Şimdi Ara

tablete f klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bir sorum locak yakın zamanda bir tablet almayı düşüyorum benim sorum buna harici f klavye takılırmı veya q klavye takılıp tabletin içinden f yapabilirmiyiz ??

• Yeni tabletlerde usb klavyeler normal olarak baglaniyor. Ama Q klavye olarak cikiyor. "External Keyboard Helper" isimli android program ile f klavye kullanilabilir bende f klavyeyi boyle kullaniyorum. Usb coklayici ile fare klavye ile birlikte kullanmisligim bile var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için çok sağolun fare de gerçekten kullanılabiliyormu tablet kullanmadığımdan dolayı pek bilmiyorum :) o zaman bir tane kılıflı klavye aalıp bağlayabilirim değilmi sonra programdanmı yaparım ?
  • Klavyeyi f e cevimek icin program gerekli. Kilifli klavyeler q dur pek kullanisli degil ama f olarak da kullanirsiniz 10 parmak biliyorsaniz... Evet ayrica fare kullaniliyor guzel de oluyo yani :)

• çok teşekkür ederimdoğrudur peki fare kullanmak için program vs gerekiyormu ?
  • yok fareyi taktinmi direkt fare imleci cikiyor.

• hmm ilginiz ve cvaplarınız için çok sağolun iyyimiş bakalım bu aralar almayı düşünürüyorum galx tb 4 falan nasılır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Kablosuz Mouse
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsungun modelleri iyidir. 300-400 kusur lirayi gozden cikardiysan idealdir. Ekrani parcasi saglam olur samsung sonucta. Bende soracaktim eger ucuz bisey almak istiyosan bende satiyorum diye ama ust modeller bakiyosan hic soylemim :)

• hmm sağolun sizin elinizdeki nasıl ya aslında çook para veremmek istiyorum ama aldıkmıda para vermek gerekiyor çünkü ben hep pc kllanıyorum çok fazla tabletle işim olmadı onun için öyle düşündüm ?
  • Profilimdeki dukkandan da gorebilirsin sahibinden.com da 200567697 ilan numarasi ile de. Hi level 9 inc cift cekirdek 1gb ram li mukemmel degil tabiki ama is gorur ben e kitap okumak icin almistim isimi fazlasiyla gordu hala da goruyor. Araliga kadar garantisi var. Nakit ihtiyacindan satiyorum 140 yazmisim ama 130 a birakcam...

• hmm doğrudur eğer almazsaam size dönerim olurmu ? ilginiz için çok teşekkürler
  • Onemli degil...

• arkadaşlar türkcellin kampanyasıyla hp stream 7 ve lumia 535 aldım şimdi bu tablete fare ve klavye takabilirmiyim ? ve bu windows 8 yüklü bir tablet bunda normal pc de ki gibi exe çalıştırabilirmiyim ?
  • evet bilen yokmu
  • klavye fare tak deneyerek goreceksin :) mağazası var onlarında oradaki uygulamaları kullanabilirsin ama exe yi bilemem calısmayabilir

• he exe yi denedim indirdim u torrent çalıştı ozaman ben bun normal pc gibi kullanırım benim merak ettiğim bu piyasada hepsi bir arad hem kılıf hem hem klavye ve yanında fare verenler oluyo bunları taksam çalışırmı ?
  • Android olsa olur derdim ama win olunca bilemem. hiç görmedim kullanmadim

• hmm olsun herhalde oluyor araştırıyorum ilginiz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.