2,5 yıldır Smile abonesiydim, çok da memnundum. Ama HD televizyon izleme sevdam, digiturk'le yaşadığım sorunlar ve üstüne de 10TL'lik tivibu paketini görünce TTnet'e geçtim. Ama TTnet'de feci bir müşteri hizmeti çıktı karşıma. 1 ayda bırakın bağlamayı beni 1 kez bile aramadılar, ben de TTnet'i kapattırdım ama şimdi de Smile'a geçemiyorum. Taahhütsiz paket yok, bu ne saçma bir uygulamadır anlamadım gitti. Cebimde param, evimde telefonum var ama Smile'a illa 2 yıl söz vercekmişim. Taahhütsüz interneti veren yok mu? Bileniniz var mı?
Teşekkürler,
Merhaba sevgili kardeşim Öncelikle bende 2,3 hafta önce senle aynı problemi yaşıyordum taşınmıştım ve evime internet bağlatmak istiyordum malesef ülkemizde hiç bir sağlayıcının tahahütsüz hizmeti yoktu 2,3 haftaya kadar Ttnet hariç ancak bende verdiği hattaha vermediği müşteri hizmetlerini bildiğim için geçmemekte inat ettim en son pes edip superonlinenin normal 2 yıl tahahütlü adsl sini alacaktımki abim dedi bak böyle böyle smilede (Hemde senin eski sağlayıcınmış dönmek istiyorsun) Tahahütsüz var hemen gittim yapıştırdım parayı 1 gün sonra internet evimde sözleşme yok tasa yok ;) Buyur kardeşim link al bak tarifeni bul kullan gül gibi kelepçe takmadan! SmileADSL
Teşekkür ederim,
Yalnız dün çağrı merkezindeki bayan ısrarlar taahhütsüz paketimiz yok dedi. Ya o kadın birşey bilmiyor, ya da bu link yanlış.
Ben bir araştırayım. Teşekkürler tekrar..
Burdan aylık paket seçip online başvurunuzu yapın. Hızlı şekilde açılacaktır bağlantınız.
Teşekkür ederim. Böyle bir uygulamadan haberim yoktu. O yüzden çağrı merkezini aradım, sözleşmeyi de bugün imzalayıp geri yolladım. Sizin de belirttiğiniz gibi, taahhüt vermeden de abone olunabiliyormuş, çağrı merkezindeki kadın yanlış bilgi vermiş. Pazartesiye açılır diye tahmin ediyorum..
Bende smile ın aylık sınırsız net ini kullanmak istiyorum fakat evde sabit telefon yok.İllaki sabit telefon bağlatmak zorundamıyım ?
tt nin ev telefon paketlerine baktım klasikhatt standarthatt gibi tarifelere yeni abone alımı vs kapanmış durumda..kısacası napıcamı bilmiyorum :/