Şimdi Ara

taahhütü olmayanlar hangi kampanyaya geçmeli??? yoksa geçmemeli mi? sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarım düzine fırsatı seçsem elimde 2 tane kablosuz kablo modem ve 2 tane hd settopbox olacak. modemi kullanır evdeki sinyali artırırım da settopbox'ı napıcam?

tatilde internet bizden kampanyasına geçsem 1 adet kablosuz kablo modem ve 49x2= 98 TL 2 ay bedava olacak. yine evdeki sinyali artırır üstüne 2 ay rahat ederim.(ya sonra??)

3 mbps sınırsız 13 ay boyunca 33 TL kampanyasına geçsem (49-33)x13= 208 TL kazancım olacak. 11 ay boyunca 49 TL vereceğim için (49-29)x11=220 tl fazla ödeyeceğim şuankinden. ama netim 3 kat hızlanacak. (belki 13 ay sonra ucuzlar tarife kimbilir??)

ne yapmak lazım şu anda? birde kampanyalar ağustos sonunda bitiyor. belki daha iyi bir kampanya olabilir. (olur mu??)

ben bekliyordum böyle bir kampanya o yüzden başvurmamıştım. fikirlerinize göre hareket edicem.

• Teledünya için şunu hatırlatayım, 2 tane (HD veya SD) kutu ve bu kutularda 2 tane ayrı smart kartı kullanabilmen için 2 adet abonelik ücreti alıyorlarmış, sorduğumda müşteri hizmetleri öyle dedi. Aynı ev, aynı kablo neden 2 defa ücret ödüyoruz dedim, smart kart başına abonelik açılıyor dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Teledünya için şunu hatırlatayım, 2 tane (HD veya SD) kutu ve bu kutularda 2 tane ayrı smart kartı kullanabilmen için 2 adet abonelik ücreti alıyorlarmış, sorduğumda müşteri hizmetleri öyle dedi. Aynı ev, aynı kablo neden 2 defa ücret ödüyoruz dedim, smart kart başına abonelik açılıyor dediler

yamulmuyorsam 2. teledünya aboneliği aynı evde iken %50 indirimli. yani standart olarak 9,5+4,75=14,25 oluyor. tabi hala geçerli ise.
  • evet buldum , değişmemiş hala aynı.

http://turksatkablo.com.tr/tv-sss.aspx

"Teledünya hizmetini izlemek istediğiniz her bir televizyon için ayrı bir set-top box ve abonelik almanız gerekmektedir. Birinci abonelikten sonraki abonelikler Teledünya Temel Paket`te %50 indirimli olarak sunulmaktadır. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.