Şimdi Ara

Taahhütüm Biticek Hattımdan Ne Kadar Hız Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay sonu taahhütümüz bitiyor arkadaşlar.tarifem 16 mbit 50 gb li paket.24 mbit alabilirim diye gözüküyor turktelekom sitesinde sizlere bir sorayım dedim bu degerler ile ne kadar hız alabilirim.rahat 24 alabilirmiyim kopma falan olmadan.20 metre yanımızdaki sitede kablonet kullanan arkadaşım 30 mbite kadar alabiliyor kablonet ile.ve birde son olarak binamda kablonet hizmetleri var olarak gözüküyor.sizce bu degerler ile kablonet nasıl olur.tavsiye edermisiniz teşekkürler

Taahhütüm Biticek Hattımdan Ne Kadar Hız Alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 17 Ekim 2017; 12:57:51 >

• Müşteri hizmetlerini ara onlar adres bilgisinden bakıyor.Hat değerleriniz fena değil gibi ama 12 ye sabitlenmiş internet hızınız 16 niye alamıyorsunuz kopmamı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykemerli

Müşteri hizmetlerini ara onlar adres bilgisinden bakıyor.Hat değerleriniz fena değil gibi ama 12 ye sabitlenmiş internet hızınız 16 niye alamıyorsunuz kopmamı oluyor?

hocam 6-7 ayda bir nakil yaptırıyoruz.haziran ayında nakil yapmadan önce 16 gayet rahat alıyordum hiç kopma falan olmadan.fakat bu ay nakil yapınca gelen eleman 16 verilmez buraya kopma yapar diye 8 verdi.ben aradım hızımın yükseltilmesini istedim 12 yaptılar.16 için arıcaktım fakat kotam bitti.kota bitince direk akkyi geçtiniz diyeceklerini bildigim için pek ugraşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 17 Ekim 2017; 13:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snr değerleriniz sınırda büyük ihtimal santral yakın değil maximum 15 gösteriyır hat değerleriniz yada port değişimi ile vdsl geçerseniz belki birazdaha hız alabilirsiniz ama şuan Snr değeriniz sınırda bina içi kablolamada sorun olabilir

• ykemerli Y kullanıcısına yanıt
    Snr yi görmüyorsun sanırsam.

Kablonetin turk telekom ile alakası yok değerleri vs bağımsızdır. İç tesisatında ek filan varmı zayıflamaya göre snr cok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Snr yi görmüyorsun sanırsam.

Kablonetin turk telekom ile alakası yok değerleri vs bağımsızdır. İç tesisatında ek filan varmı zayıflamaya göre snr cok düşük.

bilgim yok hocam ne yazikki.gelen elemanda kablolamanız kötü bu binada diyordu.kablonet kullananlar var oturdugum sitede.onlarda durum nasıl bilgim yok.müşteri hizmetlerine sormam gerekcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 17 Ekim 2017; 13:17:54 >
  • Kablonet TT altyapısını kullanmıyor

Paketin kaç ise o hızı aynen alırsın kablonet de. Snr filan hikayesi yok kablonetde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet ne kadar hız alırım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Kablonet TT altyapısını kullanmıyor

Paketin kaç ise o hızı aynen alırsın kablonet de. Snr filan hikayesi yok kablonetde.

dogru diyorsunuz hocam.20 metre aramızda mesafe olmayan binada arkadaşım çatır çatır 30 mbite kadar hız alıyor kablonet de

• Bizim arkadaşta 16 mbps ye kadar olan paketi kullanıyordu kopma filan yaşıyordu ping çok yüksekti 35 mbps ye geçirdiler şu an sorunu yok bakır kablo üzerinden alıyor o.
  • Kablolamada önemli tabi bina eskiyse kablonun ömrü dolmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykemerli

Kablolamada önemli tabi bina eskiyse kablonun ömrü dolmuştur.

20 yıllık falan hocam.arkadaşın oturdugu binada okadar.

• Müşteri hizmetlerinin ara istersen şu anki durumunuda anlat onlar santrale olan uzaklığına filan bakıyorlar adres bilgisinden fiberi alamazsanda eski pakete döndürüyorlar diye biliyorum ama vdsl modemi ücretsiz vermiyorlardı en son.
  • Taahhütüm Biticek Hattımdan Ne Kadar Hız Alabilirim

böyle bir olay bende de var. bu hat değerleriyle 35 mbps alınabilir mi kopma olmadan ? tahahüdüm ocakta bitecek.
  • Merhaba, taahhütsüz, AKN'siz Özgür iletişim paketimiz tam size göre . Dilerseniz altyapı sorgunuzuhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Eğer YAPA santrallerimiz içerisindeyseniz 100 Mbps'e kadar, YAPA santrallerimiz içerisinde değilseniz 35 Mbps'e kadar altyapınızın karşıladığı hızı size sağlayabiliyoruz. Sormak istediğiniz diğer sorularınızı PM üzerinden iletebilirsiniz. İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.