3g ile turkcell 1 yıllık 5gb kontratlı paket 35 tl ve daha ucuzu yok. Dolayısı ile tablet sim takılan 3g olmalı.

Bunlar içinde ipad, asus, gm, artes, vestel, samsung, sony var.
    Artes 4:3 ekran oranına sahip. ve dokunmatiği diğerleri kadar iyi değil
    casper ve vestel malzeme kalitesi iyi değil.
    samsung çok kaba ve pahalı.
    ipad en iyisi kasa ekran vb. yani iyi bir kullanımla 10 yıl kullanılır. Ancak genel bağlantı usb hdmi vb. açısından tavsiye edilmez.
    içlerinde her anlamda sony çok iyi. ben o kadar inceleme sonunda sony tablet S 131 3g aldım. 500-700 bütçe ile bir artes asus vb. alırız diyorduk ama şikayet var, forum donanım vb. okumalarım ve elime alıp incelemeler neticesinde parayı çöpe atacağımı gördüm ve sony aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodium -- 6 Mayıs 2013; 1:50:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.