Şimdi Ara

TABLETİM 'ANDROİD'YAZISINDA TAKILI KALIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
33.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar benim tabletim yukarda belirttiğim sebebten açılmıyor özellikleri:

MODEL:VMAX C 702 WHİTE EDİTOR

Arkadaşlar "Pusula Yayıncılık" Productor pazarlamadan aldıgım bu urun actıgımda android yazısında kalıyor.Ayrıca bir ses cıkıyor fakat acılmıyor yanı bırseylerın engelledıgını dusunuyorum.

ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM'Kİ ANDOİDİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR SAKAT ÇOCUĞA HEDİYE EDECEKTİM.ÇOCUGUN TEK HAYALI BUYDU. BANA YARDIM EDENLER COK SEVAB ALIR SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN...

NOT:YAYINCILIĞI ARADIGIMIZ HALDE CEVAP VERMIYOR !! BU YAYINCILIKTAN BİRŞEYLER ALMAYINIZ ÖNEMLE VURGULUYORUM.! YARDIM EDENLERDEN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN

Tabletin "Android" Yazısında Takılı Kalması: Sorunun Giderilmesi

Tabletini açtığında "Android" yazısında takılı kalıyorsa şu adımları uygulayarak sorunu giderebilirsin:

• Cihazını yeniden başlat: Güç düğmesine uzun bas ve yeniden başlatma seçeneğini seç.
    • Güvenli moda geç: Güç düğmesine uzun bas ve ardından yeniden başlatma seçeneklerinden "Güvenli Mod"u seç.
    • Sistem önbelleğini temizle: Cihazını kapat. Ardından güç ve ses açma düğmelerine aynı anda basılı tutarak kurtarma moduna gir. "Önbellek Bölümünü Sil" seçeneğini bul ve seç.
    • Fabrika ayarlarına sıfırla: Bu işlem tüm verilerini silecektir, bu nedenle devam etmeden önce verilerini yedeklediğinden emin ol. Cihazını kapat. Ardından güç ve ses açma düğmelerine aynı anda basılı tutarak kurtarma moduna gir. "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini bul ve seç.

Sorun devam ediyorsa cihazını bir teknisyene götürmen gerekebilir.

İlgili Sorunlar:

• Lenovo tablet açılış ekranında kalıyor
    • Tablet açılma ekranında kalıyor
    • Aida tablet on kamera açılmıyor
    • Powered by Android yazısında kalıyor
    • Android teyp logoda kalıyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorunu tam olarak zamanini da soyleyerek belirteydin iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Micro SD kartı çıkarıp öyle açmayı dene bende işe yaramıştı.

Orijinalden alıntı: senseni83

Benim kullandığım tablete de olmuştu

Micro SD kartı çıkarıp öyle açmayı dene bende işe yaramıştı.
    hayır ya sıze dıyorum ya CD kart mart yok Vmaxx markası, fakat resette atmıo !!!

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

hayır ya sıze dıyorum ya CD kart mart yok Vmaxx markası, fakat resette atmıo !!!

Alıntıları Göster
    Google'a yaz çıkıyor. Bende de olmuştu.

Orijinalden alıntı: Ankebutcuk

Google'a yaz çıkıyor. Bende de olmuştu.

Alıntıları Göster
    googleye ytazdım bulamadım o nedenle burdayı !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    Sana Muhtaçiz YA MUHAMMED <3

• quote:

bunları okudum

Alıntıları Göster
    yazılım güncelleyebilirsen veya fabrika ayarlarına dönebilirsen sorunun gideceğinden eminim tabi hala sorunu çözememişsen. Bi kaç resim gönderirsen tuşlarla fabrika ayarlarına dönmene yardımcı olabilirim.

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Tabletin birkaç resmini özellikle tuşların olduğu bölgeleri atarsanız cwm ye girmeyi bulabilir ve oradan verileri silerek açılmasını sağlayabiliriz.

Hocam geri verdim gerek kalmadı.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmeto2 -- 4 Eylül 2025; 22:35:31 >

Orijinalden alıntı: fatmeto2

............
    yakın bir dostum da vmaxx white edition c-702 modelinden aldı. bikaç gün geçmeden açılma sorunu vermeye başladı. açılırken android yazısında takılıp kalıyor. uygun rom bulan varsa paylaşsın lütfen...

Orijinalden alıntı: sakaboy

yakın bir dostum da vmaxx white edition c-702 modelinden aldı. bikaç gün geçmeden açılma sorunu vermeye başladı. açılırken android yazısında takılıp kalıyor. uygun rom bulan varsa paylaşsın lütfen...

Alıntıları Göster
    Konu güncel.

Artes i697 romu ile cihaz açılıyor ancak dokunmatik ters çalışıyor ve gsensor çalışmıyor.
    Birçok rom denemesi yaptım ancak sonuç alamadım. Serviside yardımcı olmuyor.
    Deneyip uygun rom bulan var ise lütfen yardımcı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzzamca

Konu güncel.

Artes i697 romu ile cihaz açılıyor ancak dokunmatik ters çalışıyor ve gsensor çalışmıyor.
    Birçok rom denemesi yaptım ancak sonuç alamadım. Serviside yardımcı olmuyor.
    Deneyip uygun rom bulan var ise lütfen yardımcı olsun.

Alıntıları Göster
    Vmaxx c-702/16gb White Edition sorunu çözülmüştür. rom yükleme ve ters dokunmatiğin düzeltilmesi.

http://forum.andronova.net/showthread.php?56919-Vmaxx-c-702-16gb-white-edition

• quote:

Orijinalden alıntı: yaramz

Vmaxx c-702/16gb White Edition sorunu çözülmüştür. rom yükleme ve ters dokunmatiğin düzeltilmesi.

http://forum.andronova.net/showthread.php?56919-Vmaxx-c-702-16gb-white-edition

Alıntıları Göster
    hayır duzeltılmedi, ayrıca yapımcı fırmaya gerı verdık.Almadılar kanalı aradık kanala reklam verılmeye basladı program kapatıldı.Sonuc olarak param bosuna gıttı DOLANDIRILDIM

NOT:DOLANDIRICILARA GELMEYIN

• quote:

hayır duzeltılmedi, ayrıca yapımcı fırmaya gerı verdık.Almadılar kanalı aradık kanala reklam verılmeye basladı program kapatıldı.Sonuc olarak param bosuna gıttı DOLANDIRILDIM

NOT:DOLANDIRICILARA GELMEYIN

Alıntıları Göster
    Kardes Sen onu bana gönder ben sana yapayım Detaylı bilgi için

http://www.fatmeto.com adresimi ziyaret edebilirsin.

• arkadaşlar bende de aynı sorun var. benim cihaz Holl Pad Android 4.0 Rockchip Tablet.
    cihaz açma tuşuna basınca android yazısında takılı kalıyor. cihazın arkasında reset tuşu var iğneyle basıyorum cihaz kapanıyor tekrar açtığımda yine android yazısında takılı kalıyor ne yapmalıyım? bu arada ses açma kapama tuşu yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M i M

arkadaşlar bende de aynı sorun var. benim cihaz Holl Pad Android 4.0 Rockchip Tablet.
    cihaz açma tuşuna basınca android yazısında takılı kalıyor. cihazın arkasında reset tuşu var iğneyle basıyorum cihaz kapanıyor tekrar açtığımda yine android yazısında takılı kalıyor ne yapmalıyım? bu arada ses açma kapama tuşu yok...
    arkadaşlar bi kere başıma geldi sonunda açtım sonra format attım ve benim tabletimde şöle bişey var sorun oluşur şarzı bitene kadar beklerim bitince şarza dakarım açarım sorun düzelmiş olur.
    ALLAHIN İZNİYLE DÜZELİR

amin

:'( :'( :'( :'( :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mta12tlh -- 18 Nisan 2015; 20:43:30 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.