Şimdi Ara

Taban doseme hakkinda bilgili olan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once hic taban dosemesi degistirmedim fakat bu tarz isler elimden rahatlikla gelir.Eski bi arac var kuzenim askerde geldiginde kucuk bi supriz olsun istiyorum oncelikle arac t stop 131 ilk is on koltuklari raylariyla beraber sokmek olucak kapi esik fitilleri vites cevresi vs bunlar komple tarafimdan sokulecek.Taban halisi cikarilacak taban altinda curuk varsa onlarida temizlicem curuk durumuna gore kesilip sac kaynagi yapilacak.Alt kismina putur uygulamasi yapilacak taban kismina gelicek olursak oncelikle disi aluminyum folyo gibi olan yapiskanli isi yalitim zamazingosundan dosenecek.Bu isi yalitim zimbirtisinin ustune tekrardan keçe koymama gerek varmi sadece yalitim yeterli olur mu ?

Yalitim uzerine nasil bi taban dosemesi kullammaliyim ikea koctas tarzi yerlerden halifleks tarzi biseymi gecsem mutlaka su emici ve cabuk kuruyan bi malzeme olmali.Taban dosemesi konusunda yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç döşemesi yapan yerlere bir sorun onlardan temin edebilirsiniz, koçtaş gibi yerlerden alıcağınız şeyler çok sırıtabilir, taban döşeme izolasyonu için bitüself gibi malzemeler kullanılıyor onlara bir bakın,

• Halıfleks gibi malzemeler binek araçların içine döșerken kıvrım yerleri oturmaz pek hoș olmaz. Parçacıdan 131 taban döșemesi istiyorum deyip alabilirsiniz. Tek parça bütün tabanı kaplıyacak șekilde, preslenmiș halde arabanın tabanıyla aynı șekildedir kıvrımları filan. Döşemenin alt kısmı muşamba kaplıdır klasik halıfleks gibi değildir.Yan sanayi veya orjinal olarak bulabilirsin.

F16 Block 30 Savaşan ŞAHiNLER
  • ilgili konum, işine yarayabilir. buyrun burda

http://forum.donanimhaber.com/m_100937010/tm.htm

Yalnız anlattığınız işlemler, eski bir araç için baya uzun ve zahmetli işler. Sadece çürük çıksa ve parça kaynatilacak olsa kaportacıda 1-2 gün sürüyor en azından. Allah sabır versin

• Amcamda brodway vardi. Kim nasil yaptirmissa musamba vardi tabanda Evet bildigin musamba dosemisler. Dosemecilerle gorus bence usta. Kucuk toz ve kum taneleri arasina kacamayacak birsey olsa iyi olur.

Korando nasildir bilen var mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.