< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerakinnn -- 25 Aralık 2021; 18:50:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tablet Çikolata 1Alana 1Bedava (Carrefour)

-
-
Sınır 20 adetti geçen sene,umarım gene öyle olur.
-
Rezervuar. Bizim gibi şanssız garibanlar Tosla ile ya tutarsa yapacağız :)
Şimdi hatırladım da bulunduğum ilçede tüm Carrefourlar Migros olmuştu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 25 Aralık 2021; 18:59:51 > -
Evet hocam dediğiniz gibi sınır 20 adetti geçen sene. Bu sene son olaylardan ötürü her şeye sınır konulduğu için 4 adet gibi düşündüm her bir üründen ve bu sene ürün gamını düşük tutmuşlar. Damak ürünleri yok mesela. Belki mağazalarda geçerliliği olabilir temennisi içindeyim. Umarım isteyen istediği kadar alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milkalar indirimli hâli ile uyguna gelebilir.
Fiyatlar maşallah anasının atı gibi..
Ülker sütlü tablet 9 TL
Paylaşım için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstadım ben alıp sana kargolatayım İzmir’den :)
7 kişi gidicez sınır 20 taneyse 140 tane alırız gibi
tanesi 9 lira olsa 70*9 dan 630tl hiçbişey valla bütün yıllık çikolata ihtiyacımız icin. tabi sktlerde önemli en kötü çoluk cocuga dagıtırız tarihi geçmeye yakın
-
-
Nestle fiyatları piyasadan yüksek
Milkalar tekrar yükselmezse iyi fiyata gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler damakları hariç tutmaları kötü olmuş ama olsun yine de kaçmaz kampanya. Geçen seneki 4 al 2 öde kampanyası sağolsun koca yıl hiç tablet çikolata alışverişi yapmadım.
Bu arada toblerone ithal sayılmıyor mu görsele koymuşlar?
-
rez
-
Evet hocam. Şu an bence en iyi seçenek bu fiyatlar ile Milka ürünleri.
Geçmezse MH ile konuşup görselde bu ürün var deriz biz haklı çıkarız hocam.
fiyatlar migrostan %30 pahalı
-
Avantajix, iadeal unutmayın
-
Kampanya nerede hocam ben bulamadım bir türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
29-31 Aralık arası...
-
"doğrusu" nedir, yeni mi çıktı, hükümet yine bişey mi uydurdu, 10 lira olan mal 20ye çıktı, 15 düşmesini mu kutluyoruz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketler hepsini bitiriyor yarım saat içinde.. Kalırsa 1 toblerone alırım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antep fıstıklı çikolata yiyemicez galiba bu ne arkadaş 11-12 tl fiyatlar nedir böyle adam mi öldürdük :))
4-5 senedir sürekli alan biri olarak bu kadar yüksek fiyatlar da 1 al 2 bedava olursa alırım .
Çikolata yemekte lux olacak sanırım artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soldakiler carrefour fiyatı sağdakilar migros. işlerine gelmemiştir ucuza milka çikolatası satmak o yüzden çıkarmışlardır kampanyadan. çünkü çok seviyolar bi ürünün fiyatı önce %25 arttırıp daha sonra 1 alana 1 bedava demeyi. ne zaman insanları gerizekalı yerine koymayı bırakacaksınız. ne zaman dürüst olacaksınız. |
"doğrusu" nedir, yeni mi çıktı, hükümet yine bişey mi uydurdu, 10 lira olan mal 20ye çıktı, 15 düşmesini mu kutluyoruz ?
|
Milkalar indirimli hâli ile uyguna gelebilir.
Fiyatlar maşallah anasının atı gibi.. Ülker sütlü tablet 9 TL Paylaşım için teşekkürler. |
Antep fıstıklı çikolata yiyemicez galiba bu ne arkadaş 11-12 tl fiyatlar nedir böyle adam mi öldürdük :)) 4-5 senedir sürekli alan biri olarak bu kadar yüksek fiyatlar da 1 al 2 bedava olursa alırım . Çikolata yemekte lux olacak sanırım artık :) |
Dün mağazaya girdim toblerone aldım indirim var mı düşüyor mu ikinci dedim evet evet dedi sonra geçti kasadan düştü mü dedim evet evet düştü dedi baktım rakama e düşmemiş dedim halbuki o normal indirimli fiyatını bahsediyomuş
![]() ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- atasun optik cam fiyatları
- bim soğuk baklava
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- deli2go ne demek
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X