Bildirim
tablete f klavye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni tabletlerde usb klavyeler normal olarak baglaniyor. Ama Q klavye olarak cikiyor. "External Keyboard Helper" isimli android program ile f klavye kullanilabilir bende f klavyeyi boyle kullaniyorum. Usb coklayici ile fare klavye ile birlikte kullanmisligim bile var :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevabınız için çok sağolun fare de gerçekten kullanılabiliyormu tablet kullanmadığımdan dolayı pek bilmiyorum :) o zaman bir tane kılıflı klavye aalıp bağlayabilirim değilmi sonra programdanmı yaparım ? -
Klavyeyi f e cevimek icin program gerekli. Kilifli klavyeler q dur pek kullanisli degil ama f olarak da kullanirsiniz 10 parmak biliyorsaniz... Evet ayrica fare kullaniliyor guzel de oluyo yani :)
çok teşekkür ederimdoğrudur peki fare kullanmak için program vs gerekiyormu ? -
yok fareyi taktinmi direkt fare imleci cikiyor.
hmm ilginiz ve cvaplarınız için çok sağolun iyyimiş bakalım bu aralar almayı düşünürüyorum galx tb 4 falan nasılır ? -
samsungun modelleri iyidir. 300-400 kusur lirayi gozden cikardiysan idealdir. Ekrani parcasi saglam olur samsung sonucta. Bende soracaktim eger ucuz bisey almak istiyosan bende satiyorum diye ama ust modeller bakiyosan hic soylemim :)
hmm sağolun sizin elinizdeki nasıl ya aslında çook para veremmek istiyorum ama aldıkmıda para vermek gerekiyor çünkü ben hep pc kllanıyorum çok fazla tabletle işim olmadı onun için öyle düşündüm ? -
Profilimdeki dukkandan da gorebilirsin sahibinden.com da 200567697 ilan numarasi ile de. Hi level 9 inc cift cekirdek 1gb ram li mukemmel degil tabiki ama is gorur ben e kitap okumak icin almistim isimi fazlasiyla gordu hala da goruyor. Araliga kadar garantisi var. Nakit ihtiyacindan satiyorum 140 yazmisim ama 130 a birakcam...
hmm doğrudur eğer almazsaam size dönerim olurmu ? ilginiz için çok teşekkürler -
Onemli degil...
arkadaşlar türkcellin kampanyasıyla hp stream 7 ve lumia 535 aldım şimdi bu tablete fare ve klavye takabilirmiyim ? ve bu windows 8 yüklü bir tablet bunda normal pc de ki gibi exe çalıştırabilirmiyim ? -
evet bilen yokmu -
klavye fare tak deneyerek goreceksin :) mağazası var onlarında oradaki uygulamaları kullanabilirsin ama exe yi bilemem calısmayabilir
he exe yi denedim indirdim u torrent çalıştı ozaman ben bun normal pc gibi kullanırım benim merak ettiğim bu piyasada hepsi bir arad hem kılıf hem hem klavye ve yanında fare verenler oluyo bunları taksam çalışırmı ? -
Android olsa olur derdim ama win olunca bilemem. hiç görmedim kullanmadim
hmm olsun herhalde oluyor araştırıyorum ilginiz için teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop fanından ses gelmesi
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- excel arapça oldu
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- dlss nedir
- secure boot nasıl açılır
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- gereksiz dosyaları silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X