Şimdi Ara

taahhut bozma ve tim'deki bilgi sacmaligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba avea kullanicisiydim taahhutum bitti diye turkcelle geceyim dedim yeni musteri kampanyalari adi altinda olan 500 dk heryone 1000 sms ve 4 gb olan paket 12 ay taahutle 49 tl idi bu kampanyanin bitis tarihi ise 13.10.2014 ben hat gecis islemini 10.10.2014 yaptim ve timdeki arkadasa sordum 3 gun kaliyor kampanyanin bitimine hat 13 unde acilirsa sorun olmasin dedim bir sorun olmaz biz islemi 10 undan yapiyoruz dedi eyvallah dedim imza attik hatti aldik oldu ayin 13 u hat gece acildi ve ilk isim online islemlerden tarife ucretine bakmak oldu 65 lira gordum hemen turkcell aradim ve durumu anlattim yukaridaki gibi cevap bizde gorunen tarih 13 u yani kampanya bitmis ve siz yararlanamiyorsunuz tim i aradim ilgili arkadas gayet piskin tavirla sen gonlunu rahat tut diyor bana duzelecek diyor turkcell tekrar aradim ve taahhut cayma hakkimi kullandim 69 lira arti 40 lirada hat bedeli alacaklar simdi benden ve ilk isim hemen baska hatta gecmek olcak bunu yazmamdaki amac sakin oyuna gelmeyin arkadaslar 15 20 lira belki buyuk para degil ama hesabini bilene cidden buyuk para buda size bir arkadas tavsiyesi olsun ortalik uckagitci kayniyo dikkatli olalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmiste Turkcell Tim calisani olarak acikca diyorum bayii ve firmanin baskisini gormeniz lazim o baskidan ziyade vicdanim rahatsiz oldugu icin magaza mudurune rest cekip ciktim isten Tim lerin arka yuzunu bilen anlar beni..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden faturalı hatlarda kampanya tarihini geçse bile başvuru tarihi dikkate alınıyordu. Sonradan değişti mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox08

Gecmiste Turkcell Tim calisani olarak acikca diyorum bayii ve firmanin baskisini gormeniz lazim o baskidan ziyade vicdanim rahatsiz oldugu icin magaza mudurune rest cekip ciktim isten Tim lerin arka yuzunu bilen anlar beni..

Hocam adamlara bahane bulamiyorum ama bu olaydan sonra eminonu tarafinda bir tim e girdim sanki ilk defa islem yapacak gibi adam bana bu 49 luk tarifeyi onermesinmi bende durumu anlattim agzi acik dinledi beni ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Önceden faturalı hatlarda kampanya tarihini geçse bile başvuru tarihi dikkate alınıyordu. Sonradan değişti mi bilmiyorum.

Hocam bende ole biliyordun demekki oyle degilmis kaziklandik resmen simdi kendime operator ariyorum guzel bir tarife ay sonuna kadar vaktim var nasil olsa

• paradox08 kullanıcısına yanıt
    ben en fazla bır ay calıstım tımde hocam cunku kazandıgım paranın helal oldugunu dusunmuyordum onu bunu kandırmakla gecıyor gun. Paranın bereketını ıse hıc goremedım ıster ınanın ıster ınanmayın benden bu kadar artık vıcdanım el vermıyor dedım cıktım

• Gerek gsm, gerekse internet, tv vs. sektörlerde abone başı prim sistemi olduğundan bayiler milleti kandırıp kotalarını doldurmaya çalışıyorlar. Abone sayısı değil de yaptığı abonelerin memnuniyetine göre bir sistem olsa (çok hayalperest bir yaklaşım olduğunu biliyorum) bu tarz sahtekarlıklar olmazdı diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

ben en fazla bır ay calıstım tımde hocam cunku kazandıgım paranın helal oldugunu dusunmuyordum onu bunu kandırmakla gecıyor gun. Paranın bereketını ıse hıc goremedım ıster ınanın ıster ınanmayın benden bu kadar artık vıcdanım el vermıyor dedım cıktım

Ayni durumu yasamisiz tek farki bile yok, asgari ucret veriyorlar motivasyon guya bi kota koyuyorlar ki aman Allahim kotayi doldurmak icin milleti kandirmak gerek doldurmazsan performans dusuk diye isten atiyorlar kandirsan vicdanin kemiriyor kandirmazsan isten kovulacan ben bu sistemin insani degilim dedim gelen musteri taahhutlu tlfon alacakti acik acik dedim burdan alirsin ama faturada gecirirler dedim vazgecti magaza muduru bayan geldi napiyorsun sen dedi dedim seffaf oluyorum acik acik anlatiyorum ki vicdani sorumluluktan cikayim falan filan dedim bana eyvallah ben gidiyorum.

• Gsm sektörü böyle nalet bi sektördür hocam dışı seni içi beni yakar. Sizin olayınıza gelince başvuru tarihiniz ayın 10'u oldugu için başvuru degilde geçiş tarihi dikkate alınır. İşleminizde bayi hatası söz konusu. Sizin yerinizde olsam işleminizi yapan arkadaşı biraz sıkıştırıp hakkımı arardım. Gerekirse zararınız kadarını ona ödetin. Bireysel hatalar yüzünden okadar sorunlu müşteriyle ugrasıyoruzki bilemezsiniz. Birde şöyle bişey söz konusu bizim insanımız nedense a şubesinden işlem yaptırır oraya gitmeye çekinir gider b şubesindeki günahsız personelin başının etini yer durur Turkcell bayilerde çalışan her personeline kampanyaların en ince ayrıntısına kadar bilgisini vermekte ordaki personel size bu işlemi paket ücretinin 65 tl oldugunu bile bile yapmış . Zaten tamamen mantıga ters. Taşıma talebinizi ayın 10 unda yaptıysanız yasal süresi 1 haftadır genelde 4 günde numara taşınır. Ayrıca 69 tl cayma hakkı 40 tl hat bedeli bunlarda neyin nesi bu işte bi yanlışlık var hocam. Daha 1 ay olmus 69 lira cayma bedeli cıkamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 15 Ekim 2014; 1:17:32 >

• paradox08 kullanıcısına yanıt
    kota tam bır baş belası switch yeni tesis vs..Hayatımda bu kadar pışman oldugum yoktur bir işte.ınşatta calışmak bundan bın kat daha sereflı.işe gırmeden once uzerımde 2 hat vardı isten cıktıgımda 8 tane olmustu.allahtan sonradan sıkıntı cıkmadan kapattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Gsm sektörü böyle nalet bi sektördür hocam dışı seni içi beni yakar. Sizin olayınıza gelince başvuru tarihiniz ayın 10'u oldugu için başvuru degilde geçiş tarihi dikkate alınır. İşleminizde bayi hatası söz konusu. Sizin yerinizde olsam işleminizi yapan arkadaşı biraz sıkıştırıp hakkımı arardım. Gerekirse zararınız kadarını ona ödetin. Bireysel hatalar yüzünden okadar sorunlu müşteriyle ugrasıyoruzki bilemezsiniz. Birde şöyle bişey söz konusu bizim insanımız nedense a şubesinden işlem yaptırır oraya gitmeye çekinir gider b şubesindeki günahsız personelin başının etini yer durur Turkcell bayilerde çalışan her personeline kampanyaların en ince ayrıntısına kadar bilgisini vermekte ordaki personel size bu işlemi paket ücretinin 65 tl oldugunu bile bile yapmış . Zaten tamamen mantıga ters. Taşıma talebinizi ayın 10 unda yaptıysanız yasal süresi 1 haftadır genelde 4 günde numara taşınır. Ayrıca 69 tl cayma hakkı 40 tl hat bedeli bunlarda neyin nesi bu işte bi yanlışlık var hocam. Daha 1 ay olmus 69 lira cayma bedeli cıkamaz.

hocam 69 lira cayma bedeli degil soyle anlatayim size bu tarifenin 12 ay taahhut bedeli aylik 65 olunca bende dedim taahhutu bozuyorum dedim karsidaki bayan boyle yaparsaniz tarifenin asil parasi olan 69 lira odersiniz dedi bende lanet olsun bozun oderim dedim 10 kasima kadar vaktim var yeni operatore 1 kasim civari tasima islemi yapicam turkcell geldigim icin hat bedeli yansiticakti faturama 12 aya bolup aylik 3 liradan tahsil edecekti benden bunu simdi hatti baska firmaya tasiyacagim icin bu hat bedelini benden faturada nakit tahsil edeceklerini soylediler eger yanlis bir durum varsa beni uyarin hocam gerekli islemi yaparim ama bin pisman oldum bu turkcele geldigime iki gundur sinirden kendimi yedim ya

• ismeyu kullanıcısına yanıt
    Hat bedelini yani telsiz ruhsatname ücreti ve yeni tesis özel iletişim vergisini hattı ilk aldığınız operatör tahsil eder. Numara tasirsaniz eski operatorunuz kalan taksitleri son faturaya yansıtır. Turkcell sizden böyle bir ücret alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Ekim 2014; 10:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

quote:

Gsm sektörü böyle nalet bi sektördür hocam dışı seni içi beni yakar. Sizin olayınıza gelince başvuru tarihiniz ayın 10'u oldugu için başvuru degilde geçiş tarihi dikkate alınır. İşleminizde bayi hatası söz konusu. Sizin yerinizde olsam işleminizi yapan arkadaşı biraz sıkıştırıp hakkımı arardım. Gerekirse zararınız kadarını ona ödetin. Bireysel hatalar yüzünden okadar sorunlu müşteriyle ugrasıyoruzki bilemezsiniz. Birde şöyle bişey söz konusu bizim insanımız nedense a şubesinden işlem yaptırır oraya gitmeye çekinir gider b şubesindeki günahsız personelin başının etini yer durur Turkcell bayilerde çalışan her personeline kampanyaların en ince ayrıntısına kadar bilgisini vermekte ordaki personel size bu işlemi paket ücretinin 65 tl oldugunu bile bile yapmış . Zaten tamamen mantıga ters. Taşıma talebinizi ayın 10 unda yaptıysanız yasal süresi 1 haftadır genelde 4 günde numara taşınır. Ayrıca 69 tl cayma hakkı 40 tl hat bedeli bunlarda neyin nesi bu işte bi yanlışlık var hocam. Daha 1 ay olmus 69 lira cayma bedeli cıkamaz.

hocam 69 lira cayma bedeli degil soyle anlatayim size bu tarifenin 12 ay taahhut bedeli aylik 65 olunca bende dedim taahhutu bozuyorum dedim karsidaki bayan boyle yaparsaniz tarifenin asil parasi olan 69 lira odersiniz dedi bende lanet olsun bozun oderim dedim 10 kasima kadar vaktim var yeni operatore 1 kasim civari tasima islemi yapicam turkcell geldigim icin hat bedeli yansiticakti faturama 12 aya bolup aylik 3 liradan tahsil edecekti benden bunu simdi hatti baska firmaya tasiyacagim icin bu hat bedelini benden faturada nakit tahsil edeceklerini soylediler eger yanlis bir durum varsa beni uyarin hocam gerekli islemi yaparim ama bin pisman oldum bu turkcele geldigime iki gundur sinirden kendimi yedim ya

Numara tasima yaptiginiz numarayi ne zamandan beri kullaniyosunuz? Eger 1 seneyi gecmediyse o numaranin kalan vergileri eski operatorun tarafindan son faturada tahsil edilir. Odeyecegin tutar konusunda anlastik ama 12 aylik 3 tlyi anlamis degilim senden oyle bi ucret alinamaz diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

quote:

Numara tasima yaptiginiz numarayi ne zamandan beri kullaniyosunuz? Eger 1 seneyi gecmediyse o numaranin kalan vergileri eski operatorun tarafindan son faturada tahsil edilir. Odeyecegin tutar konusunda anlastik ama 12 aylik 3 tlyi anlamis degilim senden oyle bi ucret alinamaz diye dusunuyorum.

Simdi turkcellde isime yarayan bir kampanya yok ve turkceli birakmak istiyorum baska hatta gecis yapicam tekrar anliyacaginiz avea dan geldim 1 ay turkcell de kalip tekrar avea gecmeyi dusunuyorum bu 1 aylik kullanimdan dolayi turkcel benden bu parayi istiyor telsiz ucreti adi altinda yani anliyacaginiz durduk yere basimiza is aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 15 Ekim 2014; 18:46:33 >

1 aylık indirimsiz tarife fiyatından başka bir kuruş alamaz.https://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Ekim 2014; 20:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

1 aylık indirimsiz tarife fiyatından başka bir kuruş alamaz.https://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet edersiniz.

Yarin ilk isim aikayet etmek olacak yada bunlar faturayi cikarttiktan sonrami sikayet etsem sizce nasil yapsam

Fatura çıkmadan şikayet etmeniz işe yaramaz. Bana kalırsa fatura normal gelecek eleman sizi korkutup kalmanızı sağlamak için öyle söylemiş olabilir.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam insallah dediginiz gibi olur bakalim kar yapalim derken zarar ettik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.