Şimdi Ara

tablet usb giriş ve os yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar elimde hp marka tablet var ve bunda windows 8 yüklü ben buna linux kurmak veya çift os yüklemek istiyorum benim sorum bu tabletin normalde bir mikro usb girişi var bu çoklu yani bir tane giri birden fazla usb olan kablo takıpmı yapacağım çünkü biostan falan yapmak için klavye istiyor e klavye takınca usb bellek takamıyorum nasıl yaparım??

• https://forum.donanimhaber.com/reeder-w7ic-windows-8-1-kullanici-kulubu--100479431-127#139239424

az önce reader tablet için bir şema paylaştım, az çok elin iş tutuyorsa yapabilirsin. Ama elektrikten anlamıyorsan uğraşma ters bağlantı durumdan v.s tablete zarar verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan37

https://forum.donanimhaber.com/reeder-w7ic-windows-8-1-kullanici-kulubu--100479431-127#139239424

az önce reader tablet için bir şema paylaştım, az çok elin iş tutuyorsa yapabilirsin. Ama elektrikten anlamıyorsan uğraşma ters bağlantı durumdan v.s tablete zarar verebilirsin.
    eyvallah hocam yok hazır satılıyor onu alarım yalnız dediğim giib windows tablet ya yani düşündüğümü yapabilirmiyim takip boot edip vs vs ??
  • ben bahsettiğim şemayı kullanıyorum 4 usb çıkışı var klavye mouse ve flash disk takabiliyorum windowsuda oradan kurdum hem şarjda oluyor hem boot ta ediyor. hazır otg çoklayıcı alırsan şarj etmeyecek ama hem klavye takıp hem kurulum yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan37

ben bahsettiğim şemayı kullanıyorum 4 usb çıkışı var klavye mouse ve flash disk takabiliyorum windowsuda oradan kurdum hem şarjda oluyor hem boot ta ediyor. hazır otg çoklayıcı alırsan şarj etmeyecek ama hem klavye takıp hem kurulum yapabilirsin.
    eyvallah hocam çok teşekkür ederim inaşlah bulup alacağım deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tablet usb ve OS yükleme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.