Şimdi Ara

Tablet elektroniği hakkında bilgisi olan bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim tabletin önce şarj yeri kırılmıştı servise gönderdim 1 ay sonra geldi yapılmamış daha sonra 1 daha servise gönderdim yine yapılmadan geldi bende içini açıp şarj yerini yaptım(Telefoncularda parçası yok yapamıyolar) fakat bu sefer mainboard soketi kırıldı gibi bunun parçasını bulabilirmiyiz(mersinde bulamadım)yada oraya başka bişey uydurulurmu.

-Bide tablet şarj oluyor ama hiç açılmıyor bu mainboard ne işe yarıyor başka bişeyden olabilirmi
     Tablet elektroniği hakkında bilgisi olan bakabilirmi ? Tablet elektroniği hakkında bilgisi olan bakabilirmi ? Tablet elektroniği hakkında bilgisi olan bakabilirmi ?

• Mainboard soketi dediğiniz şey ekrana giden kısmı bu durumda tamiri mümkün değil olursa da yeni bir tablet maliyetini bulur.
  • usta kaça olur bide parçasını nereden bulabilirim
  • araya şıkıştır bişi sağlanmasada silikon çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

araya şıkıştır bişi sağlanmasada silikon çekersin.

Dostum elimle tutturuyorum hiç görüntü gelmiyor sıkıştırsamda ne fayda edecek
  • vestel vergi getireceğine adam gibi tablet yapsın
  • rcado123 R kullanıcısına yanıt
    elle olmaz sanırım tel pini değmese görüntü gelmeyebilir. araya ince film gibi şey şıkıştırıp dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soketi İstanbul karaköy pasajı Çelebi elektronikte bulabilirsin . fakat likit lehim ve ısı tabancası ,flux gerekir ,montaj için .

Not : D.H yardım konusunda adres verince özellikle telefon ve tablet . konuyu geri dönüşüm kutusuna taşıyor .
    sanırım moderatör telefon tamircisi ,ekmeğine mani oluyorum .

geri dönüşüm kutusuna gitmeden moderatörden önce okuyunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.