Şimdi Ara

Taahutsuz internet 118 tl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerimde 2 yil taahutlu aylık 50 liraya 8mbps 50 gb akkli yalın internet kullaniyorum. Bugün ttneti aradim evime taahutsuz internet bağlatmak istediğimi söyledim bağlantı ücreti falan filan aylık 118 tl masraf çıkardı.

Aylık 50-60 liraya bağlantı ücreti falan olmadan taahutsuz internet bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece türk net var sanırım ayda 60tl ama ondada baya bir şikayet var ama deneyebilirsin taahhüt yok nasıl olsa belki sende sorun olmaz.
  • 24 ay taahhüt vermeden ttnet cok ucuk rakamlar istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Sadece türk net var sanırım ayda 60tl ama ondada baya bir şikayet var ama deneyebilirsin taahhüt yok nasıl olsa belki sende sorun olmaz.

60 iyiymiş hocam yarin başvurayım beğenmezsem iptal ederim ne de olsa taahüt yok

• 7 ay olacak memnunum.3 kere arıza çıktı portlarla alakalı 48 saat içerisinde çözüldü.
    İlk bağlatılarda bir sıkıntı olmazsa sorunsuzca kullanabilirsiniz.Şu ana kadar memnunum saha dolabına kadar fiber çekildi bakalım Vdsl alabilecek miyim.
  • Superonline'da taahhütsüz 50 Mbps 200Gb Akk aylık 119,90 TL. zaten . :) Ttnet taahhütsüz kullanılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.