Taahhüt ödemeden caymak için tüketici Hakem Heyetine nasıl başvuru yapmalıyım? Şu an üyeliği dondurdum ama aylık 30 TL para ödüyorum. İptal ettirip bedelin faturaya yansımasından sonra mi başvurayım yoksa bedel ödemeden mi? Yardımlarınızı bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 10 Temmuz 2022; 16:2:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhüt cayma bedeli

-
-
hakem heyeti riskli aleyhine karar çıkabilir çünkü cayma bedeli olarak almıyorlar telekom diyorki paket normalde 300 liraydı ben 100 liraya verdim aradaki farkı indirim bedeli x ay olarak istiyor. En iyi yöntem yeni bir pakete geçiş yapıp ilk ay kapatmak. 200 300 liraya kurtulabilirsiniz. yeni taahhut verince eskisi iptal oluyor aboneliğin ilk ayında oluyorsun. kapatmak istediğinde ise en fazla 1 aylık indirim bedeli alabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Telekom dediğin şeyede çare buldu. Paket değişikliğinde artık taahhüt yeniden başlamıyor. Yapacağı en iyi çözüm adres değişip alt yapı olmayan yere nakil yapmak yada interneti fiber ise VDSL veya ADSL alt yapılı bir adrese geçip iptal etmek. Cayma bedeli veya indirim bedeli yine çıkarsa tekrardan tüketici hakem heyetine şikayet ederek kurtulabilirsin.
-
Üslubuna dikkat et önce. ben riskli dedim kesin red yer demedim. Bu atacağım yorumu oku.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153019528
Şimdi de şikayet vara git onlarca red yiyen insanın hikayesini oku. Bazılarına mahkeme masraflarını bile ödetmişler.
-
-
Üslübüm gayet yerinde. Hakaret vs kırıcı bir laf söylemedim yanlışını düzeltim. İnternet sitesinde öyle yazması normal hocam. Telefondan bilgi alırsan taahhüt sıfırdan başlamadığını söylerler. Bu konuda net emin değilim. Tüketici Hakem heyeti başvuruyu red edebilir ama bu karar itiraz ederek hakkını savunabilir ve kazanma olasılığın yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X