Arkadaşlar benim tabletin önce şarj yeri kırılmıştı servise gönderdim 1 ay sonra geldi yapılmamış daha sonra 1 daha servise gönderdim yine yapılmadan geldi bende içini açıp şarj yerini yaptım(Telefoncularda parçası yok yapamıyolar) fakat bu sefer mainboard soketi kırıldı gibi bunun parçasını bulabilirmiyiz(mersinde bulamadım)yada oraya başka bişey uydurulurmu.
-Bide tablet şarj oluyor ama hiç açılmıyor bu mainboard ne işe yarıyor başka bişeyden olabilirmi
Mainboard soketi dediğiniz şey ekrana giden kısmı bu durumda tamiri mümkün değil olursa da yeni bir tablet maliyetini bulur.
usta kaça olur bide parçasını nereden bulabilirim
araya şıkıştır bişi sağlanmasada silikon çekersin.
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
araya şıkıştır bişi sağlanmasada silikon çekersin.
Dostum elimle tutturuyorum hiç görüntü gelmiyor sıkıştırsamda ne fayda edecek
vestel vergi getireceğine adam gibi tablet yapsın
rcado123R
kullanıcısına yanıt
elle olmaz sanırım tel pini değmese görüntü gelmeyebilir. araya ince film gibi şey şıkıştırıp dene.
Soketi İstanbul karaköy pasajı Çelebi elektronikte bulabilirsin . fakat likit lehim ve ısı tabancası ,flux gerekir ,montaj için .
Not : D.H yardım konusunda adres verince özellikle telefon ve tablet . konuyu geri dönüşüm kutusuna taşıyor . sanırım moderatör telefon tamircisi ,ekmeğine mani oluyorum .
geri dönüşüm kutusuna gitmeden moderatörden önce okuyunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme