Taahhütün bitmesine 33 gün var ve Turkcell 20gb pakete 520 teklif ediyor 🤣 Vodafone kampanyasını kaçırmadan geçmek istiyorum 208 lira. Uygulama üzerinden temsilci ile görüştüm şu an 270 lira ama son ay içerisinde cayma bedeli çıkmayabiliyor 3 gün sonra tekrar sorgulayın dedi. Yarın başvurumu yapacağım yeni fatura döneminde geçmiş olur en fazla bir aylık 140 alabilir o da onların olsun. Bundan sonra her yıl başka operatöre geçeceğiz aksi halde bunlar bizi öpecek Ek: 28 gün kala müşteri hizmetlerinden tekrar sorguladım cayma bedeli sıfırlanmış, herhangi bir ceza almıyor benden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 11 Mayıs 2025; 14:46:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır (4. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bende tahütun bitmesine 25 gun Kala taşıma yaptım avea son 25 gün için 1011 TL cayma bedeli çıkarmış şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtiraz ediceksiniz, ben 29 gün kala taşıdım ceza çıkmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29 gün kala taşıdım çıkmadı cayma bedeli
Nereye itiraz edeceğim tüketici hakem heyetine mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Btk’ya
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. bende türk telekom mobil hattım var. Buradan vodafone a geçmek istiyorum. taahhütüm 9 temmuzda bitiyor. fatura kesim tarihim de her ayın 10'u. Şimdi örnek veriyorum 13 haziranda geçiş yapsam türk telekom bana ceza yansıtır mı? BTK yasayı değiştirdi diyenler var. Yani taahhüt süresinden 1 gün önce de geçiş yapsan ceza ödeniyormuş artık. Tam taahütün bittiği tarihte geçiş yapmak gerekiyormuş. Bilen arkadaşlar fikir belirtirse çok iyi olur. Bu arada bu konu ile ilgili türk telekomu aradım bilgi vermediler çağrı merkezi çalışanı ile sinirlenip tartıştım. böyle bir adilik görmedim ben milleti soymak için aptal'a yatıyorlar.
-
Ben 20 gün kala başka operatöre geçtim 980 TL cayma bedeli yansıtılar, btdk bildireceğim sonucu yazarım buradan
Edevletten THH'ye başvurdum.Savunma sürecinde.Bakalım ne karar çıkacak?İade alan olabildi mi?
benim tahattud yarın bitiyor, bugün başka operatöre başvursam ceza mı oduyecegim
yada yeni ayın faturasını kitlerler mi?
Vodafone dan pttcell basvurucam bugün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hem BTK 'ya hemde tüketici hakem heyetine başvuru yaptım
Bdk cevap geldi ve cayma ücreti iptal edildi
Sayın Özgür Kızgın,İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.505xxxx numaralı hattınız 09.06.2021 tarihinde sistemlerimizde aktif edilmiş olup, Uğurlu 10GB tarifesi ile kullanılmıştır. Hattınız, 30.03.2025 tarihinde farklı operatöre geçiş yapılması sonucunda iptal edilmiştir.Türk Telekom mobil yürürlükteki mevzuata uygun şekil ve sürede tarifelerinde ve fiyatlarında değişiklik yapabilir, makul bir süre öncesinde kısa mesaj arama ve / veya posta ile duyurur ve Türk Telekom mobil tarife değişikliklerini abonelerin kolayca erişebileceği şekilde kendi internet sitesi üzerinden de duyurur.Şirketimizce müşterilerimizin talep ve kullanımlarına yönelik çeşitli tarife, kampanya ve avantajlı paketler düzenlenmektedir. Kullanım alışkanlıklarınız doğrultusunda yararlanabileceğiniz kampanyalarımıza ilişkin bilgi almak için, Şirketimizin resmi internet sitesi olanwww.turktelekom.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.Hat üzerinde 26.04.2025 tarihinde sona erecek olan Uğurlu 10GB tarife taahhüdü ve 12 fatura dönemi geçerli ek %17 indirim taahhüdü; taahhüt koşulu yerine getirilmediği için 30.03.2025 tarihinde numaranın bir başka operatöre taşıması nedeniyle sona ermiş ve 985,06 TL tutarında cayma bedeli yansımıştır.Türk Telekom mobil faturalı hizmetten, 12 fatura dönemi tamamlanmadan ayrıldığınızda, mevcut aboneliğinizdeki tüm taahhütler ve varsa süresi dolmamış geçmiş taahhütlerinize ilişkin uygulanmış indirimler ile kalan ayların tarife bedellerinin toplamı karşılaştırılır ve düşük olan tutar faturanıza yansıtılır.Taahhüdünüzün kaçıncı döneminde olduğunuz ve hangi tarihte sonlanacağına ilişkin bilgiler hattınıza düzenlenen faturalarda yer almaktadır. Cayma bedel ücreti her fatura döneminde değişkenlik göstermektedir.505xxxxxx numaralı hattınızın taahhüt sürenizin içinde iptal edilmesinden dolayı 985,06 TL cayma bedeli tutarının tahsili ilgili düzenlemelere uygun olmasına rağmen müşteri memnuniyeti kapsamında iadesi uygun bulunmuştur.İlgili iade için 444 1 444 müşteri hizmetlerini arayarak hesap bilgilerinizi iletmeniz halinde iade işleminiz yapılacaktır.Saygılarımızla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armozgur -- 24 Mayıs 2025; 22:2:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cayma ücretini nasıl iptal ettiniz? Şikayet dilekçesini paylaşır mısınız? Hangi belgeleri verdiniz?
Google,
tüketici şikayet bildirim sistemi yaz seni yönlendirecek zaten çıkan yerden şikayetini oluştur çok basit zaten fatura olsun ama yaşadığın sorunu kısaca yaz 10 gün içinde cevap geliyor
teknosacell - (TTnet) kullanıcısıyım.
Teknosacellde taahhütün bitmesine 33 gün kaldı (yani 2 fatura dönemi)
şu anda 2 farklı taahhütüm gözüküyor (hediye verdikleri 2gb internet için de ayrıca taahhüt + cayma bedelim var gibi yorumladım.
Degerli musterimiz, hattinizda 2 adet taahhut bulunmaktadir. 1. "IsBirlikleri %45 ASU12AyYeni" taahhudunuzun suresi 18.07.2024 tarihinde baslamis, 30.06.2025 tarihinde sona erecektir. Taahhudunuzu bozmaniz halinde, mevcut aboneliginizdeki tum taahhutler ve varsa suresi dolmamis gecmis taahhutlerinize iliskin uygulanmis indirimler ile kalan aylarin tarife bedellerinin toplami karsilastirilir ve dusuk olan tutar faturaniza yansitilir. Bu durumda bir sonraki faturaniza yaklasik 1039.50 TL cayma bedeli yansitilacaktir. 2. "Teknosa Dopdolu 80GB 12 Ay Th" taahhudunuzun suresi 18.07.2024 tarihinde baslamis, 30.06.2025 tarihinde sona erecektir. Taahhudunuzu bozmaniz halinde, bir sonraki faturaniza yaklasik 1280.32 TL cayma bedeli yansitilacaktir. Taahhut iptal tarihinize bagli olarak, bu tutara en fazla 1 aylik tarife ucretiniz kadar ekleme yapilabilir. Fatura kesim tarihinizden once yeni bir taahhut vermeniz veya yeni fatura donemine gecmeniz cayma bedelini etkileyebilir. B001
Anladığım kadarıyla şu an cayarsam 1039 + 1280 tl ödeyeceğim...
Peki son fatura dönemine girdiğim zaman cayarsam ne kadar ödeyeceğim? bunu ön görme şansımız var mı? Son ayda da cayma bedeli çıktığını söylüyorlar. bu cayma bedeli en fazla 1 aylık faturam kadar mı olabilir? 1 aylık faturam normalde 450 tl civarı:D
Açıkçası bana kılıfına uydurulmuş yalanlar grubu gibi geldi. 2 yerden müşteriyi kıstıyorlar.
1) Öncelikle sanki tarifenin taahhütsüz bedeli çok yüksek gibi gösteriyorlar. Örneğin bana bu gün teklif edilen paketin indirimsiz bedeli 1900 tl; taahhütlü bedeli 550 tl olarak sunuluyor. (caymaya kalksak 1350 tl ödeyeceğiz aylık...)
2) verdikleri 3 aylık hediye 20 gb, aylık 2 gb vs vs gibi dümenden dandik ikramları da taahhüte dahil ediyorlar....
-
Ben de turk telekomda taahhütümün son ayındayım. 27 haziranda bitiyor. Cayma bedeli çıkıp çıkmayacağını öğrenmek istiyorum. Sanırım en iyisi bir bayiye gidip öğrenmek.
-
Merhaba size bir sorum olacaktı. Tüketici bildirim sistemine e devletten başvuru yapılıyor sanırım benimde hattım abimin üzerine onun yapması gerekiyor değil mi ? Başka türlü halledilmez mi bu iş acaba ? Onunda işi yoğun zaten türkcele geçtim o geldi uğraştı 2 defa gitti geldi onuda meşgul etmek istemiyorum. Faturamı aldım cayma bedeli vs herşey gözüküyor pttcelden türkcele geçiş yapmıştım 837 tl çıkmıştı cayma bedeli
Abin yapacak edevlet üzerinden başka da bir şey yapmayacak
Teşekkür ederim peki ne yazmak gerekiyor başvururken? Faturayı eklemek gerekir mi
Sonrasında sonuç olumlu olursa e devletten mi öğreniyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X