Şimdi Ara

Tablet mi telefon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi gunler arkadaslar elimde samsung galaxy s3 mini var ve bozulmak uzere ayriyetten samsung galaxy tab s 8.4 hediye geldi. Butcem kisitli oldugundan ya tableti iade edip uzerine 400-500 koyup bi tel alacam yada tablet kalip dusuk fiyatli android bi tel alcam sizin dusunceniz nelerdir ve telefon olarak ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterrMorgan

Oncelikle iyi gunler arkadaslar elimde samsung galaxy s3 mini var ve bozulmak uzere ayriyetten samsung galaxy tab s 8.4 hediye geldi. Butcem kisitli oldugundan ya tableti iade edip uzerine 400-500 koyup bi tel alacam yada tablet kalip dusuk fiyatli android bi tel alcam sizin dusunceniz nelerdir ve telefon olarak ne onerirsiniz

Bişey satma taraftarı değilim...
    500 tlye discovery 2 mini alınabilir gerçi s3 miniden pek üstün değil...

• Discovery 2 plus alabilirsin.10 numara telefon.forumda sevmeyen kötülüyen de var. Sevende var.ben çok memnunum.karar senin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterrMorgan D kullanıcısına yanıt
    Tablet artı üstüne biraz koyarak phablet sınıfı bir kaliteli telefon alman daha iyi olur. Zira hem tableti hem telefonu olan bir kullanıcı olarak söyleyebilirim ki, ikisine aynı anda hiç gerek yokmuş. Tableti elden çıkardıktan sonra elinde yaklaşık toplam ne kadar para olacağını söylersen bir telefon tavsiyesi yapabiliriz.
  • İşyerinde 1 arkadaşım telefonu tablet olarak kullanıyor. Pardon tableti telefon olarak kullanıyor. Bir tek onda gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Tablet artı üstüne biraz koyarak phablet sınıfı bir kaliteli telefon alman daha iyi olur. Zira hem tableti hem telefonu olan bir kullanıcı olarak söyleyebilirim ki, ikisine aynı anda hiç gerek yokmuş. Tableti elden çıkardıktan sonra elinde yaklaşık toplam ne kadar para olacağını söylersen bir telefon tavsiyesi yapabiliriz.

900 tl tablet üstüne bir de s3 mini yi tanıdık telefoncu var 150 civarı satarım herhalde 1500 civarı bir bütcem olacak ne önerirsiniz.
    benim aklımda g flex ve note 3 neo var note 3 neo annemde var güzel hoş telefon. g flex ide çok cezbedici duruyor. başka tavsiyeleriniz varsa duymak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes08

Discovery 2 plus alabilirsin.10 numara telefon.forumda sevmeyen kötülüyen de var. Sevende var.ben çok memnunum.karar senin.

teşekkür ederim tavsiyeniz için kuzenimde general mobile var pek sıcak bakmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop mu alsam , telefon mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Android Tablet mi iPad mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1500 TL'ye Samsung Galaxy Note 3 alabilirsin. Hem tablet hem telefon işini rahatlıkla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 1 Şubat 2015; 22:12:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erciyes08

Discovery 2 plus alabilirsin.10 numara telefon.forumda sevmeyen kötülüyen de var. Sevende var.ben çok memnunum.karar senin.

teşekkür ederim tavsiyeniz için kuzenimde general mobile var pek sıcak bakmıyorum

Bütçenizi zorlayıp zenfone 6 ve ya s3 neo alabilirsiniz.

S3 Neo'yu ben kullanıyorum. Fiyatının hakkını veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

1500 TL'ye Samsung Galaxy Note 3 alabilirsin. Hem tablet hem telefon işini rahatlıkla görür.

tablet teknosadan olduğu için onu iade adip teli ordan almam gerek para iadesi vermiyorlar malesef
    teknosa da note 3 1700 tl cik :)
    O zaman Note 3 Neo alabilirsin.
    Al bir zenfone 6 tablet gibi telefon ikisi bir arada

• Hepinize Teşekkür ederim ama iade edemedim tableti telefon işi bir süre yattı.

• quote:

Hepinize Teşekkür ederim ama iade edemedim tableti telefon işi bir süre yattı.

Tablete hat takılıyor mu? Eğer öyleyse telefon gibi kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: metafest

quote:

Hepinize Teşekkür ederim ama iade edemedim tableti telefon işi bir süre yattı.

Tablete hat takılıyor mu? Eğer öyleyse telefon gibi kullan.

Malesef wifi modeli

Kullanım alanınıza bağlı olarak değişebilir. Telefonla çok işiniz olmuyorsa -ki ben bu devirde olmayacağını pek sanmam- tablet kalsın derim. Fakat gel gör ki bence tabletler kulanışlı cihazlar değiller. Önerim Tablet +üzerine bir miktar para = yeni bir telefon. Arkadaşlardan biri yazmış phablet modellerine bakabilirsin. Bütçe kısıtın varsa Dark Evo P60 bakabilirsin. Ben Dark Evo X5 kullanıyorum pişmanım destek olmadığı için ama Dark Evo P60 gereken desteği aldı ve alıyor. Karar sizin
  • Zenfone 6 (Hem telefon hemde tablet kadar büyük).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.